تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 597 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 5961

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

اگه بخش تنظیمات اکانت هم دست ایشونه به همون بچسب ولی معمولا اینطوری نیست اگه در شهر کوچیک زندگی می کنید با نهایتا سه چهار تا مرکز مخابراتی سعی کنید در ساختمان اصلی مخابرات شهرتون دنبال فرد اصلی باشین
    عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته

2. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته
    البته اشتباهی بنده رو نقل قول کردین . در هر صورت توصیه من با توجه به مطلبی که گفتنه

امروز اومدن برا بررسی همه چی خوب بود همه جا رو چک کردن rx هم تا جایی که ممکن بود کم کردن الان روی ۲۱.۵ هست ولی همچنان سرعت دانلود تقریبا روی ۳۰ سرعت آپلود به یک نمیرسه!!!!

4. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

بزرگوار از جانب پشتیبان تمام موارد چک شد افت فیبر هم به گفته خودشون عالی هست rx 21.5
    و تاکید کردن به هیچ عنوان مشکل از خط نیست!
    Last edited by as2008; 13-01-2022 at 17:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

بزرگوار از جانب پشتیبان تمام موارد چک شد افت فیبر هم به گفته خودشون عالی هست rx 21.5
    و تاکید کردن به هیچ عنوان مشکل از خط نیست!
    منم همینو میگم .کیفیت خط اوکیه ولی خوب ویسله الکترونیکیه شما نمیتونی با اطمینان بگی دستگاهم سالمه.ببینید من مثلا مودم نو گرفتم همه چیو خوب نشون میداد ولی وای فای دستگاه مشکل داشت با کابل هم کندی سرعت داشتم تعویضش کردم . بعد دیگه به دلم نشست یه روتر خریدم ولی بازم سرعتم ضعیف بود . یه کابل شبکه cat 7 خریدم وصل کردم مشکلم حل شد. میگم از هر چیزی میتونه مشکل به وجود بیاد. حالا بالاخره از یجایی مشکلتون باید حل بشه.

7. این کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2021

پيش فرض

سلام به همه دوستان،بنده مدت زیادی هست این تاپیک رو دنبال میکنم،خیلی از تجربه دوستان و راهنمایی ها استفاده‌کردم واقعا دستتون درد نکند.
    سوال بنده این هست کسی تونسته از منطقه مخابراتی شهید حق شناس(تهران،میدان المپیک)سرویس فیبر نوری بگیره؟سال پیش حضوری رفتم دست به سرم کردن،۴_۵ سالی میشه هر روز توسط adsl شکنجه میشم!دیگه کافیه
    Last edited by Wwwwkkk; 15-01-2022 at 17:05.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

هزینه هر گیگ حجم اضافه اینترنت تانوما چه میزانه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2018

پيش فرض

سلام
    هزینه خط فیبر نوری که برای ثبت نام مخابرات میگیره چقدر هست و بسته اینترنت یا مودم‌ هم هنوز روی ثبت نام‌داره?
    برای ثبت نام مجتمع ها حداقل باید چند تا واحد درخواست بدیم تا برای کابل کشی بیایند ممنون اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    هزینه خط فیبر نوری که برای ثبت نام مخابرات میگیره چقدر هست و بسته اینترنت یا مودم‌ هم هنوز روی ثبت نام‌داره?
    برای ثبت نام مجتمع ها حداقل باید چند تا واحد درخواست بدیم تا برای کابل کشی بیایند ممنون اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کند
    شهر با شهر فرق میکنه.مثلا رشت توی آپارتمان ما فقط من درخواست فیبر دادم و حدود 360 تومان هزینه شد.گفتن اگه بالای 4 واحد درخواست بدن دیگه 360 رو نمیدین.مودم رایگان هم نداشتن و 1500 مودم هواوی hs8545m5 بهم دادن.

12. 2 کاربر از armin_punisher6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2021

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    سلام. امروز سرویسم رو از پس پرداخت ۱۶ مگ به پیش پرداخت ۵۰ مگ تغییر دادم. سرعت دانلود سرور خارجیم دو برابر شد تقریبا. نتیجه اینکه پیش پرداخت خیلی بهتره از پس پرداخت تو سرعت دانلود.

14. 3 کاربر از alirezabz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2022

پيش فرض

[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
    سلام. امروز سرویسم رو از پس پرداخت ۱۶ مگ به پیش پرداخت ۵۰ مگ تغییر دادم. سرعت دانلود سرور خارجیم دو برابر شد تقریبا. نتیجه اینکه پیش پرداخت خیلی بهتره از پس پرداخت تو سرعت دانلود.
    پینگت چقدر بالاست؟ استانداردش فکر کنم زیر 60 باید باشه. هر گیگ حجم اضافه واسه این سرویس چه قیمتی داره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

1. farhang_k

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •