تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4152 از 4428 اولاول ... 31523652405241024142414841494150415141524153415441554156416242024252 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,511 به 41,520 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوست عزیز کسی چاقو زیر گلوشون نگذاشته بود که شبانه رایگان بدن همش برا جذب مشتری بود و اینکه خودشون سرویس یک ساله با 3 گیگ می دن که شبانه رایگان داره مشکل از تعریف سرویس هاشون هست مشتری هم وقتی میبینه یه تایمی رایگان هست مگه خله استفاده نکنه از این تایم
    شرکت ها از دانلود شبانه برا تیلیغ و جذب مشتری استفاده کردن حالا هم که به هدفشون رسیدن می خوان دست از این کار بردارن
    کسی که دانلودر باشه همیشه یه راه بهینه برا دانلود پیدا می کنه حالا یا با تعویض isp و یا استفاده از سرویس های ترکیبی
    به نظر من سیاست پنهان و اعلام نشده ای وجود داره که میخوان کسایی که به اصطلاح دانلودر حرفه ای اینترنت هستن رو از مجموعه کاربرهای اینترنت خارج کنن و در خوشبینانه ترین حالت به یه یوز معمولی با مصرف معمولی تبدیل کنن

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

من طرفداری پارس آنلاین رو نمیکنم کلا موافق این چنین طرحهایی هستم که برای حفظ کیفیت سرویس شبانه دانلودهای شبانه هر شرکتی طرحهای اینجوری بذاره . چون مشترک پارس آنلاین هستم نظرمو در مورد طرح این شرکت میگم . اگه مشترک صبانت هم بودم موقع اجرای طرحش نظرمو توی تاپیکش میگفتم البته همون موقع هم یکی دوتاپست در مورد موافقت با طرح صبانت هم توی تاپیکش زدم
    حذف شود.......
    Last edited by khoodet; 13-11-2014 at 13:07.

4. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

الان مثلا منی که با طرح 512 ماهیانه 5 گیگ کلا 10 تا 15 گیگ در ماه دانلود دارم دانلودر حرفه ای حساب میشم؟
    خوب میومدن بعد از یه حجمی محدود میکردن یا بعد از اون حجم یک سوم کم میکردن از حرفه ای ها
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستان این طرح آسیاتک چجوریه ماهی 10 گیگ میرسونه؟

حامی 06 گیگ در ماه (2 تا 5 صبح نیم بها و تا 8 رایگان) 197,000

6. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز میشه بپرسم این پست مال کیه

خو کاملا منصفانه است دیگه طرح جدید
    پارس باید یکی دیگرو استخدام کنه پستای تاریخ مصرف دار ایشونو پاک کنه

8. 3 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

ما هم حذف شود.......
    Last edited by alireza20202003; 13-11-2014 at 13:30.

10. 3 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوال ابتدایی ...

من که از ADSL استفاده میکنم . برای نمایش گزارش مختص به ADSL کدوم گزینه رو از تنظیمات نرم افزار NetWorx انتخاب کنم برای گزارش مصرف ADSL ??

من از کابل برای اتصال به مودم استفاده میکنم .

Last edited by m-530; 13-11-2014 at 12:57.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

به نظر من سیاست پنهان و اعلام نشده ای وجود داره که میخوان کسایی که به اصطلاح دانلودر حرفه ای اینترنت هستن رو از مجموعه کاربرهای اینترنت خارج کنن و در خوشبینانه ترین حالت به یه یوز معمولی با مصرف معمولی تبدیل کنن
    سیاست پنهانی در کار نیست و جالبه بدونین که دانلودر ها هیچ فشاری به سیستم و پهنای باند نمیارن چون اغاز فعالیتشون زمانی هست که 90 درصد مشترک ها خواب تشریف دارن یعنی تو زمان پرتی پهنای باند
    خوب شاید الان بگید پس مرض پارس انلاین چیه که اینکارو می کنه ؟! دلیل اینکار اینه که دانلودر ها تمام نیازهای دانلودیشون رو در تایم رایگان انجام می دن و از حجم روزانه فقط برا وب گردی استفاده می کنن و ترافیک اضافه کمتری می خرن ولی کاربرای معمولی برا رفع نیازهاشون از حجم روزانه استفاده می کنن و مصرف ترافیک بیشتری دارن و با خرید ترافیک پول بیشتری به جیب اینا میریزن
    حالا از اونجا که اینا در ازای پهنای باندی مشخص می تونن تعداد یوزرهایی مشخص جذب کنن بیشتر ترجیح میدن یوزرهایی داشته باشن که بیشتر از حجم روزانه استفاده کنن و این دانلود شبانه و فشار به پهنای باند اینجور چیزها رو بهانه قرار دادن برا انداختن بیرون دانلودر ها و جذب کاربران عادی
    قضیه به همین سادگی هست

13. 7 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سیاست پنهانی در کار نیست و جالبه بدونین که دانلودر ها هیچ فشاری به سیستم و پهنای باند نمیارن چون اغاز فعالیتشون زمانی هست که 90 درصد مشترک ها خواب تشریف دارن یعنی تو زمان پرتی پهنای باند
    خوب شاید الان بگید پس مرض پارس انلاین چیه که اینکارو می کنه ؟! دلیل اینکار اینه که دانلودر ها تمام نیازهای دانلودیشون رو در تایم رایگان انجام می دن و از حجم روزانه فقط برا وب گردی استفاده می کنن و ترافیک اضافه کمتری می خرن ولی کاربرای معمولی برا رفع نیازهاشون از حجم روزانه استفاده می کنن و مصرف ترافیک بیشتری دارن و با خرید ترافیک پول بیشتری به جیب اینا میریزن
    حالا از اونجا که اینا در ازای پهنای باندی مشخص می تونن تعداد یوزرهایی مشخص جذب کنن بیشتر ترجیح میدن یوزرهایی داشته باشن که بیشتر از حجم روزانه استفاده کنن و این دانلود شبانه و فشار به پهنای باند اینجور چیزها رو بهانه قرار دادن برا انداختن بیرون دانلودر ها و جذب کاربران عادی
    قضیه به همین سادگی هست
    منظورم از سیاست پنهان سیاست پشت پرده آقای جهانخوار نبود منم چند صفحه قبل گفتم که شرکتها ترجیح میدن 10 درصد دانلودر حرفه ای رو پر بدن به جاش 4 برابر یوزر معمولی جذب کنن . حالا یکی میاد میگه دو برابر حجم روزانه میتونی دانلود کنی یکی هم میگه یک سوم روزانه ت کم میشه ولی در نهایت به سمتی میره که به کل دانلود رایگان و نیمه رایگان شبانه حذف بشه

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

فیس.بو.ک پارس هم بری میبینی همه دارن فحش میدن حالا جای شکر داره اینجا کاربرا مودب اند
    سرعت روزانه هم الان اومده پایین بدجور معلوم نیست میخوان چکار کنند
    دوستانی که تهران هستند مخابرات طرح های محدود بهتره یا نامحدود؟میخام برم تو لیست انتظار
    Last edited by m751; 13-11-2014 at 13:12.

16. این کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز tonypb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

منظورم از سیاست پنهان سیاست پشت پرده آقای جهانخوار نبود منم چند صفحه قبل گفتم که شرکتها ترجیح میدن 10 درصد دانلودر حرفه ای رو پر بدن به جاش 4 برابر یوزر معمولی جذب کنن . حالا یکی میاد میگه دو برابر حجم روزانه میتونی دانلود کنی یکی هم میگه یک سوم روزانه ت کم میشه ولی در نهایت به سمتی میره که به کل دانلود رایگان و نیمه رایگان شبانه حذف بشه
    داداش خوب سوتی دادی برای تبلیغات باید یه یوزر جدید باز میکردی تا اینطوری تابلو بازی در نیاری...

18. 5 کاربر از tonypb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •