این بحث کپی کردنو باید یه فکر اساسی دربارش بکنیم
کسی اگه بخواد از بازی سنتر بخونه پا میشه میره سایتش همه رو می خونه
دیگه چه نیازی به کپی کردن ؟
این بحث کپی کردنو باید یه فکر اساسی دربارش بکنیم
کسی اگه بخواد از بازی سنتر بخونه پا میشه میره سایتش همه رو می خونه
دیگه چه نیازی به کپی کردن ؟
خب ما باید چند نفر داشته باشیم که تمام وقت کار ترجمه اخبار رو به عهده بگیرن !
مشکل اینه بازی سنتر اعضای تحریریه داره که کارشون ترجمه است،اما اینجا فقط مدیر و همکار داره که کارشون نظم بخشیدن به فرومه.اگه اینجا هم تحریریه داشت،کپی برداری خیلی کم می شد.
پس بهتره يه قيامي چيزي برا فرم بكنيم تحريريه دارش كنيم اصلا بياييد يه تاپيك تحريريه با اجازه ي مديرا بزنيم ترجمه گرا بيان توي اون عضو شن بياييد تا باهم به مدير پ.خ بديم را ضيش كنيم سم جونو ميگم هاا
منم همین نظر رو دارم. چون کپکام که جز Resident Evil و DMC و Onimusha عنوان ثابت اکشن دیگه ای نداره به نظرم...
Resi 5 تا كنون 5 ميليون فروخته!
مدير ارشد مالي Capcom يعني Kazuhiko گفت كه تا هفته قبل اين بازي 5 ميليون فروخته! در ماه مارس 4/4 ميليون و در آوريل 5 ميليون فروخته!
همچنين مي گئيد كه ما كار خودمان را اول برنامه ريزي مي كنيم سپس در موردش فكر مي كنيم!
منبع
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگن Call Of Duty 6 داره میاد !!!!!!!
میشه یه کم توضیح بدین؟
فعلا خبری از رسمی از CoD بعدی اعلام نشده![]()
به نظر من اینطور نیست.همه که نمی خوان بطور خیلی تخصصی دنبال کنن.به همین خاطر اینجا می تونن اخبار گزیده رو مطالعه کنن.
بعدشم چک کردن یه تاپیک خیلی آسونتر از گشتن تو یه سایته.هر کی هم خواست خیلی وارد قضیه شه به قول شما میره از بازی سنتر نگاه می کنه.
برای شخص من که بازی ها رو به صورت معمولی و نه حرفه ای دنبال می کنم تاپیک خیلی خوبیه.
دوستان بحث کپی و این چیزا رو ادامه ندیدن چون مربوط به این تاپیک نیست!
هر بحثی یا انتقادی دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
ممنون!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)