تایم اوت چی؟ تایم اوت چقدر داره؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تایم اوت چی؟ تایم اوت چقدر داره؟
هیچی کلا از نظر پینگی خوب نیست ولی خب هرچی باشه ثبات داره
فعلا که 3 شبه دانلود نداشتم ولی ی شب که تست کردم بازم سرعت از داخل بالا بود ولی خارج 7 کیلو بعدش نه 1 شب در میون فقط 2 شبش افتاد پشت سر هم!
آقا کسی شبانه دان میکنه میخواستم سرعت شبانشو بدونم
دوستان حالا چیکار کنم سرعت از سرور خارجی 7 کیلو بیشتر نمیشه!
راستی اگه با این 7 کیلو بخام دانلود کنم تو شب نهایت چند مگ میشه گرفت؟
هر سرویسی فرق میکنه ، مثلا 128 از سرور داخلی 300 تا میده ولی خارجی 70 نهایت
من که زور زدم تا صبح 30 مگ بیشتر نگرفت
فعلن چند شب میخوام هیچی نگیرم تا این محدودیت بر طرف شه
الان زدم رو دانلود خارجی 7 کیلو داخلی 515 کیلو پدرشونو در میارم بیشعورا
اون ورم رو یک خط دیگمون مخابرات داریم پدر ونارو هم در اوردم قبلا الان میخام دانلود خارجیهامو بیارم رو اون .دی
کلا من پدر همرو در میارم
طی حساب کتابیم که کردم با این 7 کیلو میتونم حدود 200 مگی بگیرم شبی
راستی اگه من توی مدت همین 3 ماه حجمم زود تر تموم شه ولی مدت تایم زمانی داشته باشم! میتونم برم سرویسمو عوض کنم و طرح دیگه ای بگیرم! من میخام 1 ماه اکو آفیس 1 مگ یا 2 مگ بگیرم! چجوریه این طرح تو شبانه و روزانه؟
امشب بعد از 5 سال منم محدود کردن 18 هستم میخوام برم روی یک مگ![]()
به نظر من که این قضیه محدود کردن نیست کلا میخان اینایی که128 و... دارن و قرار داد از قبل دارن شبانه هاشونو حذف کنن یجورایی که یعنی خود طرف بیاد عوض کنه و نگن شرکت به تعهدش عمل نکردو فللان این 7 کیلوبایتم واسه خودشون گزاشتن داشتم ریزمو نگاه میکردم من که اصلا پشت سر همی دانلود نداشتم تازه دان از سرور ها خارجیمم که کم بوده شاید میرسید به 1 گیگ اونم نهایتن بیشترش که رو اینترانت بوده!!!!!
راستی کسی جواب پست بالای منو بلده بگه واجبه چون همینجوری ک من دارم پیش میرم به 3 ماه نکشیده حجم 9 گیگم تموم شده! و به صرفم نیست برم پول بدم حجم بخرم!پس میرم یک طرح دیگه میگیرم!نه؟
داداش سرعت طرح هارو نگفیا ... 256 و 512 با چه سرعتی دانلود میکنیم ؟![]()
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)