تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 645 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

داخل BIOS و یا منوی بوت که میتونید برید ؟ احتمالا MBR رو دستکاری کردید

داره خودمونی میشه ehsan AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی جواب نمیده ؟
    این لپتاپ سی دی درایور نداره. باید چکار کنم ؟
    سلام دوست عزیز: شما میتونی تمامی درایور های لپ تاپ toshiba a500 19w رو از آدرس زیر دانلود کنی....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از ehsan AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید من یه لپ تاپ توشیبای تقریبا قدیمی دارم که میخوام ویندزشو عوض کنم اما بعد از ریستارت کردن هر کلیدی رو نگه میدارم که وارد تنظیمات بایوس بشم خود به خود ویندوز قبلی بالا میاد چه کار کنم؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام بچه ها شما رو به خدا کمکم کنید من یه لپ تاپ توشیبای تقریبا قدیمی دارم که میخوام ویندزشو عوض کنم اما بعد از ریستارت کردن هر کلیدی رو نگه میدارم که وارد تنظیمات بایوس بشم خود به خود ویندوز قبلی بالا میاد چه کار کنم؟
    سعی کنید به محض اینکه روشنش کردید کلید ESC رو نگه دارید ببینید وارد BIOS میشه یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها من دیشب یه vaio خریدم که روش ویندوز سون 64 بیت professional نصبه
    بعد می خواستم یه ویندوز سون 32 بیت ultimate نصب کنم حالا
    1_با هم سریالی که زیرش برای ویندورز نوشته شده می شه ویندوز رو genuine کرد یا حتما باید 32 بیت professional نصب کنم؟
    2_ برای برنامه های خود وایو مثلا valo control panel باید چه کار کنم ؟ می شه از سایت خود سونی دانلودشون کرد؟
    من ویندورزو عوض کردم ولی حالا که میرم تو سایت سونی می بینم فقط درایور و نرم افزار برای 64 بیت داره و برای 32 بیت هیچی نداره
    مثلا الان کارت گرافیکو درست ساپورت نمی کنه و توی system rating به گرافیک 1 میده
    و اسکرول و مولتی تاچ تاچ پد رو درست و حسابی ساپورت نمی کنه
    باید چه کارش کنم همون 64 بیتو دوباره نصبش کنم؟
    دوستان سلام من هم مشابه همین سوال دوستمونو داشتم فقط من هارد رو کلا پارتیشن بندی کردم حالا چطور میتونم فقط ویندوز را عوض کنم اگه یه 64 بیتی دیگه نصب کنم با genuine ویندوزم به حالت اورجینال تبدیل میشه؟(همون مدل ویندوز قبلی رو نصب کنم)

داره خودمونی میشه fardis_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Madrid

پيش فرض

به غیر از سایت ساپورت سونی کجا دیگه می تونم درایور های اون لپ تاپ سونی مو دان کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

به غیر از سایت ساپورت سونی کجا دیگه می تونم درایور های اون لپ تاپ سونی مو دان کنم؟
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1 دوستان یک نظر تخصصی بدین

سلام دوستان تورو خدا هرچی زودتر کمکم کنین چند وقت پیش یه لپتاپ دل 1558 خریدم بعد چند روز وقتی میخوام یک کلیپ تصویری یا یک فیلم پخش بکنم player رو باز میکنه اما یکهو کل lcd مشکی میشه و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد وباید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه ودوباره روشن بکنم هر کاری هم بگین کردم نصب ویندوز نصب player جدید اما بازم همینطوری میشه چیکار بکنم؟مشکل از کجاست؟

آخر فروم باز kiuq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوستان تورو خدا هرچی زودتر کمکم کنین چند وقت پیش یه لپتاپ دل 1558 خریدم بعد چند روز وقتی میخوام یک کلیپ تصویری یا یک فیلم پخش بکنم player رو باز میکنه اما یکهو کل lcd مشکی میشه و دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد وباید دکمه پاور رو نگه دارم تا خاموش بشه ودوباره روشن بکنم هر کاری هم بگین کردم نصب ویندوز نصب player جدید اما بازم همینطوری میشه چیکار بکنم؟مشکل از کجاست؟
    فقط سر همون فیلم این اتفاق میفته یا کلیه؟؟
    player رو عوض کردی؟از Kmplayer استفاده کن.
    یه چک بکن ببین کارت گرافیکت رو شناخته! شاید داره بهش فشار میاد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان.من یه لب تاب گرفتم صفحش 14 اینچه و ویندوز 7 داره.وقتی باهاش بازی میکنم از طرف راست و چپ حدود 5 سانتی خالی و سیاهه و نمیتونه تمام صفحش کنه.تو تنظیمات بازی هم هر چی دستکاری کردم درست نشد.میخواستم ببینم مشکل چیه و میشه درستش کرد؟؟؟مشکل مربوط به ویندوزه؟؟؟چون یکی از دوستامم میگفت اینجوری بود XP نصب کرده بود درست شده بود.راه حلی داره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •