دوستان کسی نیست یه کمک کوچیگی بکنه ؟![]()
دوستان کسی نیست یه کمک کوچیگی بکنه ؟![]()
حذف شود.....
Last edited by khoodet; 13-11-2014 at 13:09.
منم بهش مشکوک بودم تو نگو از خودشونه خخخخخخخ
چه سوتی ای داده شده ؟ اون پستهایی که زحمت کشیدن عکسهاش رو گذاشتن هم گفتم که به نظر من هر شرکتی طرح خودشو برای دانلود منصفانه شبانه قرار میده که مشخص شد . اینکه من موافق این طرحم برای پارس آنلاین تبلیغ حساب میشه؟ به نظرت پارس آنلاین برای اجرای این طرح به فحشهای کاربرای معترض یا طرفداری کاربرایی مثل من کاری داره؟ این حرفا باعث میشه طرحشو کنسل کنه ؟ تا کی میخواین کسی که نظری خلاف نظر شمارو داره انگ بزنین؟ بگین صهیونیسمه یا جاسوسه ؟![]()
معلومه دیگه با لن وصلی اترنت رو بزن با وایفای وصلی بیسیم با هردو وصلی هم که تمام ارتباطاته احتمالا
روی این حالت بزارید و تیک Ignore هم طبق عکس فعال باشه
![]()
دوستان جان خودتون مباحث حاشیه ای رو ول کنید ما همینطوری کلی حاشیه داریم تو این تایپک منم پستم پاک کردم
کی تا الان تونسته کاری کنه که یک یوزر عادی از پارس آنلاین تخلیه بکنه ببینم کسی به رکود من میرسه یانه؟
شعار اینه هر یوزر دانلودر با خودش 4 برابر یوزر عادی ببره (شعار بالعکس پارس آنلاین)
اگه میشه برای اینکار یه صفحه ای چیزی بزنید تو فروم الان میاد گیر میده ادمین ما رو هم بن میکنه
من که میخوام برم دنبال مودم Dial up! چون با این وضعی که میبینم به زودی همه شرکتا شبانه که هیچی کلا ADSL رو برمیدارن و در راستای افزایش رضایت مشتری! Dial up میارن اون وقته که قیمت مودم Dial up سه برابر میشه!![]()
حالا جدا از شوخی کسی راجع به اینترنت ملی اطلاعی نداره؟ خواهشا اگه کسی چیزی میدونه بگه. میشه واقعا دورش زد؟
(کارم به کجا رسیده که دیگه دارم میرم دنبال اینترنت ملی!باور کنین یکی از هدفاشون همین بوده. که همگی برن سمت اینترنت ملی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)