آسیاتک، های وب ؟ دیگه در بدترین حالت دیدی هیجا نشد بری داتک میتونی بری، حداقل 1/10 حساب میکنه نه مثل پارس 1/3
نوع خاک مهم نیست نیتش مهمه![]()
آسیاتک، های وب ؟ دیگه در بدترین حالت دیدی هیجا نشد بری داتک میتونی بری، حداقل 1/10 حساب میکنه نه مثل پارس 1/3
نوع خاک مهم نیست نیتش مهمه![]()
اگه دانلودر هستید به هیچ وجه سمت اسیاتک نرید که زرنگ ترین شرکت هم هست جیبتونو خالی میکنه اخرش هم به اون چیزی که میخوایید نمیرسید اگه از اسیاتک کاربرای زیادی برای دانلود شبانه اشتراک بگیرن بعد یه مدت طوری میشه که همراه سرویس شبانه دار باید 30 گیگ حجم هم خرید . حالا هم شرکتای خصوصی دارن دانلود شبانه رو یواش یواش کم رنگ میکنن که اگه میخوایید این اتفاق نیفته بهترین کار برای انجام دادن اینه که از مخابرات کمپین پاییزی یک سال قرار داد ببندید هم ارزونه هم... این کمپین با ویژگی شبانه رایگان اگه برای مخابرات خوب فروش بره قطعا باعث میشه مخابرات سرویس هایی با این خصوصیات بازم بزاره حتی شرکت های خصوصی
البته آسیاتک فعلا شبانه رو برنداشته اما قبول دارم آسیاتک شرکتی نیست که بشه بهش اعتماد کرد
هر چند وقت یک بار قیمتش ها رو گرون میکنه یا طرح هایی رو به نفع کاربر هست رو حذف میکنه
خلاصه آسیاتک خیلی قابل اعتماد نیست بخلاف های وب که ثبات خوبی داره
من تا الان چند نفر رو از پارس آنلاین بیرون کشیدم شما چی کار کردید
جان من بی کار نشینید باید در راستای رضایت پارس آنلاین کاری کنیم که کاربرا (مخصوصا یوزر های عادی) تخلیه کنند
Last edited by khoodet; 13-11-2014 at 07:13.
من هم فردا اتمام قرارداد هست امروز درخواست تخلیه دارم میرم فن آوا ( یه یک سالی داشتمش ) در این شرایط بهترین هست![]()
من یه 8 روز دیگه از قراردادم مونده
در راستای جلب رضایت پارس انلاین فسخ قرارداد میکنم
نامردم اگر تو برگه فسخ ننویسم در راستای جلب رضایت پارس انلاین![]()
اگر فقط اونایی دانلودر هستند برند شرکت خیلی ضرر نمیکنه
مهم این یوزر های عادی مثل فامیل و... که اصلا سر در نمیارند شبانه چی هست رو آدم کاری بکنه که تخلیه بکنند
در این صورت پارس آنلاین حسابی از دست شما راضی میشه![]()
چرا باز ضرر میکنه خیلی...
افراد عادی به دانلودر ها نگاه میکنن و از اون ها سوال میکنن
افراد دانلودر پول بیشتری نسبت به یوزر های عادی میدن و خرید حجمشون بیشتره
وقتی یک نفر ناراضی باشه روی بقیه تاثیر میزاره یعنی به جای معرفی این شرکت یک شرکت دیگه ای رو معرفی میکنه و این به ضرر پارس انلاینه
منی که تو اهوازم دیدم زمانی که شاتل همین طرح رو البته با سیاست بهتر اجرا کرد بعد از یه مدت به پته پته کردن افتاد تبلغاتشون ... مودم رایگان با حجم رایگان ... سه ماه اول رایگان اگر نارضی بودی پولتو پس بگیر ...تخفیفات انچانی ...
چرا ایرانسل نسبت به همراه اول محبوب تره ، چون به نسبت همراه اول بیشتر به مشتریانش اهمیت میده به طبع مردم جای میرن که بهشون اهمیت داده بشه ... خواه ناخواه پارس انلاین ریزش یوزر داره و براش گران تمام میشه
جای که به مشتریانش اهمیت داده نمیشه نباید ماند ، باز خوبه شاتل روز تولدت بهت یه زنگی میزنه...
اما پیشنهاد من اینکه افراد از شرکت های محلی سرویس بگیرن تا اینها که فقط دارند شکم گنده میکنن ضرر کنن
Last edited by AVAVA; 13-11-2014 at 08:04.
آقا این طرحشون قطعیه ؟! راهی نداره مثل صبا بشه که حداقل برای کسایی هرشب دانلود نمیکنن ولی خب بلخره دانلود دارن یکم ، بصرفه ؟
اصلا حوصله ندارم بخوام برگردم صبا دوباره !
من با یکی دو تا isp صحبت کردم اگه خدا بخواد من هم تا 15 الی 16 م تخلیه میکنم
میرم رو 3G تا وصل شه
خدایی 3G خیلی عالی داره حجم مصرف میکنه![]()
تو پارس عین طرح فشفشه حجم میپره...
من که پسر داییم رو کشیدم بیرون اصن دانلود شبانه یک بایت هم نداشت ، ولی سه سال بود که هرسال قرار داد سالانه میبست سالی هم 50 گیگ اضافه میخرید ازشون (فکر کنم همین یکی بره ورشکست شن)
راستی کسی خبر نداره که با این اوضاع تعرفه هاشونو ارزون میکنن یا نه؟
احتمالا من مجبورم یه شش ماه از اینا استفاده کنم تا مخابرات خالی کنه پورتا رو![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)