سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
خوب چیزیه تا چند وقت دیگه میاد
مهم مهم مهم
سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
مهم مهم مهم
[QUOTE/]سلام برید در مورد dota violence تحقیق کنید
مهم مهم مهم[quote=nawid;2464220]
این چی هست ؟؟
یه توضیح بیشتری بده
Last edited by A L I E N; 31-05-2008 at 09:29. دليل: دلم خواست ! !! ! !
اتفاقا! Aura که میبندن هیچ، سیتنیک هم میبندن! لایف استیل یکی از مسائلیه که محدودیت کمی داره و تا مقدار خیلی زیادی میتونید لایف استیل داشته باشید. مثل اسپلش! مثلا شما تا حالا برای اسون، اسپلش نبستید؟! یا برای برای جاگرنت کریتیکال نبستید؟ اسکلت کینگ رو چی میگی؟! بهترین آیتماس ائورا و کریتیکاله؟! دلیل نمیشه یه هیرو یه خاصیتی داره به همون مقدار قانع بشی! مگه اینکه نتونی ببریش بالاتر. مثلا پاندا خودش خیلی میس داره! (75 درصد لول 2 و 24 درصد لول 3) حالا شما یه باترفلای اگه ببندی قرار باشه میس رو میس اضافه بشه که کسی دیگه نمیتونه شما رو اتک کنه!! هنوز هم میگم، ائورا و اسپلش و کریتیکال
درسته ولی قانون مسابقات 2 تا بیشتر رو اجازه نمیده
چون satanic رو واسه همین گذاشتن (2تا بلید میل)
در ضمن چون من میدونستم بازی رو بردم و طرف کم اورده اعتراض نکردم
Last edited by shadow of fear; 30-05-2008 at 20:09.
اگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارن
منم موافقم
نه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب ها
شاد باشید
من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن
مرسی از تاییدتاگه واسه پاندا 6تا باتر فلای هم ببندی هیچوقت 100% میس نمیده ولی هرکدوم تاثیر خودشون رو دارن
از شما هم بابت تایید ممنونمنه این دلیل نمیشه که هرو اگه یه لول رو داشت دیگه نباید ایتم اون لول رو ساخت بغیر از ارب ها
این تو قوانین نوشته شده. پستهایی که توی انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای بزنید شمرده نمیشه. همینطور انجمن متفرقه.من یه سوالی داشتم شاید مربوط به این تاپیک نباشه ولی چرا من هرچی پست میدم به تعداد پستام اضافه نمیشه تازه کای هم کم شده یه لول هم ازم گرفتن
Warlock جان اومدم دلت تنگ نشه
در ضمن چي رو تبريك ميگي كه مهدي Xes بهت گفته ؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)