عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته
عزیز شاید از تجهیزات خودت چیزی مشکل داره. مثلا پچکورد اشتباهی زده باشی یا اصلا خراب باشه. مودمت خراب باشه . یا سوکت پیریزت خاک گرفته
البته اشتباهی بنده رو نقل قول کردین . در هر صورت توصیه من با توجه به مطلبی که گفتنه
امروز اومدن برا بررسی همه چی خوب بود همه جا رو چک کردن rx هم تا جایی که ممکن بود کم کردن الان روی ۲۱.۵ هست ولی همچنان سرعت دانلود تقریبا روی ۳۰ سرعت آپلود به یک نمیرسه!!!!
بزرگوار از جانب پشتیبان تمام موارد چک شد افت فیبر هم به گفته خودشون عالی هست rx 21.5
و تاکید کردن به هیچ عنوان مشکل از خط نیست!
Last edited by as2008; 13-01-2022 at 17:27.
منم همینو میگم .کیفیت خط اوکیه ولی خوب ویسله الکترونیکیه شما نمیتونی با اطمینان بگی دستگاهم سالمه.ببینید من مثلا مودم نو گرفتم همه چیو خوب نشون میداد ولی وای فای دستگاه مشکل داشت با کابل هم کندی سرعت داشتم تعویضش کردم . بعد دیگه به دلم نشست یه روتر خریدم ولی بازم سرعتم ضعیف بود . یه کابل شبکه cat 7 خریدم وصل کردم مشکلم حل شد. میگم از هر چیزی میتونه مشکل به وجود بیاد. حالا بالاخره از یجایی مشکلتون باید حل بشه.
سلام به همه دوستان،بنده مدت زیادی هست این تاپیک رو دنبال میکنم،خیلی از تجربه دوستان و راهنمایی ها استفادهکردم واقعا دستتون درد نکند.
سوال بنده این هست کسی تونسته از منطقه مخابراتی شهید حق شناس(تهران،میدان المپیک)سرویس فیبر نوری بگیره؟سال پیش حضوری رفتم دست به سرم کردن،۴_۵ سالی میشه هر روز توسط adsl شکنجه میشم!دیگه کافیه![]()
Last edited by Wwwwkkk; 15-01-2022 at 17:05.
هزینه هر گیگ حجم اضافه اینترنت تانوما چه میزانه؟
سلام
هزینه خط فیبر نوری که برای ثبت نام مخابرات میگیره چقدر هست و بسته اینترنت یا مودم هم هنوز روی ثبت نامداره?
برای ثبت نام مجتمع ها حداقل باید چند تا واحد درخواست بدیم تا برای کابل کشی بیایند ممنون اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کند
شهر با شهر فرق میکنه.مثلا رشت توی آپارتمان ما فقط من درخواست فیبر دادم و حدود 360 تومان هزینه شد.گفتن اگه بالای 4 واحد درخواست بدن دیگه 360 رو نمیدین.مودم رایگان هم نداشتن و 1500 مودم هواوی hs8545m5 بهم دادن.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلام. امروز سرویسم رو از پس پرداخت ۱۶ مگ به پیش پرداخت ۵۰ مگ تغییر دادم. سرعت دانلود سرور خارجیم دو برابر شد تقریبا. نتیجه اینکه پیش پرداخت خیلی بهتره از پس پرداخت تو سرعت دانلود.
پینگت چقدر بالاست؟ استانداردش فکر کنم زیر 60 باید باشه. هر گیگ حجم اضافه واسه این سرویس چه قیمتی داره؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 6 مهمان)