تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 754 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان من خوزستان شهراندیمشکم سرویس ۱۰مگ ازاواسیس گرفتم ولی سرعت دانلودم ۴۰ بیشترنمیره یک صفحه وب برلم دیربازمیکنه هرچی به ۲۰۲۰ زنگ میزنم جواب سربالامیدن یامیگن دست رسی به خط شما نداریم به اواسیس زنگ بزن اواسیس هم کسی جواب نمیده موندم چیکارکنم خطم چه مشکلی داره کلافه شدم
    من موندم چی بگم به اینا خطت رو روی 343 بستند چی بگم تهمت دزدی بزنم هم خوب نیست شاید اشتباهی کرده باشند
    شما ماکزیمم پهنای 23 مگ ولی برای روی 343 بستند
    فیبر نوری دارید؟

2. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

نگاه 18 مشکلی دارید؟
    خطتون هم روی 4 مگ بسته شده اگر snr رو رفع کنید یعنی در پی رفع نویز باشید شاید شرکت براتون خطتونو روی 8 مگ هم ببنده
    مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس
    نگاه کنبد من خودم خوزستانم ولی این شرکتی که میگیدو اصلا تو شهرمون نیست شما کجا رفتی اشتراک گرفتی؟
    از همون شرکتی که بهش پول دادی باید بهش بگی در ضمن شما سرویش 10 مگ داری این یعنی بهت سرویس 343 کیلو دادند
    این یعنی خوشبینانه نگاه کنی اشتباهی کردند و بدبینانه نگاه کنی یعنی دزدی کردند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...
    نه فکر نکنم ظاهرا دوستان میگن بعضی از شرکتها میتونید در خواست بدید و بهشون بگید که برای بازی پینگ کمتر میخام (یه چیزی تو همین مایه ها)بهتون میدن
    پینگ ارتباطی به نویز نداره
    میتونید به تایپیک کاهش پینگ مراجعه کنید و ببینید پینگو میشه کاری کرد یا نه

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خط شما بهترین کیفیت ممکن رو داره
    و حدودا تا 23 مگ می تونی پیهنای باند بگیری که خیلی جالبه خط رو 343 بسته شده
    راستی
    فاصله شما از مرکز چه قدره؟؟؟
    چون SNR و میرایی خط شما عالیه؟
    فیبر نوری هست؟
    Last edited by Armin.Computer; 30-12-2015 at 15:01.

8. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست

10. این کاربر از حوگه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست
    نگاه کنید شما به همون شرکتی که بهش پول دادید زنگ بزنید و به پشتیبانش بگید بابا من پول 10 مگ دادم شما برام 343 بستید
    اگر واقعا سوادشو دارند میفهمن که خطتون روی 10 مگ بسته نشده حالا نمیدونم این شرکتی که میگید زیر نظر مخابرات اداره میشه یا خودش شرکت مستقلیه
    اگر شرکت مستقلیه که وظیفه خودشه انجام بده اگر هم زیر نظر مخابرات باشه مخابرات هم میتونه کار شما رو راه بندازه

12. 2 کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد

14. این کاربر از حوگه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد
    خب دوست عزیز شما به شماره این شرکت زنگ بزن بگو من سرویس 10 مگ دارم ولی خطمو رو 3 00 کیلو بستین لطفا خطمو به 10 آپ کنین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •