تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 720 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام.کسی فیلم سه بعدی جدیدا ندیده که ارزش داشته باشه ما هم ببینیم؟اگر هست معرفی کنید.منکه تا حالا تو این جندتایی که دیدم آواتار از همه بهتر بوده.بقیه میشه گفت معمولی بوده.فیلم SANCTUM هم دیدم،اونکه با توجه به اینکه فیلم همش تو غار بود زیاد با دو بعدی فرقی نداشت.صحنه های تاریکی داشت.
    به نظرم فیلم هایی که فیلتر هایی تیره برای اونها استفاده میشه اصلا مناسب سه بعدی نیست.

2. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از اساتید محترم کی می دونه که این مشکل از چی می تونه باشه ؟ :
    وقتی کنسول بازی (XBOX360) رو به TV وصل می کنم در صفحه ی اول که به داشبورد معروفه ، زمانی که منوها رو پشت سر هم عوض می کنم ، تصویر همراه با سایه ی کاملا محسوسی دیده می شه و لی وقتی روی یک منو ثابته صاف میشه ؟!!
    در ضمن حالت سایه یا نویز در پیام های زیر نویس تلویزیون هم دیده می شه ..!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

وقتی کنسول بازی (XBOX360) رو به TV وصل می کنم در صفحه ی اول که به داشبورد معروفه ، زمانی که منوها رو پشت سر هم عوض می کنم ، تصویر همراه با سایه ی کاملا محسوسی دیده می شه و لی وقتی روی یک منو ثابته صاف میشه ؟!!
    مشکل اولتو منم دارم و راه حلی هم پیدا نکردم
    وقتی منو هارو عوض میکنی هاله عجیبی روی منو ها میوفته خصوصا وقتی با سرعت منو هارو عوض کنی که دیگه افتضاح میشه.
    این مشکل رو با ال سی دی نداشتم
    توضیح : بنده کاملا واقفم که پلاسما از هر جهت بهتر از ال سی دی هست از هر جهههت! و اینکه این مشکل وجود داره احتمالا از ایکس باکسمه.

5. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مشکل اولتو منم دارم و راه حلی هم پیدا نکردم
    وقتی منو هارو عوض میکنی هاله عجیبی روی منو ها میوفته خصوصا وقتی با سرعت منو هارو عوض کنی که دیگه افتضاح میشه.
    این مشکل رو با ال سی دی نداشتم
    توضیح : بنده کاملا واقفم که پلاسما از هر جهت بهتر از ال سی دی هست از هر جهههت! و اینکه این مشکل وجود داره احتمالا از ایکس باکسمه.
    آقا آرش اذیتمون نکن!
    دیگه خودتون که تو نمایندگی زمان پاسخ گویی LCD و Plasma رو از نزدیک مقایسه کردین. همون خانوم آقاهه رو تعریف کردین فروشنده براشون توضیح میداد. شایدم شما نبودین با کس دیگه اشتباه گرفتم.

پس اگه این طوره شاید واقعاً گند زدن پلاسماهای سری R !! حیف من ایکس باکس ندارم تست کنم. ولی کلاً تو صحنه های سریع من هاله ای نمیبینم و از این نظر راضی هستم. شما رو صحنه های سریعِ دیگه به جز منوی ایکس باکس هم این مشکل رو دارین؟ شاید واقعاً مدل منوی ایکس باکس با هاله باشه و تو ال سی دی جزئیاتش حذف میشده! آخه حتی پلاسما های قدیمی هم دیگه هرچی نباشن سرعتشون از جدیدترین LED ها بیشتره!

7. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان میشه بگید فرق این ها در چیه:
    panasonic 50st30-r
    panasonic 50st30-m
    panasonic 50st30-b
    یکی نیست جواب من رو بده؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه test14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يه تبريك ديگه به بانيان فعلا تنها نمايندگي هستش كه رسما قيمت ها رو 10 تا 20 درصد گرون كرده! 5 شنبه جمهوري بودم ال جي سامسونگ شارپ سوني با همون قيمت هاي سابق ميفروشن (تازه سوني ارزونم كرده! ) اما بانيان ليست قيمت جديد داده به فروشگاهها St30 سايز 42 1860 بود الان شده 1990
    تازه ال جي از يكي دو هفته ديگه فستيوال فروش داره رو تلويزيوناش بلوري مجاني و كنترل جادويي هم ميخواد بده....

10. 2 کاربر از test14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

یکی نیست جواب من رو بده؟!
    دوست عزيزم مختصر ميگم سري r براي ايران توليد شده سري m براي كشورهاي عربي و سري m اروپا .

توسري r تيونر ديجيتال وجود داره ولي سري m نداره . براي سري m درحال حاضر اپديت نرم افزاري وجوددارد سري r خير سري b تيونر ديجتال . اپديت . ورسيور داخلي دارد اميدوارم تونسته باشم كمكت كنم

12. 2 کاربر از rezaerx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من چند روزه يه vt30 خريدم. نويز داره ولي هر چند دقيقه يك بار به مدت متوسط. تو دفترچشو خوندم نوشته بود خود ولويزيون اتوماتيك اينكارو ميكنه كه مشكل سوختگي فسفر پيش نياد.

بهرحال نميدونم منظورت ن دقيقا همين نويز بوده يا نه ولي اميدوارم كمك كرده باشم.

با تشكر

14. 3 کاربر از qwerty2322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا آرش اذیتمون نکن!
    دیگه خودتون که تو نمایندگی زمان پاسخ گویی LCD و Plasma رو از نزدیک مقایسه کردین. همون خانوم آقاهه رو تعریف کردین فروشنده براشون توضیح میداد. شایدم شما نبودین با کس دیگه اشتباه گرفتم.

پس اگه این طوره شاید واقعاً گند زدن پلاسماهای سری R !! حیف من ایکس باکس ندارم تست کنم. ولی کلاً تو صحنه های سریع من هاله ای نمیبینم و از این نظر راضی هستم. شما رو صحنه های سریعِ دیگه به جز منوی ایکس باکس هم این مشکل رو دارین؟ شاید واقعاً مدل منوی ایکس باکس با هاله باشه و تو ال سی دی جزئیاتش حذف میشده! آخه حتی پلاسما های قدیمی هم دیگه هرچی نباشن سرعتشون از جدیدترین LED ها بیشتره!
    نه خودم بودم که تعریف کردم سیامک جان!
    نه جای دیگه ای این مشکل رو ندارم و توی صحنه های سریع مثل بنز عمل میکنه
    فقط توی مورد منوها که گفتم اینجوریه
    فقط یه دلیل میتونه داشته باشه(شوخی) اونم اینکه ایکس باکس سرعتش بشدت بالاتر از 600 هرتز این لاکرداره و این VT30 نمیکشه آخه ایکس باکسه PS3 نیست که (یکم فن بازی بچه گانه)
    راستش نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم
    اگه افکته واقعا مسخرست
    عزیز یه ایکس باکس بخر حیفه ها؟!
    Last edited by arash_a59; 15-01-2012 at 10:53.

16. 2 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال steps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه خودم بودم که تعریف کردم سیامک جان!
    نه جای دیگه ای این مشکل رو ندارم و توی صحنه های سریع مثل بنز عمل میکنه
    فقط توی مورد منوها که گفتم اینجوریه
    اصلا نمیدونم علتش چیه اولم فکر کردم شاید افکت باشه تا اینکه این دوستمون اشاره کرد و منم تایید کردم
    اگه افکته واقعا مسخرست
    عزیز یه ایکس باکس بخر حیفه ها؟!
    اقا منم 360 دارم ولی هاله رو ندارم و مشکل خاصی نیست فقط شما برو از منوی 360 تنظیمات tv رو انجام بده من این کارروانجام دادم تصویرم بهتر شد.
    یک خواهش دارم از مدیرا دارم که پست اول تاپیک رو کامل کنه
    تا خیلی از سوال ها دیگه الکی مطرح نشه.
    مثلا من دیشب 2تا فایل mkv رو میخواستم نگاه کنم ولی یکیش رو اجرا کردو یکیش رو اجرا نکرد یادم هست تو یکی از پست ها توضیح داده بودند چه نوع mkv رو میاره ولی نتونستم پیدا کنم
    Last edited by steps; 15-01-2012 at 11:12.

18. 3 کاربر از steps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •