تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 1805 اولاول ... 3153654054114124134144154164174184194254655159151415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

وقتی رقابت سالم نباشه همین میشه دیگه.مخابرات رو اونجوری دادن به مثلا بخش خصوصی.بعدشم اجازه نمیدن ISP های دیگه باهاشون رقابت کنه.حتی به خودشون زحمت ندادن قبلش یه خبر بدن.براشون مشترکاشون اصلا مهم نیست.من موقع ثبت نام به پیشنهاد مسوول فروش مخابرات طرحمو عوض کردم تا شبانه رایگان داشته باشم اونوقت خیلی راحت شبانه رایگان رو حذف کردند.من که دیگه از مخابرات اینترنت نمیگیرم حتی اگه بی اینترنت بمونم.

2. این کاربر از داریوش123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

آقای man.u گرامی.من همین امشب این فروم رو دیدم.از پیگیریتون ممنونم.اما جهت اطلاع شما و دوستان میخواستم بگم که دانلود شبانه من به حسابم برنگشته.

4. 3 کاربر از داریوش123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 4daneshjo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جا که ازادی باشه

پيش فرض

**آنچه امروز گذشت** پست دوم

این پست صرفا واسه دوستانی هست که حالو حوصله زیاد ندارنو میخوان لپه مطلب و نتیجرو بدونن ، مطلبه زیر دیگه خلاصه ترینش هست

**بعد از تلاشه فراوان و دادو فریادهای زیادی که زدیم ، مدیرعامل مخابرات دستور حذفه قانونه لغوه شبانه ها و همچنین بازگردوندنه گیگ هایه هدررفته درساعاته شبانه از تاریخه 27 مرداد رو دادن**

نکته: بدیهیست در صورتی که دستوره بالا تا فردا اجرا نشه ، هیچ ربطی به من و دوستانی که اومده بودن نداره و من فقط حرفه نهایی رو منتشر کردم

با توجه به اینکه دوستان ممکنه روزی کارشون به مخابرات مرکزی بیفته ، یه خلاصه ای از طرزه برخورد و کلا آنچه در داخل ساختمون گذشتو در پست های بعدی میگم

داداش دست گلتون درد نکنه هرچند من از اولش هم قولی نداده بودم که میام ...
    در هر صورت دستتتون درد نکنه که رفتید
    ای کاش من روی خط دیگم نمیرفتم گیگ بخرم (کمپین نوروزی داشت ) همین امروز رفتم شارژ کردم از این طرح طلایی نا مید شده بودم چون صبح زنگ زدم 135 گفتن که بر نمیگرده اصلا مثل اینکه اب یخ بریزی روی اتیش سرد شدم از طرح طلایی
    خلاصه خداکنه که برگردونند
    بازم ممنون که رفتین

6. 3 کاربر از 4daneshjo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من طلایی 1 ساله سرعت دانلود 230 شبانه هم دارم. فکر کنم کسایی که 6ماهه و 1ساله گرفتن دانلود شبانه دارن هنوز

منم طرح طلایی 6 ماهه 12 گیگ دارم شبا 4 الی 5 گیگ دانلود میکنم.
    اینم کل دانلود من از موقعی که اینترنت گرفتم.

8. این کاربر از mohammadalizoghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستانی که چه به صورت پیغامه خصوصی و چه تویه پست ها سوال میپرسن که چرا وضعیت درست نشده یه بار دیگه توضیح میدم که

اولا من هیچکارم والا ! من فقط نتیجه و حرفه آخره مسئولینو منتشر کردم ، جوری هم که ما رفتار کردیم و درنهایت اونا پاسخ دادن بعید میدونم که دروغ یا کلکی تو گفتارشون بوده باشه ، ازطرفی

انتهایه بحثه ما تقریبا ساعتایه 12 بود ، در نتیجه طبیعیه که گیگها امروز برنگشته ، فردا هم درصورتی که گیگاتون برنگشت مثه سابق که برای گیگ هایه خورده شده تویه تایمه شبانه تماس

میگرفتید، زنگ بزنید و خب طبیعتا با توجه به اینکه توی تایمه شبانه دانلود شده و شبانه هم فعال شده گیگها هم برمیگرده

در مورده دانلود شبانه هم ، صرفه اینکه یه پیغام رو سایت زدن ، شما بدون تست نزارید روی دانلود ، حتما یه تسته چند مگی انجام بدید و اگه کم کرد تا فردا شب صبر میکنیم انشالا تا اون موقع

با توجه به صحبتشون 100% مشکل حل میشه

10. 8 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

واقعا جای قدردانی و تشکر داره از دوستانی که امروز زحمت کشیدند و از طرف همه ما کاربران p30world به اداره مخابرات رفتند حتی در صورت عدم موفقیت که من احتمالش رو خیلی زیاد میدیدم باز هم نفس عملشون زیبا بود

البته من سعی کردم در حد تلفن زدن و ایمیل فرستادن اعتراضم رو نشون بدم ودر مراجعه حضوری همینطور که حدس میزدم اکانت بچه ها رو بررسی میکردند واگه من میرفتم همانطور که قبلا گفتم چون اکانتم به نام یکی دیگه بود ممکن بود مشکل درست شه.
    فکر میکنم نباید این روز رو فراموش کنیم اگه همه تو این مملکت جلوی بی قانونی و بی عرضگی مس**** ایستادگی کنند وضع خیلی بهتر میشه

12. 3 کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

منم طرح طلایی 6 ماهه 12 گیگ دارم شبا 4 الی 5 گیگ دانلود میکنم.
    اینم کل دانلود من از موقعی که اینترنت گرفتم.
    شما شبا ازچه سرورهایی دانلود می کنی؟

14. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شما شبا ازچه سرورهایی دانلود می کنی؟
    دانلودها، سافت98

16. این کاربر از mohammadalizoghi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه omid_zendegi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    قلمرو ممنوعه

پيش فرض

**آنچه امروز گذشت** پست سوم

برای توضیخ در مورد این آقای تاروردی ، فقط در حد خلاصه ای از حدوده یه ربع دیالوگی که بینمون ردو بدل شدو میزارم ، دیگه شما خودتون قضاوت کنید

طرف:خب مشکل چیه؟ من: والا مشکل یکی دوتا نیست طرف(بین حرفام پرید): خب اون اصلیشو بگو من: ما طبق وضعیت تعرفه ها که سرویساتونو با شبانه اعلام کردیدو.... نت گرفتیمو حالا شما بین قرارداد شبانرو بدون اطلاع رسانیه درست حذف کردید که %100 خلف وعده هست و ... طرف: خب همینه مشکل؟ من: این موضوعه اصلیه ، اما درمورده همین اطلاع رسانی هم بحث دارم که چطور میشه یدفعه یه مطلبو بزارید رو سایت و کمتر از 24ساعتم بهش عمل کنیدو شبانشو بردارید! خیلی ها از جمله خودم بدون اطلاع دانلود شبانه داشتیم و بعد متوجه شدیم که .... طرف: ببین ، شبانه روی این طرحایی که شماها دارید یه چیزی بوده در حد یکی دوماه اونم به صورت تشویقی و به مناسبت هفته ارتباطات و اصلا قرار نبوده که تا الان باشه،و اطلاعیشم ما منتشر کرده بودیم به دفاتر فروش ،درنتیجه شما الان چندوقته اضافه ترم شبانه داشتید منو دوستان(در وضعیت مایل به داغ کردن) : دقیقا اطلاعیه کجا منتشر شده که ما ندیدیم؟ طرف:دیگه اینکه کجا منتشر شدرو از من نباید بپرسید اما به تمامه دفاتر فروش اعلام شده من: به هیج وجه تو هیچ کدوم از مراکزه فروش یا تو سایت همچین چیزی نیومده طرف: دیگه حالا شما اینو میگی ما: یعنی چی؟یعنی دروغ میگیم؟ من رفتم طرح طلایی بگیرم و طرف با اطمینان به من گفته شبانه داره و حتی به اصراره من زنگ زده چک کرده و گفته %100 داره طرف: دیگه مشکل از اون فروشنده بوده ، ما کاره خودمونو انجام دادیدم باید اونا اطلاع رسانی میکردن طرف:دیگه من که نمیتونم بیام جوابه حرفی که اونا زدنو پس بدم ، باید میرفتید تو سایت خوده مخابرات، سریعترم صحبتاتونو بگید که میخوام برم ما: سایت tci-khoarasan مگه سایته رسمی نیست؟ اونجا تو تعرفه ها زده شبانه دارهطرف:(در حال پیچوندن) ببین ، یه سری طرحا بودن که از اول قرار نبوده که شبانه داشته باشنو ... (چرتو پرت) ما(بین حرفاش): آقایه محترم الان تعرفه ها تو سایت هست برید ببینیدطرف: سایت به من ارتباطی نداره! برید پیشه مسئوله سایت ما(دیگه اوجه داغ کردن): یعنی چی؟ مگه شما معاون مدیرکل نیستی؟ هرچی که ما میگیم که میگید خبر نداریدو ... ! طرف: اولا صداتو بیار پایین اینجا اگه اومدین نتیجه بگیرین محترمانه حرف بزنیدمن:شما محترمانه جواب میدید؟ مدام دارید هر مطلبو گردنه اینو اون میندازید ! طرف(داغ کرد): مدرکه معتبر داری که اینترنی که گرفتی باید با شبانه میبوده؟ ما:آره طرف:خب اگه مدرکه رسمی دارید برید شکایت کنید ببینم به کجا میرسید من(دیگه انصافا صبرم لبریز شد): جناب به حساب محترم! متاسفانه تویه مملکته ما وقتی یه سری افراده بی منطفی مثه شما یکم قدرت داشته باشن دیگه حرف کسایی مثه ما میخواد به کجا برسه ! حقه اینهمه آدمو خوردید بعد اینطوریم جواب میدید !!طرف(یکم ملوتر شد):من دارم بهتون میگم شبانه باید تا عید فطر حذف میشده و اصلا قرارنبوده باشه ... شما باز هی میگی تعرفه تو سایت زده مدرک داریم ... من(pdf تعرفه هارو براش درآوردم): الان اینجا چی نوشته؟ شما خودتون بخونید ، نوشته طرح طلایی شبانه 1تا7 رایگان، این مدرک هنوز تو سایته طرف: این مشکل مربوط به مسئوله سایته ، بیاین الان برید بازرسی و خلاصه کل کله ما با این معاونه به حسابه خودش محترم تویه آسانسور و تا وارد شدن به اتاق نائبیان همچنان ادامه داشت.
    وقتی معاون مدیر ندونه تو اداره تحت نظرش چه خبره وای به حال کارمندان دون پایه. وقتی با پارتی بازی مردم میرن پست و مقام میگیرند و بعضی آدامای لایق بیکار یا سر کار در شان نیستند همین میشه.

18. این کاربر از omid_zendegi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بر نگشت چی؟؟ پیش بینی هست؟؟ من که هنوز اون حجمای شبانه رو ازم خوردن پس ندادن اصلا به اینا اعتماد ندارم بیاید واسه ۲۰:۳۰ آماده باشیم

20. این کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •