خواهش میشه عزیز قابلی نداشت
برا من موقع هایی که بارون میاد صداش بهم میریزه ولی مورد شما رو نمیدونم قضیه اش چیه .
خواهش میشه عزیز قابلی نداشت
برا من موقع هایی که بارون میاد صداش بهم میریزه ولی مورد شما رو نمیدونم قضیه اش چیه .
دمت گرم اموزش به درد خورد...
ای کاش زودتر می فهمیدم تا تو طول بازی ازش استفاده کنم.
از من که اینطوری نمیشه...
مرسي عزيز .
كار جالبيه . فكر كنم كسي تا حالا اين مورد و نميدونست.
آخی بالاخره یه نفر پیدا شد آقا دمت گرم کار منو راحت کردیبه این آدرس برید :
My Documents \ GTA San Andreas User Files \User Tracks
بعد mp3 رو تو پوشه user tracks کپی کنید
بعد برید تو بازی و تو تنظیمات audio و بعد تو user track... بعد گزینه scan رو بزنید و تو رادیوی ماشینتون موج user track رو بگیرید و enjoy!
فکر کنم منظورتون همین بود.
good luck.
جدا هیشکی نمیدونست این امکان بازی رو ؟؟؟ من تو ماشین همه چی گوش میدادم اصلا حال ماشین روندن به همینه
برین دوباره نصب کنین که نصف عمرتون ب فنا رفت![]()
سلام
کسی save بعد از اون ماموریتی که میره با ماشین تو اون جنگله با اون یارو که کت شلوار سیاه تنشه عینک دودی زده دو تا دختره هم همراشن مسابقه می ده رو نداره ؟ انقدر از جادش بدم میاد اصلاً نمی تونم ردش کنم
جادش بد که هست برنده شدنشم خیلی مصیبته ولی سیوهایمن اونطرفا نیست خیلی بعد اون سیو دارم خواستی بوگو
سلام.
ترینر برای نگه داشتن زمان امتحان هواپیما و هلیکوپتر ندارید؟ممنون میشم اگه هر چه زودتر جواب بدین.
اینم یه مد جدید :
دانلود کنید و در GTA:SA کپی کنید. بعد توی بازی Shift + F12 رو بزنید باعث می شه گرافیک بازی یه نسل جلو بره. مثل GTA IV می شه. البت کارته گرافیک بالا می خواد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای اینکه ضد حال نخورین اهنگ های مورد نظرتون رو اول انتخاب بعد تبدیل به wmaکنید برای منmp3جواب نمی داد در ضمن این ماله چند ساله پیشه با نرم افزار جت ادیو اهنگ های مورد نظرتونو به این فرمت تبدیل کنید:wma windows media player 7 من هرکاری کردم mp3جواب نداد
اگه برای شما هم مثل من همین مشکلو داشت از همین تبدیل استفاده کنید
اینو یادم رفت: توی بازی یه مناطقی هست که ماشینتونو تیونینگ میکنید به اون قسمت برین و سیستم صوتی رو نصب کنید حالا ببینید چه سابی داره در ضمن سوار موتور میشین کیفیتش میاد پایین ماشین های خفن هم نیازی ندارن
Last edited by mohsentanha; 11-08-2008 at 11:34.
من کلا MP3 گوش کردم مشکلی هم نداشتم ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)