تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 954 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

داره خودمونی میشه nawid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
    خوب چیزیه تا چند وقت دیگه میاد
    مهم مهم مهم

داره خودمونی میشه nawid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

مپ جدید dota با مدل ها و ...

پروفشنال A L I E N's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ‎تو دیوار ‏‏

پيش فرض

[QUOTE/]سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
    خوب چیزیه تا چند وقت دیگه میاد
    مهم مهم مهم[quote=nawid;2464220]

این چی هست ؟؟
    یه توضیح بیشتری بده
    Last edited by A L I E N; 31-05-2008 at 09:29. دليل: دلم خواست ! !! ! !

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من نديدم كسي براي برود مادر اسپلش ببنده. اگه منظورت از ائورا هموني هست كه يه كلاه سبزه اونم لازم نيست چون لول 6 خودش از صد تا از اين ايتم ها بهتره به نظر من اول بازي چند تا شيشه مانا 50 تايي بگيري با لول يك ات نذازي طرف پا بگيره( چون لول يك هم دميج نسبتا زياد مي زنه و هم مانا كم مي خواد) بعدش بري ايتم براي اتك اسپيد يا كريتيكال يا ارمور ببندي
    اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

ببین بلید میل رو میگی Return? 4 تا بلید میل بسته بود؟! قانون مسابقات بیشتر از یکی رو اجازه نمیده.
    من هم قبول دارم. 1به1 فقط واسه شناختن نقاط ضعف و قدرت هیروها خوبه. وگرنه اصلا ارزش نداره
    درسته ولی قانون مسابقات 2 تا بیشتر رو اجازه نمیده
    چون satanic رو واسه همین گذاشتن (2تا بلید میل)
    در ضمن چون من میدونستم بازی رو بردم و طرف کم اورده اعتراض نکردم
    Last edited by shadow of fear; 30-05-2008 at 20:09.

داره خودمونی میشه shadow of fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال
    اگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارن

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال
    منم موافقم
    من نديدم كسي براي برود مادر اسپلش ببنده. اگه منظورت از ائورا هموني هست كه يه كلاه سبزه اونم لازم نيست چون لول 6 خودش از صد تا از اين ايتم ها بهتره به نظر من اول بازي چند تا شيشه مانا 50 تايي بگيري با لول يك ات نذازي طرف پا بگيره( چون لول يك هم دميج نسبتا زياد مي زنه و هم مانا كم مي خواد) بعدش بري ايتم براي اتك اسپيد يا كريتيكال يا ارمور ببندي
    نه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب ها
    شاد باشید

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارن
    مرسی از تاییدت
    نه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب ها
    از شما هم بابت تایید ممنونم
    من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن
    این تو قوانین نوشته شده. پستهایی که توی انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بزنید شمرده نمیشه. همینطور انجمن متفرقه.

در آغاز فعالیت T-AVA_STATIC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

Warlock جان اومدم دلت تنگ نشه
    در ضمن چي رو تبريك ميگي كه مهدي Xes بهت گفته ؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •