دوستان جواب ما هم بدن
دوستان جواب ما هم بدن
سلام دوستان
یه سری سوال:
من لِوِل 13 می باشم - تازه گواهینامه گرفتم ... مگه چیه؟- گاراژم هم 3 تا جا بیشتر نداره که دوتا الدنگ رو انداختم برام کار کنن ...
خودم 21000 درآمدمه اونا اطراف 4000 !!!
47 هزارتا پول بیشتر ندارم، تازه دارم وام 400.000 تاییم رو هم تسویه می کنم، یه 300.000 تاییش مونده... خدا رو شکر 100.000 تایی رو تسویه کردم و الان می تونم دوباره 100.000 تا وام بگیرم
با 100.000 تا می تونم گاراژم رو آپگرید کنم... با 47.000 تا میشه 2 تا وانت بندازم توش با دوتا شاگرد شوفر برام کار کنن؟؟؟
اما سوالم:
خانم/آقای شیرین ماشینشون بنزه ... بنز از کجا آوردن؟ من کل ممالک ممکنه رو گشته ام اما بنز فروش ندیده ام !
بعد قویترین انجین توی این بازی چیه؟ ماشین من Iveco (یا یه چیزی تو این مایه ها هست) هست با انجین 750 اسبی ... اگه جاده راه بده 165 هم باهاش رفته ام![]()
Last edited by zahedy2006; 28-12-2012 at 17:22.
سلام.شاید مدی ریختید که اختلال ایجاد میکنه!جدیدا اینطوری شده؟
مد هارو پاک کنید یه اکانت جدید بسازید بعد امتحان کنید ببینید درست شده؟
سلام اشتوتگارت و ندرلند داره.
بهترین ماشین هم از نظر انجین ولوو هستش سریع موتور 750 اسبی آزاد میکنه.
مرسی...سلام اشتوتگارت و ندرلند داره.
بهترین ماشین هم از نظر انجین ولوو هستش سریع موتور 750 اسبی آزاد میکنه.
اونجاها بوده ام من ... البته من پچم 1.1.1 هست ... الان دارم 1.2.5.1 رو دانلود می کنم
وسط امتحانای ارشد دارم کامیون می رونم !![]()
آقا تو ايم مد مصر چرا تو اون شهراي جديد بار نيست ببرم؟
كله خالي زدم رفتم مصر اما نه گاراژي هست بخرم تو كل آفريقا و باري هم نيست جايي ببرم مثلا ميري تو يه شركت باراي شهراي تو اروپارو نشون ميده
مال شماها هم همينطوريه؟![]()
دوستان جدید ترین پچ این بازی رو بدن من دانلود کنم...
هیچ مدی نریختم...
تازه بازی رو نصب کردم دستکاریشم نکردم...
صدا میاد داخل اما خیلی خیلی کمه
درود بر شما دوست عزیز
یک سوال ؟؟ کدوم مد رو تغییرات دادی که نور چراغ ها رو روی زمین پرتاب کردی ؟؟
من میخواستم مد LIGHTS fix HALOGEN رو دست کاری کنم نشد چون یارو براش رمز گزاشته بود![]()
اگر امکانش هست اسم مدی که دست کاری کردی رو بگو و اونی که دست کاری کردی اگه زحمتی نیست اپلودش کن ببینم چی به چی هست
دستت درد نکنه
با تشکر![]()
سلام بچه ها میگن تا دو ماه دیگه معلوم میشه یورو 3 در پیش است یا نه مدیر ساخت یورو 2 گقته در نسخه بعد بازی ترکیبی خواهیم داشت یعنی ماشینه ها داغون می شند و راننده از ماشین میاد پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)