داخل BIOS و یا منوی بوت که میتونید برید ؟ احتمالا MBR رو دستکاری کردید
داخل BIOS و یا منوی بوت که میتونید برید ؟ احتمالا MBR رو دستکاری کردید
سلام دوست عزیز: شما میتونی تمامی درایور های لپ تاپ toshiba a500 19w رو از آدرس زیر دانلود کنی....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید من یه لپ تاپ توشیبای تقریبا قدیمی دارم که میخوام ویندزشو عوض کنم اما بعد از ریستارت کردن هر کلیدی رو نگه میدارم که وارد تنظیمات بایوس بشم خود به خود ویندوز قبلی بالا میاد چه کار کنم؟
سعی کنید به محض اینکه روشنش کردید کلید ESC رو نگه دارید ببینید وارد BIOS میشه یا نه
دوستان سلام من هم مشابه همین سوال دوستمونو داشتم فقط من هارد رو کلا پارتیشن بندی کردم حالا چطور میتونم فقط ویندوز را عوض کنم اگه یه 64 بیتی دیگه نصب کنم با genuine ویندوزم به حالت اورجینال تبدیل میشه؟(همون مدل ویندوز قبلی رو نصب کنم)
به غیر از سایت ساپورت سونی کجا دیگه می تونم درایور های اون لپ تاپ سونی مو دان کنم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان تورو خدا هرچی زودتر کمکم کنینچند وقت پیش یه لپتاپ دل 1558 خریدم بعد چند روز وقتی میخوام یک کلیپ تصویری یا یک فیلم پخش بکنم player رو باز میکنه اما یکهو کل lcd مشکی میشه و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد وباید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه ودوباره روشن بکنم هر کاری هم بگین کردم نصب ویندوز نصب player جدید اما بازم همینطوری میشه چیکار بکنم؟مشکل از کجاست؟
فقط سر همون فیلم این اتفاق میفته یا کلیه؟؟
player رو عوض کردی؟از Kmplayer استفاده کن.
یه چک بکن ببین کارت گرافیکت رو شناخته! شاید داره بهش فشار میاد.
سلام دوستان.من یه لب تاب گرفتم صفحش 14 اینچه و ویندوز 7 داره.وقتی باهاش بازی میکنم از طرف راست و چپ حدود 5 سانتی خالی و سیاهه و نمیتونه تمام صفحش کنه.تو تنظیمات بازی هم هر چی دستکاری کردم درست نشد.میخواستم ببینم مشکل چیه و میشه درستش کرد؟؟؟مشکل مربوط به ویندوزه؟؟؟چون یکی از دوستامم میگفت اینجوری بود XP نصب کرده بود درست شده بود.راه حلی داره؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)