تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4153 از 4751 اولاول ... 315336534053410341434149415041514152415341544155415641574163420342534653 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,521 به 41,530 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز چرا انقدر قطعی داشت ؟
    برای بقیه هم اتفاق افتاده یا نه؟
    چراغ مودم هر ۲ ساعت قرمز میشد:|
    سلام دوست عزیز بله من هم همین مشکل را داشتم اما بهتر شده. مرکزتون چیه ؟ من آزادگانم

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام

میگم این پشتیبانی دیونس یا ما رو حالو گیر آورده؟

من کلا تو 25روز این ماه 15گیگ گرفتم..خنده داره که الگوم رو تغییر دادم.

دیشبم چیزی نگرفتم.بعد زنگ میزنم شرکت میگم این 15گیگ ردیفه میگه نه اقای محمدی شما دریافت و ارسال رایگان شما شده 17گیگ و این خیلی بده.میگم دِ نامرد تو بهم میگی الگو رو تغییر بده اینم الگو .میگه نه شما اول مهرماه یک دانلود حجیم داشتید.

منم بعد که تلفن رو قطع کرد دیدم این شاتل قانوناش شخماتیکه...بزار رو همین روال بگذره ببینم رفتم تو لیست محدود ها انوقت بلدم چیکار کنم

قانونی در شاتل نیست ..وقتی میبینه داره به فنا میره یه قانون جای قانون دیگه میکنه / اگر ماهی 10گیگ هم بگیرید باز میگن شما پرمصرفید یا گیر میدن شما فلان روز 2گیگ گرفتید و به این توجه نمی کنند که در 25روز کلا 15گیگ گرفتید

3. 3 کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

الان زدم رو دانلود خارجی 7 کیلو داخلی 515 کیلو پدرشونو در میارم بیشعورا

اون ورم رو یک خط دیگمون مخابرات داریم پدر ونارو هم در اوردم قبلا الان میخام دانلود خارجیهامو بیارم رو اون .دی

کلا من پدر همرو در میارم
    طی حساب کتابیم که کردم با این 7 کیلو میتونم حدود 200 مگی بگیرم شبی

راستی اگه من توی مدت همین 3 ماه حجمم زود تر تموم شه ولی مدت تایم زمانی داشته باشم! میتونم برم سرویسمو عوض کنم و طرح دیگه ای بگیرم! من میخام 1 ماه اکو آفیس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم! چجوریه این طرح تو شبانه و روزانه؟

داداش من خودم 4 مگ اکو دارم و 10 روز نشده، زدند منو محدود کردند و تا الان هم 1 ماه گذشته و هنوز از لیست بن شده ها در نیومدم.
    منم مثل خودت دارم پدرشون رو با دانلود از سرور داخلی درمیارم و تو این دو شب حدود 15 گیگ گرفتم ولی میخوام یه هارد 500 گیگی را پر کنم
    سرعت دانلود روزانش خوب هست اما ثابت نیست. روی 400 تا 500 میچرخه اما سرعت دانلود شبانه، اون 1 هفته اول که گرفته بودم، تقریبا همین مقدار بود یعنی حدود 200 تا 450 کیلوبایت اما بعد 1 هفته از سرور خارجی شد 10 کیلوبایت و از سرور داخلی، حدود 400 تا 500 کیلوبایت
    پینگش هم شب ها موقع تایم رایگان افتضاح میشه طوری که گوگل رو نمیتونه باز کنه
    ولی در مورد اون سوالت بگم که منم شرایط مشابه تو رو داشتم و حجمم تموم شده بود و میخواستم سرویسم رو تغییر بدم اما گفتند باید حداقل 1 گیگ حجم داشته باشی و اون مقدار حجمی که از سرویست مصرف کردی (مثلا 6 گیگ 3 ماهه را تو 20 روز مصرف کردی) هزینش رو باید روی سرویس جدید بدی یعنی هزینه سرویس جدید + حدود 6 گیگ ترافیک
    کلا از این قانون های من درآوردی، شاتل زیاد داره و نمیشه هم بهشون اعتراض کرد چون حروم زاده ها یه قانونی گذاشتند تو قرارداد ها که میتونند هر موقع که میخوان قانونی جدید بزارند بدون اطلاع کاربر

من تا سه چهار ماه پیش، 512 اکو داشتم و شب ها از سرور داخلی و خارجی با سرعت 65 فیکس دانلود میکردم و شبی تقریبا 1.5 گیگ میگرفتم. یادمه 1 ماه رو کامل پشت سرهم دانلود کردم و نه محدود شد سرعتمون و نه بن شدیم و ... اما 1 هفته از گرفتن 4 مگ نگذشته بود، زدند سرعتمون رو نابود کردند بی شرف ها
    من فقط منتظرم این 2 ماه و خرده ای که از قراردادم مونده، تموم بشه تا از شر این دزدها خلاص بشم. تو این 2 ماه هم تا میتونم از سرور داخلی دانلود میکنم و پهنای باند کل شرکتشون رو میکشم بالا

5. 2 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

قانونی در شاتل نیست ..وقتی میبینه داره به فنا میره یه قانون جای قانون دیگه میکنه / اگر ماهی 10گیگ هم بگیرید باز میگن شما پرمصرفید یا گیر میدن شما فلان روز 2گیگ گرفتید و به این توجه نمی کنند که در 25روز کلا 15گیگ گرفتید
    پشتیبانی شاتل فقط یه جمله بلده بگه: مدیریت مصرف کنید تا سرعتتان به حالت عادی برگرده
    من 25 روز مدیریت کردم و تقریبا دانلودی نداشتم. رفتم بهشون گفتم مدیریت بهتر از این؟؟ گفت که شما فلان شب تو این 25 روز، حدود 500 مگ دانلود داشتی
    بی شرف هارو نگاه کن. اون 25 روز رو ول کرده و گیر داده به 500 مگ یه شب

7. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان هر کسی تغییر سرویس داده به بالای یک مگ و محدودیت داره تو دانلود شبانه از سرور داخلی بگه تا ما نریم دیگه تغییر بدیم !

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یه مسئله ای من تاریخ 22 مهر تمدید کردم سرویسمو که 512 اکو هستش . الان نمیدونم دانلود شبانه دارم یا نه؟
    اگه ندارم چطور میتونم الان اضافه کنم این دانلود شبانه رو؟

آخر فروم باز Abolfazl-Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    QOM

پيش فرض

داداش سرعت طرح هارو نگفیا ... 256 و 512 با چه سرعتی دانلود میکنیم ؟
    دیگه نهایت از سرور داخلی 450 یا 500 میشه دان کرد خارجی ها هم 120 فک کنم بازم اینا تعهدی ندارن یهو دیدی آورد سرعت رو 7 کیلو
    سلام

میگم این پشتیبانی دیونس یا ما رو حالو گیر آورده؟

من کلا تو 25روز این ماه 15گیگ گرفتم..خنده داره که الگوم رو تغییر دادم.

دیشبم چیزی نگرفتم.بعد زنگ میزنم شرکت میگم این 15گیگ ردیفه میگه نه اقای محمدی شما دریافت و ارسال رایگان شما شده 17گیگ و این خیلی بده.میگم دِ نامرد تو بهم میگی الگو رو تغییر بده اینم الگو .میگه نه شما اول مهرماه یک دانلود حجیم داشتید.

منم بعد که تلفن رو قطع کرد دیدم این شاتل قانوناش شخماتیکه...بزار رو همین روال بگذره ببینم رفتم تو لیست محدود ها انوقت بلدم چیکار کنم

عاقا شما دانلودتو بکن فوقش مثه ما سرعت خارجی ت میاد پایین همین

11. این کاربر از Abolfazl-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض دزدی ترافیک شاتل

شاتل داره از هر لحاظ حقوق مشترکینش رو زیر پا میگذاره و ما هم مثل همیشه جز حرف کاری نمیتونیم بکنیم
    آخرین شاهکار شاتل دزدی ترافیک هست که دیشب در زمان دانلود رایگان ترافیک من تموم شد باورش سخته ولی شده دیگه
    بعد بلافاصله یک گیگ ترافیک خریدم که این شرکت دزد 7 مگ از اون رو همون لحظه اول دزدید:

حالا شاید بگید این 7 مگ چیزی نیست ولی به قول معروف تخم مرغ دزد ...
    فکرش رو بکنید با ادامه روند فعلی این دزدها در آینده چه برنامه جدیدی رو میکنن و چطور سر مشترکین کلاه بزرگتر خواهند گذاشت

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینم کل میزان دانلود من از 8 مهر تا الان شب کلا تازه سرویس گرفتم

14. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دیگه نهایت از سرور داخلی 450 یا 500 میشه دان کرد خارجی ها هم 120 فک کنم بازم اینا تعهدی ندارن یهو دیدی آورد سرعت رو 7 کیلو

عاقا شما دانلودتو بکن فوقش مثه ما سرعت خارجی ت میاد پایین همین
    دِ نشد ابوالفضل جان . من سرور خارجیم کم بشه از کجا بیام فیلم بگیرمیه اپلودری . لیچی میچی که سرورش تو ایران باشه به من بگو تا من مادره شاتل رو دربیارم

ادم فیلم خارجی که میبینه تازه میفهمه فیلم اکشن و جنایی یعنی چی..من 4ساله فیلم ایرانی زیاد تماشا نمی کنم

16. این کاربر از Hidden-Hunter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 69 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 69 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •