تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 2606 اولاول ... 3153654054114124134144154164174184194254655159151415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 26051

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

1- اون جمله ای که توش اسم مخابرات آورده اولا خبری بوده ، ثانیا مثبت بوده نقطه گذاشته تموم شده! ( اگه نیای بگی نقطه رو من نمی بینم!!!)

2- جمله بعدی شروع شده ، که تحلیلی بوده ، و تحلیل منفی بوده. اون جایی که شما توش ادعای تبلیغ منفی و نالیدن رو داری هیچ اسمی از مخابرات نیومده و بحث اینترنت ایران هست.

خوبی شما یا حالت واقعا ناخوشه ؟ گرفتن مفهوم این جمله اینقدر راحته که نیاز به تفسیر من نداره شما اگه تو فهم زبان فارسی مشکل داری بهتره بری همون تاپیک کرمانشاه...

علی و نقی و تقی رو من نمی شناسم لینک معتبر داری ارائه کن.

برخلاف قانون نیست اما دلیل شخصی شما موجبات ناراحتی جمعی ما رو فراهم آورده

1-از جملات تحلیلی و تفسیری شما قدردانی میشه و اینکه جماعتی رو مثل خودت فرض کردی

2- ادبیات بکار رفته در نوشته هات رو یه دور بزنن سایرن کافیه و نیازی به جواب دادن نیست

3- جمعی الان 2 نفر میشه فکر کنم وگرنه من با خیلی از کاربرا در شهرهای مختلف از همین دنیای مجازی دوستم از جمله تهران (تقریباً 4 سال پیش از اینکه عضو این فروم شی!)

کاربر فعال انجمن موسیقی David.Jn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمیدونم این بحث چرا اینجوری داره پیش میره

مثه اینکه این دوستمون خیلی از اینترنت و قیمتش راضی هستن که الان داره دو برابر میشه هم به حرف بچه‌هایی که تهران هستن خرده میگیره
    دوست من تهران فقط قشر مرفه نداره و اون قشر شاید 10-15 درصد تهران باشه

3. 5 کاربر از David.Jn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمیدونم این بحث چرا اینجوری داره پیش میره

مثه اینکه این دوستمون خیلی از اینترنت و قیمتش راضی هستن که الان داره دو برابر میشه هم به حرف بچه‌هایی که تهران هستن خرده میگیره
    دوست من تهران فقط قشر مرفه نداره و اون قشر شاید 10-15 درصد تهران باشه
    نه اتفاقاً...
    فشار و بی عدالتی و گرونی اینترنت ما رو بیشتر داره اذیت میکنه ....
    موضوع سر شرکته ...

38 هزار تومنی که الان مخابرات برای اینترنت یک مگ داره میگیره در مقایسه با سایر شهرها و سایر شرکتها کمترین مقداره برای نامحدود ... همین!

وگرنه رضایت از اینترنت هیچ وقت با این سرعتا به وجود نخواهد اومد ! واینکه کشورهای همسایه 10 برابر ارزونتر از ما دارن اینترنت رو ..

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

1-از جملات تحلیلی و تفسیری شما قدردانی میشه و اینکه جماعتی رو مثل خودت فرض کردی

2- ادبیات بکار رفته در نوشته هات رو یه دور بزنن سایرن کافیه و نیازی به جواب دادن نیست

3- جمعی الان 2 نفر میشه فکر کنم وگرنه من با خیلی از کاربرا در شهرهای مختلف از همین دنیای مجازی دوستم از جمله تهران (تقریباً 4 سال پیش از اینکه عضو این فروم شی!)
    فعلا که شد 3 تا ، باش تا بقیه اش

ترجیح میدم لاتائلاتت از این به بعد پاک بشه تا بخواهم بهشون جواب بدم. زمان عضویت کاربریم که پسوردش رو فراموش کردم هم به زمان گردوبازی شما برمیگرده. دید حسرت بار و حقارت آمیز شما نسبت به امکانات تهران هم مثل خیلی های دیگه قابل درکه.

ضمنا این دفعه آدرس کوچه علی چپ رو دقیق تر یادداشت کن ، برای مواقع آچمز شدن!
    Last edited by lexuus; 12-12-2012 at 20:42.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تاپیکی برای اخبار مربوطه که 2 روز پیش بحث در این مورد بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و تازه گویا دوستان دارن یواش یواش خبردار میشن.

7. این کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شرکت زیرساخت اعلام کرد: افزایش 10 تا 15 درصدی قیمت اینترنت برای کاربران نهایی
    پس از انتشار مصوبه‌ی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات مبنی بر افزایش تعرفه‌های اینترنتی، مدیر کل روابط عمومی و امور بین‌الملل شرکت زیرساخت اعلام کرد: این افزایش برای کاربر نهایی در حد 10 تا 15 درصد خواهد بود.

مهدی خدایی در گفت‌وگو با خبرنگار فن‌آوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، عنوان کرد: پیش از این پهنای باند بین‌الملل اینترنت با ارز مرجع خریداری می‌شد، اما اکنون قرار بر آن است که برای خریداری پهنای باند از ارز مبادلاتی استفاده شود که به همین دلیل ما ناچار به افزایش تعرفه‌ها هستیم.
    وی در پاسخ به این‌که آیا افزایش 50 تا 70 درصدی تعرفه‌ها به یکباره کاربران را با مشکل مواجه نخواهد کرد، اظهار کرد: از آنجا که از مبلغ پرداختی کاربران خانگی تنها حدود 30 درصد آن به بحث پهنای باند مربوط می‌شود و مابقی هزینه‌ای که کاربران پرداخت می‌کنند به امور جاری شرکت‌ها مربوط می‌شود، حتی اگر این تعرفه‌ها 50 درصد هم افزایش پیدا کند، کاربر نهایی بیش از 10 تا 15 درصد با افزایش قیمت مواجه نخواهد بود.
    مدیر کل روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت در عین حال یاد‌آور شد: البته هنوز تعرفه‌های جدید به ما ابلاغ نشده و ما نیز نرخ نهایی را نمی‌دانیم.
    وی در پاسخ به این سوال که با توجه به این مطلب که در حال حاضر هم اینترنت ایران نسبت به بسیاری از کشور‌های دنیا قیمت بالاتری دارد، توضیح داد: تغییر در تعرفه‌ها به ناچار صورت گرفته و اختصاص ارز مبادلاتی به بحث پهنای باند امری است که براساس مصوبه و ابلاغ هیات دولت صورت گرفته است. ما هم در این زمینه پیگیری‌ها و رایزنی‌هایی کرده بودیم تا بتوان هم‌چنان پهنای باند را با ارز مرجع خریداری کرد، اما به هرحال در شرایط فعلی نظر دولت بر آن است که برای این بخش از ارز مبادلاتی استفاده شود.
    خدایی در عین حال یادآور شد: شرکت ارتباطات زیرساخت پیش از این نیز در دو نوبت به کاهش 20 درصدی تعرفه‌ها پرداخته بود که این موضوع گویای آن است که سیاست ما در این شرکت به این شکل است که تا جایی که می‌توانیم هزینه‌های اینترنتی را کاهش دهیم.

عزیز تهران هم اونجور که فکر میکنی گل و بلبل نیستش
    اگه توی تهران نا محدود میدن 40 هزار تومن (خدا بیامرز شد دیگه الان) اولا تازه یک هفتس ازاد گذاشتن هر کی میخواد بگیره قبلش 256 هم به کسی نمیدادن بعدش اینکه نقششون بود که مشتری جمع کنن تا گرون نشده ملت نمک گیر بشن مورد بعد اینکه هزینه زندگی در تهران خیلی بیشتر از شهرستان هاست شما یک بار بیا تهران فقط شرایط زنگی و قیمتا مثلا کرایه خونرو ببین میری کرمانشاه با جون و دل ماهی 70 میدی!
    Last edited by saeid72; 12-12-2012 at 21:01.

9. 7 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من الآن چیزی که دارم بهش فکر می کنم اینه که این قیمت اینترنت هم مثل یارانه ها نشه

یادتونه قبل از اینکه قانون هدفمندی تصویب بشه تو قبض مثلا برق نرخ بدون یارانه اش رو می نوشت؟

بعد که تصویب شد دیگه اون که می نوشتن بی خود بود و پلکانی شد و زمستونی و تابستونی و عمومی و خصوصی و...

تازه حالا به حساب خودشون یک پنجم عملی شده!

الانم یه 10 15 درصدی گرون می کنن بعد که دیدن ملت هیچ چی نگفتن بیشتر هم می کنن!

ملت هم که مطابق معمول صداشون در نخواهد آمد...

11. 4 کاربر از cool11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو *IN*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    New North Korea                     In The Name of Father

پيش فرض

سرعت همه کم شده یا فقط ماله منه؟؟؟

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

افتضاح شده 1 هفتس هم سرعت داغونه هم صفحات ناجور باز میشن !

14. این کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    دوستان امکان ثبت نام سرعت بالاتر از 256 هم ایجاد شده برای افراد عادی ؟
    من تهران هستم،مرکز مخابرات صالح طبری

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •