تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 475 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان گرامی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    در مورد تبلت
    Alcatel OneTouch POP 8 - 3G

ممنون میشم نظرتون رو در مورد کیفیت صفحه نمایشش بگید ( LED-backlit IPS LCD)
    و همچنین پردازنده (Mediatek MT8382 Quad-core, Cortex-A7)

بنظر میرسه که با توجه به 8 اینچی بودن، 4 هسته ای بودن و داشتن قابلیت نصب سیم کارت و مکالمه به نسبت قیمته 710 تومنی که داره گزینه خیلی جالبی باشه

((البته من واسه بازی نمیخوام و دوربین برام خیلی اهمیت نداره بیشتر برای نرم افزار میخواستم بدونم احیانا کم نیاره؟ (رم 1 هم داره) ))

ممنونم
    قیمت بالایی داره . بنظرم

Prestigio MultiPad 4 ULTRA QUAD 8.0 - PMP7280C3G

با قیمت 600 تومن و امکانات مشابه مناسب تره.
    دوستان تبلت تا سقف 800 تومن چی خوبه؟ بیشتر برای بازی میخوام، دوربینش هم تقریبا خوب باشه
    Prestigio MultiPad 4 ULTIMATE 8.0 3G - PMP7480D3G و asus me 180

همین دو مدلی که گفتم رو توی سایتای داخلی سرچ کن. مدل ایسوس سیم کارت نمیخوره.

2. 3 کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبلت تا650 تومن چه برند و مدلی خوبه......(وب گردی و وایبر و لاین و این چیزا.........)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام در یکی از شهرهای شمالی یک مغازه بزنم برای فروش تبلت. و هدفم هم فروش تبلت های ارزان قیمته (که البته حتما امکاناتی نظیر سیمکارت 3G و دوربین و بلوتوث و یک سری ایتم های مهم رو داشته باشن.)
    برای اینکار یک سری لیست تبلت هم از سایتها که دارای مشخصات ذکر شده باشن رو هم اماده کردم از برندهای ASUS, Alcatel, iGREEN, Lenovo, Ainol, Marshal, i-Life, Star که زیر 500 قیمت داشته باشه.
    نکته رو که نمیدونم اینه که برای تبلت بصورت تعداد و به قیمت همکار از کجا تهیه کنم.. ؟؟؟ بازار تهران ؟ ایا از بانه هم میتونم جنس مورد نظرمو تهیه کنم؟ کسی آشنایی داره یا میشناسه فروشنده ای رو؟
    ممنون میشم راجع به مکان برای خرید تبلت قیمت همکار راهنمایی کنید.

آخر فروم باز denzelmovie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

قیمت بالایی داره . بنظرم

Prestigio MultiPad 4 ULTRA QUAD 8.0 - PMP7280C3G

با قیمت 600 تومن و امکانات مشابه مناسب تره.

Prestigio MultiPad 4 ULTIMATE 8.0 3G - PMP7480D3G و asus me 180

همین دو مدلی که گفتم رو توی سایتای داخلی سرچ کن. مدل ایسوس سیم کارت نمیخوره.

داداش این مدل ایسوس مشکلی برای بازیهای اچ دی نداره دیگه؟ کلا بازیها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
    مدلهای سامسونگ بهتر نیستن؟ یا همین مدل خوبه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

تبلت تا650 تومن چه برند و مدلی خوبه......(وب گردی و وایبر و لاین و این چیزا.........)
    این مدل چطوره؟

لنوو IdeaTab A3000

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

این مدل چطوره؟

لنوو IdeaTab A3000
    بنظرم 8 اینچ بگیری بهتره. به اون مدلهایی که توی پست قبل معرفی کردم یه نگاه بنداز.
    در ضمن a3500 بگیر چون به شنیدم به 4.4 اپ میشه

داداش این مدل ایسوس مشکلی برای بازیهای اچ دی نداره دیگه؟ کلا بازیها رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
    مدلهای سامسونگ بهتر نیستن؟ یا همین مدل خوبه دیگه؟
    مدل های سامسونگ با این قیمت از این مدل ضعیفترن.
    اگه بتونی تا یک تومن پول بدی lg gpad با چیپ اسنپدراگون 600 خیلی بهتره.

8. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

بین دو تبلت هواوی مدیا پد 10fhd و ایسوس مموپد hd10 از تمامی جهات ( قابلیت اپدیت اندروید، قدرت سخت افزاری، ساپورت نرم افزار و خدمات پس از فروش ، کامل بودن پورت ها وسیم کارت خور بودن و ... ) انتخاب با کدوم مدل هست؟ ایا کمی صبر کنم ممکنه مدل های 10 اینچی در این رده از برند های معتبری مثل الجی وارد بازار ایران بشه که صرف با خرید اونها باشه.البته با مشورت دوستان در این فروم در ابتدا نوت 8 رو انتخاب کرده بودم ولی صفحه نمایشش واسم کوچک بود.

با سپاس فراوان

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ممنونم جناب ulsss کاربرد من صرفا وب گردی و برنامه های لاین و....هست و این از لحاظ فکرنکنم برام فرقی داشته باشه 7یا 8 اینچ...

ازبین a3500 و s5000 کدوم بهتره؟( ازهمه لحاظ مخصوصا دوربین و سرعت ...متاسفانه درخرید لوازم کامپیوتری هرکسی یه چیز میگه و وواقعا گیج میشم اما باید درنهایت یکی رو انتخاب کرد)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

بین دو تبلت هواوی مدیا پد 10fhd و ایسوس مموپد hd10 از تمامی جهات ( قابلیت اپدیت اندروید، قدرت سخت افزاری، ساپورت نرم افزار و خدمات پس از فروش ، کامل بودن پورت ها وسیم کارت خور بودن و ... ) انتخاب با کدوم مدل هست؟ ایا کمی صبر کنم ممکنه مدل های 10 اینچی در این رده از برند های معتبری مثل الجی وارد بازار ایران بشه که صرف با خرید اونها باشه.البته با مشورت دوستان در این فروم در ابتدا نوت 8 رو انتخاب کرده بودم ولی صفحه نمایشش واسم کوچک بود.

با سپاس فراوان

موفق باشید
    اگر از ایسوس منظورا me102 هست که با اون مدل هواوی خیلی فرق میکنه و هواوی حدود 400 تومن گرانتر و قویتره.

ممنونم جناب ulsss کاربرد من صرفا وب گردی و برنامه های لاین و....هست و این از لحاظ فکرنکنم برام فرقی داشته باشه 7یا 8 اینچ...

ازبین a3500 و s5000 کدوم بهتره؟( ازهمه لحاظ مخصوصا دوربین و سرعت ...متاسفانه درخرید لوازم کامپیوتری هرکسی یه چیز میگه و وواقعا گیج میشم اما باید درنهایت یکی رو انتخاب کرد)
    این دو مدل زیاد با هم فرق ندارن s5000 کارت حافظه نمیخوره ولی زیباتر و سبکتره.

12. این کاربر از ulsss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر از ایسوس منظورا me102 هست که با اون مدل هواوی خیلی فرق میکنه و هواوی حدود 400 تومن گرانتر و قویتره.

.
    با سلام

دوست عزیز از توجه شما بی نهایت سپاسگزارم

منظور عرضم این دو مدل هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته اگه نوت 10 8000 کیفیت صفحه بهتری داشت بدونه شک اون رو انتخاب می کردم ولی متاسفانه کیفیتش نسبت به این دو مدل پایین تر هست
    با سپاس فراوان

موفق باشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •