start over کن هرچند که فرقی نمیکنه زیاد !!! چون اینا تقریبا چند روز پیش عضو شدن و قسمت های نزدیک اونا پر شده ... برای استارت اور به setting برو
start over کن هرچند که فرقی نمیکنه زیاد !!! چون اینا تقریبا چند روز پیش عضو شدن و قسمت های نزدیک اونا پر شده ... برای استارت اور به setting برو
من با ویلیج خودم نمی فرستم.
به بچه های ترایب میگم برات بفرستن.
هر نفر 5 کیلو بفرسته برات 500 کیلو گیرت میاد و این دو برابره اون چیزیه که از دست دادی.
ولی بیشتر برات میفرستیم.
تو فروم گفتم به تو کمک کنن چون از دست من ناراحتی و باید برات ریسورس بفرستیم.
همه میگن اون باید افتخار کنه که به هم ترایبیش کمک کرده یعنی چی و ...
میگن این تریبال وارزه و مردن نیروها یه چیزه خیلی عادی هستش.
محمد برات میفرستیم به زودی. :|
دادا درسته ! برای مردن تعلیم می بینن نیرو ها ! اما نه این که شما نیروهای یکی دیگه رو بفرستی بکشی ... حتی توی ترایب های بزرگ هم هیچ کس وقتی کسی سیتر کسی هست فقط کار هایی رو براش انجام می ده که خودش خواسته ... در ضمن شما می دونستی وقتی سیتر کسی هستی اگه از اون به تارگتی که خودت بهش حمله کردی نیرو بفرستی(تا ۲۴ ساعت) بن میشی ... البته من نفهمیدم اول تو حمله کردی کیلر شدی یا اون بهت حمله کرده ...ولی مردن نیرو ها به این صورت اصلا هم عادی نیست ...
دوستان یه صلوات بفرستید و تموم کنید دعوارو
سعید اشتباه کرده ! این درست ، اما الان چی کار میشه کرد ؟؟؟؟ هرکسی اشتباه میکنه دیگه !
سعید تو هم اینجا خیلی چرت و پرت گفتی ، پس تو هم دیگه خرف مفت نزن لطفا
به جای اینکه بیاین راه حل پیدا کنید و از دل هم در بیارین که نباید به هم بپرید
البته قبول دارم که توقع زیادی که بخوای از محمد با یه ببخشید و ریسورس ناراحتی شو افراموش کنه اما محمد هم باید فکر کنه که سعید کاره دیگه ای الان نمیتونه بکنه و دوستیشو بعدا نشون میده انشاالله
اما خوب سعید جان اینکه بیای بهش بتوپی هم بی انصافی است فکر کنم یه معذرت خواهی دیگه هم به خاطر حرفای اینجا از محمد بکن
الانم به نظر من محمد باید برگرده با روی خوش به ترایب و بچه ها کمکش کنن که سریع نیروهاشو بسازه
بعله !!!!
ما بن شدیم !
اونم نه یه بن معمولی
بن دایمی : دی
الات ترایب دوک نداره =)) فقط بارون داره.
Account banned
The forum is not the right place to discuss a ban, please don't start a complaint topic. If you do want to appeal the ban, please use the support system. The account will only be unbanned if you open an appeal. If a punishment has been offered it is advised to just accept the punishment or the restart if it is offered as it is very unlikely that it will be changed. In those cases please only appeal if you have very good reasons. Please do read the rules again before appealing. We do not accept the excuse that the rules weren't know!
Reason for your ban: IGM-Insult: he he
The ban is permanent. It will not be lifted until the account is deleted or it is manually done by a moderator or administrator.
Your account can be attacked while this ban last
Last edited by a3m00n; 28-06-2009 at 17:47.
خوب انی دوستی ها همه از دستاورد های انقلاب هست
خوب مبارکه ، من هم گیر چند تا شاسکول افتادم ، رفتم تو ترایبشون ، یارو بلد نیست چجوری اینوایت بکنه !
البته دوک و بارونش خوبن ولی بعضی از اعضاش خیلی شوتن
من فکر کردم چون سیتر محمد شدی و باهاش حمله کردی به تارگتی که خودت هم بهش قبلا حمله کردی بن شدی ... این چرا انقدر الکی بن کرده ؟؟ می گم محمد نکنه تو گفتی که سعید به من توهین کرده ؟؟
پس شما میشه بهت حمله کرد و بربری نشدی ؟
نه بابا ...
بلاهای آسمانیست !![]()
بعد از 6 ماه با اين اكانت لاگ اين كردم!
ورودم رو به همه خوش آمد ميگم:دي
دوستان از اين ورلد 38 كه براي ما چيزي در نمياد
زياد هم خودتون رو ناراحت نكنيد
من زماني كه 600 تا پوينت داشتم يه يارو با 1000 تا اكس و 300 ال سي و 30 رم زد لهم كرد
اميدي نيست اما به هر حال دور هم ادامه ميديم
دوستان توي ورلد 36 كسي هست؟
من الان توي ترايب 4 هستم و 120.000 پوينت دارم
آره بابا نوشته بن دایم هستم و در حال بن هم میشه بهم حمله کنن.
دلیل بن رو گفتن تو یه میل به یه نفر گفتم پسوردتو بده.
خدا این خارجیا چقدر کودن هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من به هم ترایبیه اونی که بهم حمله میکرد و محمد : دی کلیرش کرد میل زدم و گفتم.
سلام
چهار تا راه داری
1. پسوردتو بدی به من.
2. استارت اور کنی
3. معادنتو بالا ببری تا نوبلت کنم
4. نیرو بسازی تا او دیم بره بالا.
رفتن منو بن کردن گفتن تو از این پسورد خواستی ؟
))))))))))
محمد کم بود حالا نمی دونم اینو کجای دلم بزارم : دی
سعید ریسورس ما هم به فنا رفت ... ؟
ای بابا ....
اکانت همون یارو که میگفتی اکانت اضافه داره رو بگیر و برگرد .. ولی بهش نگو بن شدی ، اول اکانتو بگیر بعد بگو![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)