آقا محمد رضا خیلی ممنون از راهنمایی هایی که کردی.ولی ممکنه یکم در مورد نصب پلاک ها روی ماشین توضیح بدی،خیلی ممنون.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
آقا محمد رضا خیلی ممنون از راهنمایی هایی که کردی.ولی ممکنه یکم در مورد نصب پلاک ها روی ماشین توضیح بدی،خیلی ممنون.
Last edited by emad1234; 13-06-2008 at 22:46.
آقا حامد اینم چندتا عکس از CG125 که برات آپلود کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by emad1234; 14-06-2008 at 00:19.
alli_k550
اگر میشود از این ماشینها بزار 405 . پراید .
راستی من یک ماشین پراید هاچ پک دانلود کردم داخل بازی تایرها بزرگ شده بودند حالا چکار کنم
آموزش ساخت ماشین را هم بزار
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون
<b>بیشتر ماشین بگذارید
دستت درد نکنه عماد راستی آژیر پلیست رو یکم گنده تر کن . محمد رضا دست شما هم درد نکنه شیشه رو درست کردم . ولی منظور من از چراغ تکستچرش نبود منظورم این بود که وقتی شب میشه هر ماشینی چراغش روشن میشه و نوری رو روی تکستچر چراغش بوجود میاره .من میخواستم اون نور رو با رنگ نارنجی برای چراغهای راهنمای پیکان بزارم.
سلام بهزاد . درموردپیدا کردن کد یه راه پیدا کردم . اول رنگی رو که میخوای تو بازی بیاد تو فتوشاپ بکش و RGB اون رنگ رو پیدا کن و بعد به corcols که در پوشه ی data هست برو و با nodpad اون رو باز کن و در سمت راست چند تا عدد میبینی به اخر اون ها یعنی به پایین برو ولی مواضب باش روی اسم ماشین ها نری RGB رو به ترتیب R = اولی از سمت چپ .... بزن و بعد از اون # میبینی که اگه مثل خط بالایی اون رو بزنی و بهد یه اسم براش بزاری و دو باره در اخر اسمش رو بنویسی کار تمومه و میتونی اسم ماشینت رو پیدا کنی و رنگی که زدی یعنی شمارهی 127 رو به رنگ های ماشینت اضافه کنی. امید وارم که فهمیده باشی شاید بعدا یه اموزش تصویری بزارم
متشكرم . متوجه شدم.
ببين همونطوري كه اون آژير رو از يه ماشين پليس كندي اين رو هم من از يه ماشين كندم . فكر كن شما اينو از يه ماشين برداشتي . حالا همونطور كه اون رو ميزون روي سقف گذاشتي اينم ميزون روي سپر ها بزار و بعد براي هر كدوم از پلاك ها تكستچر درست كن .
يادم نيست ولي فكر كنم copbike يا يه چيزي تو همين مايه ها باشه .تو خود بازي كه HPV1000 بود ولي توي gta3.img نمي دونم چيه؟
هم پرايد هم 405 و همينطور آر.دي هم ساخته شده . من 405 و آر.دي رو چندين صفحه پيش گذاشتم از طريق جستجو پيداش كنيد همينطور آموزش كوچك كردن لاستيك پرايد هست .اگر میشود از این ماشینها بزار 405 . پراید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)