تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 452 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا جایی که من تحقیق کردم ، NAT اینترنت دکلی کلا بسته هست تو ایران و خارج از ایران یکسان
    البته یکی میگفت TD مبین نت فرق میکنه راست و دروغش را نمیدونم .
    مودم ها هم که خودتون میدونید چینی هست یه چیزی گذاشتن برا port forwarding و dmz و این بند و بساط ها ولی بیشتر به نظر میرسه علکی هست

در مورد قسمت اول هم بله تا حدودی ولی ما خودمون طبقه 5 هستیم ؛ یه دکل ایرانسل با دید مستقیم داریم یه 300 - 400 متر اون طرف تر . با این حال اصلا کیفیت خط زمینی را نمیده ؟
    یجور تایم اوت لحظه ای رخ میده انگار، داخل بازیهای آنلاین تقریبا قطعی ندارم ولی در باز کردن صفحات و بخصوص بروز کردن یک صفحه مشکل هست.
    درباره dns چطور اون رو هم پس محدود کردن؟
    چون خطی خیلی راحت قابل تغییر بود اما در این تغییرش تاثیری نداره بازهم به dns خودش ارجاع میده که یک ای پی ایرانی هست نمیدونم چرا حداقل dns گوگل رو استفاده نکردن و معلوم نیست چه دی ان اس آشغالی داخلی هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

یجور تایم اوت لحظه ای رخ میده انگار، داخل بازیهای آنلاین تقریبا قطعی ندارم ولی در باز کردن صفحات و بخصوص بروز کردن یک صفحه مشکل هست.
    درباره dns چطور اون رو هم پس محدود کردن؟
    چون خطی خیلی راحت قابل تغییر بود اما در این تغییرش تاثیری نداره بازهم به dns خودش ارجاع میده که یک ای پی ایرانی هست نمیدونم چرا حداقل dns گوگل رو استفاده نکردن و معلوم نیست چه دی ان اس آشغالی داخلی هست

بله متوجه هستم
    یعنی دایره کروم یه مدت میچرخه تا شروع کنه صفحه را باز کزدن منظورتون همینه ؟

اون دیگه بیشتر برمیگرده به شبکه داخلی ایرانسل و مبین نت و فاصله تا سرور اون سایتی که میخواید باز کنید ..
    مثلا من 15 سال پیش کانادا بودم صفحات مثلا گوگل بی بی سی یا یوتیوب به صورت آنی باز میشد . انگار اصلا آفلاین ه و همین بغل دست آدم نشسته
    ولی الان که ایرانم آی پی دوربین مدار بسته داخل خونه را میزنم .. یه مدت طول میکشه تا صفحه باز بشه

تغییر dns را امتحان کنید رو همون آداپتور شبکه
    اولی را بزارید 1.1.1.1 دومی 8.8.8.8
    مو.دم را با سیم وصل کنید به کامپیوتر تا اینکه از وایرلس استفاده کنید ..

باز هم اگه تو لود کردن صفحات ایراد داشت میشه گفت کاری از دست شما ساخته نیست میتونید با اپراتور تماس بگیرید ولی بعیده اون ها کاری بکنن باسه این

---------

یه جایی وزیر ارتباطات میگفت هر کدوم از این اینترنت ها یه لایه ای دارن تو شرکت زیر ساخت
    برای همینه که مثلا وایرلس یه شرکتی ممکنه پینگ 18 بده تا تهران ولی فیبر نوری پینگ 25
    شاید مشکل همین باشه ...
    Last edited by بامدادنیکنفس; 24-04-2021 at 02:19.

3. این کاربر از بامدادنیکنفس بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان یکی به من بگه چرا اینترنت مبین نت اینطوریه؟ یه اختلالای عجیبی داره که اصلا روی adsl نداشتم اما خب بخاطر سرعت بهتر و قطعی کمتر بهش روی آوردم.
    اول اینکه خیلی وقتا صفحه ای رو باز میکنم فقط لود میچرخه و باید دوباره بزنم ناگهان باز میشه، انگار بخاطر ست بودن اجباری dns هستش که از dns داخلی استفاده میکنه که از نظر کش‌خیلی فقیره آدرس این dns هم داخل تنظیمات مودم هست.
    بخشی هم هست داخل مودم ظاهرا اجازه وارد کردن dns سفارشی میده اما تاثیری نداره و اعمال نمیشه و فقط همون dns خودش رو در نهایت استفاده میکنه.
    نکته اینکه باز زدن نرم افزار دورزدن این مشکلات حل میشه.

مشکل دومش هم اینه اصلا نمیشه پورتی رو باز کرد روش و انگار کل تنظیمات port forwarding عین همون dns بیفایده و نمایشیه.

اگر دوستان هم تجربه مشابه و راه حلی براش دارن ممنون میشم به اشتراک بزارید
    مشکل باز نشدن و بعد يهو بازشدن رو احتمالا فقط با سايت هاي وابسته به خود مبين نت نداريد؟ به خاطر اينه که اينها يه سري دامنه رو با هم نشاني اينترانتي و هم اينترنتي توي dns تعريف کردن تا در زمان پايان بسته يا ترافيک، کاربر بتونه يه سري سايت ها و سرويس ها رو باز و خودش رو شارژ کنه. البته چون پيکربندي رکوردها و فايروالش شون مشکل داره گاهي شما رو سر کار مي زاره. در اين حالت بهتره يا يه چند مين ديس کنيد، يا مودم رو ريبوت کنيد که کش پاک و بازسازي بشه.

براي dns خارجي کاري نمي تونيد بکنيد و همگي اسير dns هاي داخلي هستيم. ست کردن خارجي ها تنها دلخوش کنک هست. فايروالهاي شرکتها و زيرساخت همه درخواست هاي dns رو به سرورهاي داخلي بر مي گردونن، مگر اينکه وي.چيز.ان بزنيد.

فرم-ور مودمها کاستوم شده و همونطور که دوستان گفتن نابوده و البته اپراتورها اصراري به بازکردن مسير برگشت پورت به سمت کاربر ندارن. يعني سمت مودم هم درست باشه، فايروال اپراتور نمي زاره. (شايد براي انداختن بسته هاي آي پي ثابت شون به مشتري) با پشتيباني تماس بگيريد متوجه مي شيد دردشون فنيه يا پول مي خوان. بگيد مي خوايد از بيرون دوربين هاي خونه يا فروشگاهتون رو چک کنيد.

از اينها بگذريم، با سه چراغ سيگنال تا 40 مگ رو به خوبي مي ده. تايم پينگش نسبت به زمان وايمکس و سالهاي اول LTE، خيلي بهتر شده. نسبت به زميني ها هنوز هزينه هر گيگ شون بالا هست. بسته سالانه اش به صرفه ترين بسته اش هست که تا گيگي زير 1000 تومن پايين مياد.

5. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

مشکل باز نشدن و بعد يهو بازشدن رو احتمالا فقط با سايت هاي وابسته به خود مبين نت نداريد؟ به خاطر اينه که اينها يه سري دامنه رو با هم نشاني اينترانتي و هم اينترنتي توي dns تعريف کردن تا در زمان پايان بسته يا ترافيک، کاربر بتونه يه سري سايت ها و سرويس ها رو باز و خودش رو شارژ کنه. البته چون پيکربندي رکوردها و فايروالش شون مشکل داره گاهي شما رو سر کار مي زاره. در اين حالت بهتره يا يه چند مين ديس کنيد، يا مودم رو ريبوت کنيد که کش پاک و بازسازي بشه.

براي dns خارجي کاري نمي تونيد بکنيد و همگي اسير dns هاي داخلي هستيم. ست کردن خارجي ها تنها دلخوش کنک هست. فايروالهاي شرکتها و زيرساخت همه درخواست هاي dns رو به سرورهاي داخلي بر مي گردونن، مگر اينکه وي.چيز.ان بزنيد.

فرم-ور مودمها کاستوم شده و همونطور که دوستان گفتن نابوده و البته اپراتورها اصراري به بازکردن مسير برگشت پورت به سمت کاربر ندارن. يعني سمت مودم هم درست باشه، فايروال اپراتور نمي زاره. (شايد براي انداختن بسته هاي آي پي ثابت شون به مشتري) با پشتيباني تماس بگيريد متوجه مي شيد دردشون فنيه يا پول مي خوان. بگيد مي خوايد از بيرون دوربين هاي خونه يا فروشگاهتون رو چک کنيد.

از اينها بگذريم، با سه چراغ سيگنال تا 40 مگ رو به خوبي مي ده. تايم پينگش نسبت به زمان وايمکس و سالهاي اول LTE، خيلي بهتر شده. نسبت به زميني ها هنوز هزينه هر گيگ شون بالا هست. بسته سالانه اش به صرفه ترين بسته اش هست که تا گيگي زير 1000 تومن پايين مياد.
    مشکل اصلیم در اصل اینجا آزاردهنده هست عزیز، سایت وردپرسی دارم و وقتی روی صفحه یک پست یا محصول کار میکنم، در آخر وقتی بروزرسانی رو میزنم تا صفحه و تغییراتی که انجام دادم سیو بشه، در ۶۰٪ مواقع فقط میچرخه و ریفرش نمیشه و متاسفانه بیشتر کاری که کردم میپره چون باید دوباره کل صفحه رو ریفرش کنم و وردپرس هم بخش اندکی رو از تغییری که بیاد نگه میداره، در همون حالت که بروزرسانی میچرخه و ریفرش نمیشه اما مثلا سایتهای دیگه باز میشن، انگار درخواست تایم اوت میشه و فقط با ارسال مجدد درخواست (مثل ریفرش صفحه) میشه دوباره بهش بازگشت هرچند کارم پریده!
    اگر وی پی بزنم اما این مشکل اصلا وجود نداره.

این اپراتور امکان خرید ای پی استاتیک گذاشته ۶ ماهه ۷۲،۰۰۰ تومان نمیدونم مشکل NAT و این تایم اوت شدن صفحه ها رو حل میکنه آیا؟ لااقل یماهه هم نذاشته که پول کمتری بدیم اگر بی تاثیر بود ضرر نکرده باشیم
    Last edited by flashpoint1985; 24-04-2021 at 12:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

مشکل اصلیم در اصل اینجا آزاردهنده هست عزیز، سایت وردپرسی دارم و وقتی روی صفحه یک پست یا محصول کار میکنم، در آخر وقتی بروزرسانی رو میزنم تا صفحه و تغییراتی که انجام دادم سیو بشه، در ۶۰٪ مواقع فقط میچرخه و ریفرش نمیشه و متاسفانه بیشتر کاری که کردم میپره چون باید دوباره کل صفحه رو ریفرش کنم و وردپرس هم بخش اندکی رو از تغییری که بیاد نگه میداره، در همون حالت که بروزرسانی میچرخه و ریفرش نمیشه اما مثلا سایتهای دیگه باز میشن، انگار درخواست تایم اوت میشه و فقط با ارسال مجدد درخواست (مثل ریفرش صفحه) میشه دوباره بهش بازگشت هرچند کارم پریده!
    اگر وی پی بزنم اما این مشکل اصلا وجود نداره.

این اپراتور امکان خرید ای پی استاتیک گذاشته ۶ ماهه ۷۲،۰۰۰ تومان نمیدونم مشکل NAT و این تایم اوت شدن صفحه ها رو حل میکنه آیا؟ لااقل یماهه هم نذاشته که پول کمتری بدیم اگر بی تاثیر بود ضرر نکرده باشیم
    آخ که گفتي، اين مشکل شما به خاطر NAT و اين چيزها نيست و با آي پي ثابت هم درست نميشه. دوستان مبين نت (و شايد ايرانسل) يه محدوديتي روي Request Body اعمال کردن که موقع فرستادن درخواست (چه متن و تم سنگين يا بارگذاري فايل) از يه سايزي بزرگتر رو خوب رد نمي کنه و توي آپلود مي مونه تا تايم اوت بده. آدم خيلي اذيت ميشه. من خودم بارها اينجوري سرکار مي رفتم و تا اينکه فهميدم از اوناست، و با چيز.پي.ان يا استفاده از خط زميني (فقط براي آپلود) مشکلم حل مي شد.

اينو بايد با پشتيباني لايه دوم يا سوم که فني هستن مطرح کنيد. يا اون هزينه رو بزاريد براي خريد وي.پي.چيز و اعصابتون رو سيو کنيد

8. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آخ که گفتي، اين مشکل شما به خاطر NAT و اين چيزها نيست و با آي پي ثابت هم درست نميشه. دوستان مبين نت (و شايد ايرانسل) يه محدوديتي روي Request Body اعمال کردن که موقع فرستادن درخواست (چه متن و تم سنگين يا بارگذاري فايل) از يه سايزي بزرگتر رو خوب رد نمي کنه و توي آپلود مي مونه تا تايم اوت بده. آدم خيلي اذيت ميشه. من خودم بارها اينجوري سرکار مي رفتم و تا اينکه فهميدم از اوناست، و با چيز.پي.ان يا استفاده از خط زميني (فقط براي آپلود) مشکلم حل مي شد.

اينو بايد با پشتيباني لايه دوم يا سوم که فني هستن مطرح کنيد. يا اون هزينه رو بزاريد براي خريد وي.پي.چيز و اعصابتون رو سيو کنيد
    بسیار عالی پس اینجا درد مشترکی داریم و پرده دیگری از گندکاری اپراتورها کنار زدیم!
    خب کاریش نمیشه کرد پشتیبانی که یک کارمند تلفن رو برمیداره و نه چیزی متوجه میشه، فقط انکار میکنه و چیزی هم به مهندس اصلی که میدونه چیکار کرده انتقال نمیده.

10. این کاربر از flashpoint1985 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلامنمیدونم این بی خانواده ها چیکار کردن
    دو روزه سیم کارت توی مودمای دیگه حواب نمیده، فقط مودم b612 خود شرکت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

سرچ کنید MSS -
    مشکل سر MSS ه ، اگر میخواید هم کیفیت باز شدن صفحاتتون بهتر شه و هم این مشکلات نباشه ، باید mss رو بیارید حدود ۱۰۰۰ .
    یکم بحثش تخصصیه و نیازه که حتما مودم مبین نت به یک روتر متصل شه

13. این کاربر از akanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

سرچ کنید MSS -
    مشکل سر MSS ه ، اگر میخواید هم کیفیت باز شدن صفحاتتون بهتر شه و هم این مشکلات نباشه ، باید mss رو بیارید حدود ۱۰۰۰ .
    یکم بحثش تخصصیه و نیازه که حتما مودم مبین نت به یک روتر متصل شه
    خوب چه جوری میشه تنظیم کرد این عدد رو مثلا؟
    تو تنظیمات مودم هست؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

خوب چه جوری میشه تنظیم کرد این عدد رو مثلا؟
    تو تنظیمات مودم هست؟

بعید میدونم
    عرض کردم باید روتر جدا داشته باشید
    این عدد ماکسیمم سایز سگمنت tcp ه ، که شما ارسال میکنی ،
    به دلیل overhead های مختلف و miss configuration و ... این ایدالش حدود ۱۵۰۰ باید باشه ولی نیست ، بذاریش روو ۱۲۰۰ بهتره
    بعضی وقت ها مجبوری کمترم کنی ..

16. 2 کاربر از akanet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •