يه روز از يه اصفهاني ميپرسن چين رفتي خالي مي بنده ميگه : آره رفتم ميگن آگه راست ميگي اسم يكي از ميدونا شو بگو ببينيم يه كم فكر مي كنه بعدا ميگه ميدان شهيد بروسلي
يه روز از يه اصفهاني ميپرسن چين رفتي خالي مي بنده ميگه : آره رفتم ميگن آگه راست ميگي اسم يكي از ميدونا شو بگو ببينيم يه كم فكر مي كنه بعدا ميگه ميدان شهيد بروسلي
بزگترین دشمن بشر پوله پول._هر چی دشمن داری بده به من و خودتو خلاص کن
يه روز يه مامان داشته به پسرش لالايي ميخونده بعد از 15 دقيقه بچه به مامانش ميگه خوب ديگه مامان خفه شو مي خوام بخوابم
ترکه داشته تو صحرا راه میرفته، یه دفعه میبینه کوه ریزش کرده رو ریل راه آهن و یه قطار هم داره میاد. لباسشو در میاره میزنه رو چوبدستی نفت فانوسشم میریزه روش و آتیش میزنه و میدوه طرف قطار. به قطار که میرسه خودشو میندازه زیر قطار و حسابی آش و لاش میشه.
قطار که وای میسته میپرسن چرا خودتو زیر قطار انداختی؟ ترکه میگه: والا از بچگی ریزعلی و حسین فهمیده رو با هم اشتباه می گرفتم.
يه شيخه اكس ميزنه توي قنوت ميگه ربنا اتنا في دن دن دن دنيا ديگه مثل تو نداره...
تا كه بوديم نبوديم كسي / كشت ما را غم بي هم نفسي/ تا كه خفتيم همه بيدار شدند/ تا كه مرديم همگي يار شدند/ قدر ان شيشه بدانيد كه هست /نه در آن موقع كه افتاد و شكست/
مراحل نا بودي انسان :
مردن .جنازه شدن . پوسيده شدن. فسيل شدن. علي دايي شدن
دستمو ميزارم تو كمرت لبمو ميزارم تو لبت از عصاره ي وجودت مي نوشم شيشه ي نوشابه
تركه مي ره كلانتري مي گه : قربان زنم گم شده ! افسره مي گه : مشخصاتش رو بگو . تركه مي گه : يعني چي ؟ افسره مي گه : مثلا زن من 60 كيلو وزن داره قد بلنده موهاش طلائي . تركه مي گه : زن من رو ولش كن . بريم زن تو رو پيدا كنيم !!
مرد ها چهار دسته اند : 1 - Zz زن دلیل 2 - Zh زن هلاک 3 - Zsh زن شهید 4 - Zzz زر می زنند که زن ذلیل نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)