من موندم چی بگم به اینا خطت رو روی 343 بستند چی بگم تهمت دزدی بزنم هم خوب نیست شاید اشتباهی کرده باشند
شما ماکزیمم پهنای 23 مگ ولی برای روی 343 بستند
فیبر نوری دارید؟
من موندم چی بگم به اینا خطت رو روی 343 بستند چی بگم تهمت دزدی بزنم هم خوب نیست شاید اشتباهی کرده باشند
شما ماکزیمم پهنای 23 مگ ولی برای روی 343 بستند
فیبر نوری دارید؟
مشکل پینگ دارم میخواستم بدونم مشکل از نویز خط منه ؟ وقتی بازی شلوغ میشه پینگ میره روی 600 از زیر 200 نوسان پیدا می کنه همش ...
نه دوست عزیزمعمولی هستم این اواسیس هنوز هستش میشه راهنمای کنید مشکل من به دست ۲۰۲۰ حل میشه یا اینکه اواسیس
نگاه کنبد من خودم خوزستانم ولی این شرکتی که میگیدو اصلا تو شهرمون نیست شما کجا رفتی اشتراک گرفتی؟
از همون شرکتی که بهش پول دادی باید بهش بگی در ضمن شما سرویش 10 مگ داری این یعنی بهت سرویس 343 کیلو دادند
این یعنی خوشبینانه نگاه کنی اشتباهی کردند و بدبینانه نگاه کنی یعنی دزدی کردند
نه فکر نکنم ظاهرا دوستان میگن بعضی از شرکتها میتونید در خواست بدید و بهشون بگید که برای بازی پینگ کمتر میخام (یه چیزی تو همین مایه ها)بهتون میدن
پینگ ارتباطی به نویز نداره
میتونید به تایپیک کاهش پینگ مراجعه کنید و ببینید پینگو میشه کاری کرد یا نه
خط شما بهترین کیفیت ممکن رو داره
و حدودا تا 23 مگ می تونی پیهنای باند بگیری که خیلی جالبه خط رو 343 بسته شده
راستی
فاصله شما از مرکز چه قدره؟؟؟
چون SNR و میرایی خط شما عالیه؟
فیبر نوری هست؟
Last edited by Armin.Computer; 30-12-2015 at 15:01.
۶صدمتری با مرکز مخابرات فاصله دارم فیبرشونمیدونم ولی این مشکل به هرجامیرم حل نمیشه یک بار ۲۰۲۰ برلم درستش کرد ولی بعداز یک ماه دوباره همین جوری شد دیگه درس نشد که نشدبه نظر دوستان جه راحلی هست
نگاه کنید شما به همون شرکتی که بهش پول دادید زنگ بزنید و به پشتیبانش بگید بابامن پول 10 مگ دادم شما برام 343 بستید
اگر واقعا سوادشو دارند میفهمن که خطتون روی 10 مگ بسته نشده حالا نمیدونم این شرکتی که میگید زیر نظر مخابرات اداره میشه یا خودش شرکت مستقلیه
اگر شرکت مستقلیه که وظیفه خودشه انجام بده اگر هم زیر نظر مخابرات باشه مخابرات هم میتونه کار شما رو راه بندازه
داداش من مشترک این سایت هستم به نظر شما اگه مخابرانت نبودم تواین سایت میشدتمدید کرد![]()
خب دوست عزیز شما به شماره این شرکت زنگ بزن بگو من سرویس 10 مگ دارم ولی خطمو رو 3 00 کیلو بستین لطفا خطمو به 10 آپ کنین
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)