تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 752 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام

آیا هدست (کوچک) برای کامپیوتر به شکل هندزفریهای موبایل هم هست؟
    منظورم افتادن پشت گردنه. مثل مال سونی اریکسون سیم یه گوشی بلند تر از اونیکی که از پشت گردن رد میشه
    یا مثل مال بعضی نوکیاها که هردو گوشی سیم بلندی دارند و سیمشون با یه نخ به هم وصله که نخه میفته پشت گردن

همین سوال رو در مورد هدفن (کوچک) هم دارم.
    Last edited by Nocturne; 11-10-2011 at 14:25.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شرمنده شرمنده شرمنده

آخه به کی بگم که هر بار انلاین هستم و پست ها رو جواب میدم و اگه همزمان کسی پستی ارسال کنه برای من به نمایش در نمیاد و چند باری هست که پست های شما از دستم ناخواسته در می ره اگه صبور باشید و یک یاد آوری کوچولو کنید حتمآ سعی میکنم اگه جوابی بلد باشم دریق نکنم

به هر حال فقط از کاربرها خواهش میکنم پیغام خصوصی درباره مشاوره و . . . را توی تاپیک مطرح کنید تا اینطوری بقیه هم از جوابی که به شما داده می شه استفاده کنند مرسی از توجه شما

به نظرم با توجه هزینه و نوع سبکی که گوش میکنید بهترین انتخاب EP-830 ولی اگه خیلی کلاسیک اما با کیفیت گوش میکنید چندان رضایت بخش نخواهد بود ولی همین هدفون برای الکترونیک یکی از بهترینهای توی این رنج قیمت هست

تا جایی که خاطرم هست اکثر تراکهای کلاسیک ایرانی کیفیت چندان خوبی ندارند و شما زیاد نگران کیفیت این هدفون برای این مورد خاص نباشید

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 04:57 PM ---------- Previous post was at 04:53 PM ----------

Philips Head phone SHE 6000

کیفیتش چطوره ؟ واسه ایپاد شافل می خوام ! باسش خوبه ؟
    متاسفانه به شخصه تست نکردم اما کسانی که اصلش رو داشتند چندان از صداش ناراضی نیستند! جای بسی خوشحالی برای من نوعی که بلاخره یه هدفون از فلیپس دیدیم که خوب بود!!!! این هم مدرک:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Rating = 5 Star

مبارکتون باشه

شما هم موفق باشید.

3. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    سوالی داشتم از آقا رضا و همه دوستان صاحب نظر و تجربه :
    آیا من که مثلا از صدایی که مدل خاصی از برند خاص برام تولید می کنه فعلا خوشم اومده آیا برای ارتقا لازمه به سراغ برندهای دیگه ای برم ؟
    مثلا از AKG به Sennheiser یا Beyerdynamic ؟
    اگر بخوام تا 200 یا نهایتا 250 هزینه کنم از این سه برند کدوم پیشنهاد می شه ؟
    مثلا بین AKG k141 mk2 یا k171 mk2 و Sennheiser HD215 ...
    این مدلهایی که از Beyerdynamicمعرفی کردین محصولات بسیار حرفه ایی هستن ؟ چرا با مدلهای که تقریبا هم قیمت هستن اینقدر اختلاف امپدانس و فرکانس دارند ؟
    آیا تهیه این مدلها رو پیشنهاد می دین که مثلا من کمی صبر کنم و یودجه رو به DT990 pro برسونم ؟ توی سایتها بررسی های خوبی از محصولات این برند هست .

دوست من هر هدفونی حتی دو مدل مشابه جنس صدای متفاوتی دارند (اغلب هدفونهای ارزون قیمت زیر 100تومن)
    اگه تمام هدفونهای یک برند یک جنس صدا داشتند که هیچ دیگه تمام تولیدات برندها خلاصه می شد به نهایتآ 100 مدل خاص هدفون و بقیه هم از روی هم کپی میکردند

حالا بحث دوم اینه که هیچ دو برندی صدای هم جنس ندارند حتی مدلهای فوق حرفه ای که سخت با هم درگیر هستند!

برند مهم نیست شما طبق اون تاپیکی "راهنمایی برای انتخاب هدفون" پیش بری بهتر نتیجه میگیرید امیدوارم ازم نخواهید که دوباره همه رو برای شما تایپ کنم

خیر مدلهای DT770 الی DT990 تمامشون مدلهای نیمه حرفه ای هستند و اگه خیلی بخواهیم خوش بین باشیم فقط مدلهای پرمیم DT990 اون هم 600 اهمش جزوء حرفه ای ها هست بقیه خیر مدلهای فوق حرفه ای قیمتهاشون چندین یا چند ده برابر اینه

کابرد حرفه ای ایجاب میکنه ک همه چیز شما باید حرفه ای باشه اونجایی که یک هدفون حرفه ای آخرین ابزار صوتی یک Setup حرفه ای هست مطمئن باشید قبل از اون هم ابزار های حرفه ای دیگه ای هم هست اونجا دیگه خبری از پلیر و این قبیل اسباب بازی ها نیست که نگران امپدانس اون باشیم مثلآ همین 600 اهم یک رنج حرفه ای هست اما هیچ وقت مستقیمآ به حتی بهترین پلیر هم وصل نمی شه بلکه به آمپی متصل می شه که حدود 3 تومن قیمت اونه
    اگه شما دوست دارید همه چیز با راندمان بالا و با کیفیت بالا کار کنه باید همه چیز با هم هماهنگ باشه مسئله فقط پول نیست که بگیم خوب این 5 تومن برای Setup بریم و فلان مدل هدفون و فلان مدل آمپ و . . . را بگیریم و وصل کنیم %100 چیز توپی میشه بلکه اگر بی حساب و کتاب خرید کنید ممکنه همین Setup حدود 5 تومنی معادل یک Setup حدود 500 هزار تومنی هم کیفیت (فرق) نداشته باشه

برای انتخاب در این سطح باید غیر از بودجه که خیلی مهمه بعضی چیزهای دیگه رو هم که دارید و می خواهید داشته باشید مثل نیازهاتون ، خواسته هاتون ، استفاده آینده تون ، کاربردتون توضیح بدید

برای همینه که شما توی نت مشاوره مجانی در این سطح که درست و منطقی باشه بسیار به سختی پیدا می کنید و جایی که سطح کاربردی شما از حرفه ای کمی فراتر رفت دیگه خودتونید و خودتون = انگار توی یک کره دیگه دارید با اسباب بازیهای خاص خودتون زندگی می کنید که هیچ کس هیچی درباره اونها نمی دونه

تا جایی که در توانم باشه و فرصتش باشه دریق نخواهم کرد ، استفاده کنید و بدید دیگران هم استفاده کنند

شما هم موفق باشید

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:15 PM ----------

سلام
    دوستان به من مدل های
    audio-technica ATH-M20
    AKG K77 و K99
    رو پیشنهاد دادن من میخواستم هولو هوشه 70 تومن باشه ولی ازش بیشتر نشه...منظورم از یه هدفن توپ چیزی بود که بتونه منو از نظر کیفیت صدای صاف و مطلوب+باس خوب جوری که صدارو خیلی خوب و شفاف بشنوم ...منظورم از شقاق هم جوریه که تو بازی صدای پای دشمن رو زود تر از دشمن بشنوم...سیستم های صوتی ماشین رو دیدید که صداش چقد شفافه و آدم حال میکنه ؟؟؟؟ اونطوری میخوام..منظورم این نیست که صداش اونقد بلند باشه منظورم اون کیفیت صداس!!!!
    با تشکر میکنم از دوستان عزیز
    سلام به شما

1. K77
    2. M20
    3. K99 هر چند از هر دو بهتره ولی با بودجه در نظر گرفته شما کمی فاصله داره ولی ارزش داره

هر سه مناسب کاربرد شما هستند و جای نگرانی نیست فقط امیدوارم که در نظر داشته باشید که هدفون از 10.000 تومن داریم تا 10 میلیون تومن و مطمئن باشید که اون 10 میلیونی هم این خصوصیاتی که تشریح کردید را به معنای واقعی کلمه نخواهد داشت پس متناسب با بودجه شما هر سه مدلی که انتخاب کردید مناسب هستند

شما هم موفق باشید.

5. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دمت گرم شما همه هدفون ها رو داری

دادا شما این ها رو میگی من پشیمون میشم از خرید

از نظر بیس:
    1. کمی فلت ولی با کمی جزییات قابل شنیدن
    2. کمی فلت ولی قوی تر از خط فلت به نظر می رسه
    3. بسیار نزدیک به خط فلت

از نظر مید:
    1. مید چندان خوبی نداره متمایل به Harsh
    2. مید کمی ضعیف ولی کمی تمایل به Harsh
    3. مید خوب و با کمی جزییات

از نظر های:
    1. های چندان فلت و خوبی نداره
    2. های کمی فلت هست و شفاف ولی احساس می کنید صدا تیز هست
    3. های کمی فلت هست و شفاف و با یک ذره تیزی اما قابل چشم پوشی

کلا این کلمات رو میشنوم فکر میکنم 60 تومن میخوام بدم یه چیز بد بگیرم که ارزش خرج کردن رو نداره! نمیدونم چرا این احساس بهم دست میده..

یه سوال دارم! مید خوب یعنی چی؟ مید به چه دردی میخوره؟

برای موسیقی راک کدوم یکی از المانهایی که گفتید باید خوب باشه؟ فلت؟ های؟ مید؟

مرسی
    شما یک حساب سرانگشتی بکن ببین چند تا هدفون دارم تصور کنید بتونم هر 4 ماه یک هدفون انتخاب کنم و نزدیک 20 سال هم از اون سال اول بگذره؟

لذت خریدن ندارم لذت انتخاب و شنیدن دارم برای همین هدفون می خرم توی هدفونهام یک سری از بی نام و نشانترین ها هم باشه تا شناخته ترین ها
    به هر حال تعداد مهم نیست اونچه که دست میاد مهمه(تجربه)

نگران نباش دوست عزیز شما اگه کمی حرفه ای تر به جای احساسی تر به موضوع نگاه کنی همه چیز قابل درک می شه
    این مقایسه نه چندان صحیح از سه هدفون که کمی با هم فاصله دارند بود و مطمئن باشید این هدفونها اگه توی جزییات با هم اختلاف نداشته باشند پس توی چی باید با هم اختلاف داشته باشند همین کمی و کمتر هست که جمع میشه روی هم و میشه یک مدل جدید دیگه

شما سخت نگیر اگه به پیشنهادی که شده بیشتر فکر کنید مطمئنن نتیجه مطلوب تری خواهید گرفت

در آخر هر 3 هدفون توی قیمت خودشون گزینه های خوبی هستند اما شما اگه بتونید مدل بالاتر رو انتخاب کنید ارزشش رو داره برای همینه که کسی که میگه K44 خوبه ازش می خوام که به K77 فکر کنه و کسی که K77 به نظرش گزینه خوبی هست بهش پیشنهاد میکنم که K99 رو در نظر بگیره چون چون چون درسته که یکی هر سال چند تا هدفون می خره و استفاده هم نمی کنه اما ممکنه کسی همین هزینه 50 تومن هم تامین کردن سخت باشه و حیفم میاد که کسی با این شرایط کمی بیشتر دندون به جیگر نگیره تا مدل بهتر بخره و بیشتر لذت ببره هر باز هم میگم اصل پیشنهاد اینه که مدل انتخابی با مدلهای بالاتر قیاس بشه هیچ وقت کسی دوست نداره مورد انتخابی اون با مدلهای پایین تر مقایسه بشه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------

سلام دوستان
    اگه میشه یک هدست بلوتوث خوب یرای وصل کردن به لپ تاپ و موبایل تا سقف 60 تومن معرفی کنید.البته شاید بودجه رو بتونم بیشتر کنم.پس کمی بالا پایین فرقی نداره.فقط خوب باشه.

می خوام از این رو گوشی ها باشه و جوری باشه که صدای بیرون تو گوشی نیاد.سفت رو گوش چفت بشه.
    برند هم فرقی نمیکنه.
    در ضمن من راک و متال گوش میدم.
    ممنون
    سلام به شما

پیشنهاد خاصی برای شما ندارم اما می تونید یکی از مدلهای نوکیا رو انتخاب کنید هر چند که با بودجه در نظر گرفته شما کمی اختلاف دارند

شما هم موفق باشید.

7. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

آیا هدست (کوچک) برای کامپیوتر به شکل هندزفریهای موبایل هم هست؟
    منظورم افتادن پشت گردنه. مثل مال سونی اریکسون سیم یه گوشی بلند تر از اونیکی که از پشت گردن رد میشه
    یا مثل مال بعضی نوکیاها که هردو گوشی سیم بلندی دارند و سیمشون با یه نخ به هم وصله که نخه میفته پشت گردن

همین سوال رو در مورد هدفن (کوچک) هم دارم.
    سلام به شما

بله هست اما بهترین کار استفاده از همون هندزفری مبایل هست البته باید بری اون یک تبدیل مناسب هم بگیرید البته اگر هندزفری مبایلی تهیه کنید که فیش اون از انواع :

البته از انواع چهار پل (سه خط مشکی به جای دو خط مشکی روی نویک فیش هست) داشته باشه می تونید براش یک تبدیل هندزفری به هدست بگیرید چون فرصتم کمه عکس به عهده خودتون

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شرمنده شرمنده شرمنده

آخه به کی بگم که هر بار انلاین هستم و پست ها رو جواب میدم و اگه همزمان کسی پستی ارسال کنه برای من به نمایش در نمیاد و چند باری هست که پست های شما از دستم ناخواسته در می ره اگه صبور باشید و یک یاد آوری کوچولو کنید حتمآ سعی میکنم اگه جوابی بلد باشم دریق نکنم

به هر حال فقط از کاربرها خواهش میکنم پیغام خصوصی درباره مشاوره و . . . را توی تاپیک مطرح کنید تا اینطوری بقیه هم از جوابی که به شما داده می شه استفاده کنند مرسی از توجه شما

به نظرم با توجه هزینه و نوع سبکی که گوش میکنید بهترین انتخاب EP-830 ولی اگه خیلی کلاسیک اما با کیفیت گوش میکنید چندان رضایت بخش نخواهد بود ولی همین هدفون برای الکترونیک یکی از بهترینهای توی این رنج قیمت هست

تا جایی که خاطرم هست اکثر تراکهای کلاسیک ایرانی کیفیت چندان خوبی ندارند و شما زیاد نگران کیفیت این هدفون برای این مورد خاص نباشید

شما هم موفق باشید.
    اتفاقاً تو فکر همین مدل بودم !
    630 دارم الان ، راستی ای کا جی 402 چطوریه ؟!
    فیلیپس ؟ سونی ؟ ببینید بیشتر بیس دار گوش میدم هاااا .

راستی نظرتون در مورد این مدل جی وی سی چیه ؟
    HA-EBX85
    Last edited by peaceful1; 12-10-2011 at 00:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

راستی نظرتون در مورد این مدل جی وی سی چیه ؟
    HA-EBX85
    مدل خوبيه به نسبت قيمتش ولي fx35 و fx67 از نظر كيفيت صدا بهتر از اين مدل هستن مخصوصا 67.

12. این کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه minimax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    .:: Ahvaz ::.

پيش فرض

دوست من هر هدفونی حتی دو مدل مشابه جنس صدای متفاوتی دارند (اغلب هدفونهای ارزون قیمت زیر 100تومن)
    اگه تمام هدفونهای یک برند یک جنس صدا داشتند که هیچ دیگه تمام تولیدات برندها خلاصه می شد به نهایتآ 100 مدل خاص هدفون و بقیه هم از روی هم کپی میکردند

حالا بحث دوم اینه که هیچ دو برندی صدای هم جنس ندارند حتی مدلهای فوق حرفه ای که سخت با هم درگیر هستند!

برند مهم نیست شما طبق اون تاپیکی "راهنمایی برای انتخاب هدفون" پیش بری بهتر نتیجه میگیرید امیدوارم ازم نخواهید که دوباره همه رو برای شما تایپ کنم

خیر مدلهای DT770 الی DT990 تمامشون مدلهای نیمه حرفه ای هستند و اگه خیلی بخواهیم خوش بین باشیم فقط مدلهای پرمیم DT990 اون هم 600 اهمش جزوء حرفه ای ها هست بقیه خیر مدلهای فوق حرفه ای قیمتهاشون چندین یا چند ده برابر اینه

کابرد حرفه ای ایجاب میکنه ک همه چیز شما باید حرفه ای باشه اونجایی که یک هدفون حرفه ای آخرین ابزار صوتی یک Setup حرفه ای هست مطمئن باشید قبل از اون هم ابزار های حرفه ای دیگه ای هم هست اونجا دیگه خبری از پلیر و این قبیل اسباب بازی ها نیست که نگران امپدانس اون باشیم مثلآ همین 600 اهم یک رنج حرفه ای هست اما هیچ وقت مستقیمآ به حتی بهترین پلیر هم وصل نمی شه بلکه به آمپی متصل می شه که حدود 3 تومن قیمت اونه
    اگه شما دوست دارید همه چیز با راندمان بالا و با کیفیت بالا کار کنه باید همه چیز با هم هماهنگ باشه مسئله فقط پول نیست که بگیم خوب این 5 تومن برای Setup بریم و فلان مدل هدفون و فلان مدل آمپ و . . . را بگیریم و وصل کنیم %100 چیز توپی میشه بلکه اگر بی حساب و کتاب خرید کنید ممکنه همین Setup حدود 5 تومنی معادل یک Setup حدود 500 هزار تومنی هم کیفیت (فرق) نداشته باشه

برای انتخاب در این سطح باید غیر از بودجه که خیلی مهمه بعضی چیزهای دیگه رو هم که دارید و می خواهید داشته باشید مثل نیازهاتون ، خواسته هاتون ، استفاده آینده تون ، کاربردتون توضیح بدید

برای همینه که شما توی نت مشاوره مجانی در این سطح که درست و منطقی باشه بسیار به سختی پیدا می کنید و جایی که سطح کاربردی شما از حرفه ای کمی فراتر رفت دیگه خودتونید و خودتون = انگار توی یک کره دیگه دارید با اسباب بازیهای خاص خودتون زندگی می کنید که هیچ کس هیچی درباره اونها نمی دونه

تا جایی که در توانم باشه و فرصتش باشه دریق نخواهم کرد ، استفاده کنید و بدید دیگران هم استفاده کنند

شما هم موفق باشید
    سلام
    نظرتون در مورد SennHeiser HD448 چیه ؟ می شه کمی از خصوصیات صدای تولیدیش برام بگین ... توی تایپیک راهنمایی برای خرید هدفون جزء لیست هدفونهایی بود که از خریدشون پشیمون نمی شیم . آیا تقلبی هم داره ؟
    راستش من تایپیک شما در مورد انتخاب هدفون رو خوندم و خودم می دونم که نیاز های من فعلا حرفه ایی و حتی نیمه حرفه ای نیست ولی حقیقت خوب شرایط تست ندارم و 99% از این وسایل حتی در فروشگاه های شهر ما موجود نیست که حتی بسته بندی شو از نزدیک ببینیم چه برسه به تست کردنشون . به خاطر همین از تجربه دوستانی که این امکانات رو یا دارن یا تست کردن استفاده کنیم .
    مجبورم همین چند مدل محدود موجود در فروشگاههای آنلاین رو ندیده و نشنیده بخرم ....
    بازم ببخشید اگر سوال تکراری کردم .

شما هم موفق باشید

سلام
    نظرتون در مورد SennHeiser HD448 چیه ؟ می شه کمی از خصوصیات صدای تولیدیش برام بگین ... توی تایپیک راهنمایی برای خرید هدفون جزء لیست هدفونهایی بود که از خریدشون پشیمون نمی شیم . آیا تقلبی هم داره ؟
    راستش من تایپیک شما در مورد انتخاب هدفون رو خوندم و خودم می دونم که نیاز های من فعلا حرفه ایی و حتی نیمه حرفه ای نیست ولی حقیقت خوب شرایط تست ندارم و 99% از این وسایل حتی در فروشگاه های شهر ما موجود نیست که حتی بسته بندی شو از نزدیک ببینیم چه برسه به تست کردنشون . به خاطر همین از تجربه دوستانی که این امکانات رو یا دارن یا تست کردن استفاده کنیم .
    مجبورم همین چند مدل محدود موجود در فروشگاههای آنلاین رو ندیده و نشنیده بخرم ....
    بازم شرمنده اگه سوالاتم تکراری بودن ...

شما هم موفق باشید

سلام
    به هر حال بازم بسیار بسیار از شما ممنونم .

سلام
    با تشکر از پاسخگویی صبورانه شما .
    نظرتون در مورد Sennheiser HD 448 چیه ؟ توی تایپیک راهنمایی برای خرید هدفون جزء لیست هدفونهایی که از خریدشون پشیمون نمی شیم بود . آیا تقلبی هم داره ؟
    من تایپیک شما در مورد راهنمایی برای انتخاب هدفون رو خوندم می دونم هم نیاز من فعلا حرفه ای و حتی نیمه حرفه ایی هم نیست . اما دوست عزیز 99% این وسایل در فروشگاههای شهر ما موجود نیستن که ما بسته بندیشون رو ببینیم چه برسه به تست کردن . من همین AKG رو هم که گرفتم با هزار سلام و صلوات تهیه اش کردم . چه برسه به اینکه صدای اونها رو تست کنیم . به خاطر همین مجبوریم از مشاوره کسانی که تجربه و دانش بیشتری نسبت به این موارد دارند مثل شما استفاده کنیم .
    مثلا همین Sennheiser رو می خوام ندیده و نشنیده از فروشگاه آنلاین تهیه کنم . به هر حال وضعیت اینه .
    بازم از توصیه های شما و از وقتی که می زارید ممنونم ...
    Last edited by peaceful1; 12-10-2011 at 00:10.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    با تشکر از پاسخگویی صبورانه شما .
    نظرتون در مورد Sennheiser HD 448 چیه ؟ توی تایپیک راهنمایی برای خرید هدفون جزء لیست هدفونهایی که از خریدشون پشیمون نمی شیم بود . آیا تقلبی هم داره ؟
    من تایپیک شما در مورد راهنمایی برای انتخاب هدفون رو خوندم می دونم هم نیاز من فعلا حرفه ای و حتی نیمه حرفه ایی هم نیست . اما دوست عزیز 99% این وسایل در فروشگاههای شهر ما موجود نیستن که ما بسته بندیشون رو ببینیم چه برسه به تست کردن . من همین AKG رو هم که گرفتم با هزار سلام و صلوات تهیه اش کردم . چه برسه به اینکه صدای اونها رو تست کنیم . به خاطر همین مجبوریم از مشاوره کسانی که تجربه و دانش بیشتری نسبت به این موارد دارند مثل شما استفاده کنیم .
    مثلا همین Sennheiser رو می خوام ندیده و نشنیده از فروشگاه آنلاین تهیه کنم . به هر حال وضعیت اینه .
    بازم از توصیه های شما و از وقتی که می زارید ممنونم ...
    سلام به شما

خواهش میکنم انلاین نمی شم که بیام فیگور بگیرم دوست من

هدفون با ارزشی هست اما نه به قیمت اینجا که اگه اشتباه نکنم حدود 110 تومن هست اون هدفونها بعضی هاشون رو دارم و داشتم و بعضی ها رو نه این هدفون خاص نهایتآ 60 تومن ارزش واقعی داره نه بیشتر

جوینده یابنده هست شما بگردی توی شهرتون جاهایی هدفون دارند که فکرش رو هم نمی کردید اگه شک دارید بگید تا کمکتون کنم!

سنهایزر انلاین خرید کردنش یک کمی ریسک داره هر چند خیلی گرونتر پای شما آب می خوره چون شما باید پول پیک دوسره رو بدید سود فروشنده ای که کالا رو داره بدید سود کسی که فروشگاه انلاین داره بدید هزینه پست هم که جای خودش حالا فکر نمی کنید که شما اگه از خود همون فروشنده خرید کنید می تونید حتی تخفیف هم بگیرید و طرف حساب شما شخص هست نه سایتی که معلوم نیست کجاست

البته قبلآ از اینکارها میکردند الان پیشرفته شدند و خودشون به فروشنده می گن براتون بفرسته (:
    و اونم هر چی دوست داشت می فرسته دیگه و خیلی خوش بین باشیم اوکی هست و بی کم کاست ولی بازم گرونتر از گرونی

اگه می شد با هم خریداتون رو طوری هماهنگ کنید که یک باره خرید از خارج انجام بدید خیلی بهتر بود و به جای سود کذایی فروشنده های متقلب(بعضی هشون) هزینه ارسال پست رو میدادید و خیالتون از بابت اصل بودن حداقل راحت بود که حداقل تقلبی نخریدید با این قیمت

از همه بابت اشتباهات جمله بندی و تایپی پست هام معذرت می خام به هر حال توی تایپ کردن آماتور هستم و فرصت کم هم مزید بر علت و دیگه فرصت نمی کنم پستم رو ادیت کنم شما به بزرگی خودتون ندید بگیرید شاید یه روزی من هم مثل شما حرفه ای شدم

شما هم موفق باشید.

15. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ashi-khan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان

قصد خرید هدست یا هدفون تا 50تومن رو دارم!
    هدفم بیشتر راحتیش هستش چون در روز تایم طولانی باید رو گوشم باشی!
    ترجیحا کل گوش رو پوشش بده!
    اول میخواستم هدست CREATIVE FATALITY Gaming رو بگیرم ، اما بعدش گفتم شاید یه هدفون خوب بگیرم و یه میکروفن جدا بگیرم بهتر باشه! نظرتون چیه؟!
    اگر قسمت دوم بهتره یه میکروفن ارزون قیمت هم معرفی کنید لطفا!

با تشکر
    درود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •