تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 555 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

من نسخه نصبش که 6 مگ هست را گرفتم و بازش که میکنم میگه باید 500 و خوردی مگ بازی دانلود بشه و منم میخام با wi-fi دانلودش کنم و وقتی میزنم دانلود یکم صبر میکنه و میگه نمیشه دانلود کرد هر چی امتحان کردم نشد .

اگه کیفیت ضبط صدا تو کوشیهای نوکیا را دیده و شنیده باشی میبینی که سامسونگ واقعا ضعیفه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سامسونگ تو کیفیت صدا اصلا به پای نوکیا نمیرسه حتی gs2

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

کیفیت ضبط صداش ضعیفه ولی تو هدفون و اسپیکر جزو بهترینهاست
    دو گوشی i8510 و i8910 بهترین کیفیت صدای اسپیکر رو داشتن ولی تو اندرویدها کیفیت صدای اسپیکر دیگه مطرح نبود و روی هدفون بیشتر کار شد
    i8510 از نوکیاهای هم زمان خودش مثله n95 و n96 تو اسپیکر بهتر بود
    و gs2 تو هدفون از ان9 بهتره

4. این کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

شما نوکیا دوست داری برو نوکیا بخر کسی خرتو نگرفته بیای جی اس2 بخری که

در ضمن اگه منظورت ضبط صدا تو فیلمبرداریه باید بگم صدا رو خیلی خوب می گیره

اگه منظورت اسپیکره دیگه دوران این حرفا گذشته کسی که گوشی بازه گوشیو واسه بلندی صدای اسپیکرش نمی خره

6. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

چه ربطی به نوکیا و اینا داره
    شما ظرفیت قبول کردن واقعیبت رو هم ندارین
    صدای هدفون که زیاد مهم نیست طرف نمیاد که هر روز هدفون بذاره تو گوشش . . . تازه بحث من سر صدای اسپیکر اصلی گوشی هست که ضعیفه به هدفون و کیفیتش کاری ندارم . . .سامسونگ از قدیم تا به امروز صداش خیلی ضعیف بود باید قبول کرد . . .

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

چه ربطی به نوکیا و اینا داره
    شما ظرفیت قبول کردن واقعیبت رو هم ندارین
    صدای هدفون که زیاد مهم نیست طرف نمیاد که هر روز هدفون بذاره تو گوشش . . . تازه بحث من سر صدای اسپیکر اصلی گوشی هست که ضعیفه به هدفون و کیفیتش کاری ندارم . . .سامسونگ از قدیم تا به امروز صداش خیلی ضعیف بود باید قبول کرد . . .
    اگه ربط نداره چرا مثال زدی؟ حالت خوبه؟ سعید بازی در میاری نکنه تو رو سعید فرستاده آشوب درست کنی؟

بعیدم نیست خود سعید باشی .. ببینم تو همون کاربر sensation نیستی؟ خیلی شبیه اونی.

به هر حال بالا توضیح دادم صدای اسپیکرش قویه من الان هم ان8 دستمه هم جی اس2 صداش یه خرده از ان8 پایین تره

اینم واقعیت

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اگه ربط نداره چرا مثال زدی؟ حالت خوبه؟ سعید بازی در میاری نکنه تو رو سعید فرستاده آشوب درست کنی؟

بعیدم نیست خود سعید باشی .. ببینم تو همون کاربر sensation نیستی؟ خیلی شبیه اونی.

به هر حال بالا توضیح دادم صدای اسپیکرش قویه من الان هم ان8 دستمه هم جی اس2 صداش یه خرده از ان8 پایین تره

اینم واقعیت
    رفیق من که قصد خرید گوشی ندارم . . . نه نوکیا نه سامسونگ . . . مثال زدم تا مشخص بشه . . . من نه سعید رو میشناسم نه sensation رو . . . شما توضیح دادین نظرخودتونو گفتین منم نظر شخصی خودمو گفتم . . . چرا میخوای دعوا بگیری ؟
    من که دعوا ندارم . . . نظر شخصی و تجربه خودمو اعلام کردم . . . فکر نکنم صاحب p30 شما باشین که این همه جوش میزنی شما هم یه کاربر مثل بقیه کاربرا . . . نظر شخصی بنده اینه که سامسونگ صداش خیلی ضعیفه . . . من اصلا بحثم سر کیفیت ضبط صدا در فیلمبرداری نبود و نیست . . . بحثم سر پخش موزیک از اسپیکراش هست که صداش واقعا ضعیفه . . . مسئله هدفون جداست . . . موفق باشی . . . زیاد جوش نزن

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

رفیق من که قصد خرید گوشی ندارم . . . نه نوکیا نه سامسونگ . . . مثال زدم تا مشخص بشه . . . من نه سعید رو میشناسم نه sensation رو . . . شما توضیح دادین نظرخودتونو گفتین منم نظر شخصی خودمو گفتم . . . چرا میخوای دعوا بگیری ؟
    من که دعوا ندارم . . . نظر شخصی و تجربه خودمو اعلام کردم . . . فکر نکنم صاحب p30 شما باشین که این همه جوش میزنی شما هم یه کاربر مثل بقیه کاربرا . . . نظر شخصی بنده اینه که سامسونگ صداش خیلی ضعیفه . . . من اصلا بحثم سر کیفیت ضبط صدا در فیلمبرداری نبود و نیست . . . بحثم سر پخش موزیک از اسپیکراش هست که صداش واقعا ضعیفه . . . مسئله هدفون جداست . . . موفق باشی . . . زیاد جوش نزن
    شما از کجا فهمیدی دعوا دارم؟

جوش نزدم کمپانی سامسونگ نه مال بابامه نه بابا بزرگم

شما یه نیگا به دو صفحه قبل بندازی متوجه میشی ده بار گفتی صداش ضعیفه

منم گفتم عصر اسپیکر گذشته شما برو از این گوشی چینیها بخر که 17 تا اسپیکر داره

دعوا هم ندارم .. موفق باشی

پ.ن : جواب قسمت قرمز: شما مثل اینکه اصلا این گوشی رو از نزدیک ندیدی وگرنه نمی گفتی صداش ضعیفه .. صدای سنسیشن و بقیه گوشیهای اچ تی سی رو بشنوی چی میگی حتما می گی اصلا نمی شنوم؟
    Last edited by M@hdi-B; 06-12-2011 at 17:32.

12. 2 کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

واقعا این سامسونگ کی میخاد کیفیت ضبط صدا رو تو گوشیاش ببره بالا نمبدونم واقعا که دیشب فیلم گرفتم حالا که رو کامپیوتر دیدم کیفیت صداش پایین بود فاقعا ادم hd فیلم بگیره و صدای بی کیفیت داشته باشه
    یه پچ هست اگه نصبش کنید کیفیت ضبط صدا رو درست میکنه
    تو اکثر انجمن های همسایه معرفی شده
    یه سرچ بزنید....

14. 3 کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها hasanmotori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    قره قون

پيش فرض

تو این انجمن موبایل تا میای اظهار نظر کنی میریزن سر آدم و سریع گروه درست میکنن . . . دوستان یکم ظرفیتتونو ببرید بالا . . . من نظر خودمو گفتم و نظر هر کسی هم واسم باارزش . . . هنوز هم سر حرفم هستم و به صراحت میگم صدای گوشی های سامسونگ ضعیفه حتی بهترینش که الان در صدر گوشی های آندوریدی هست ( GS2 ) . . . والسلام
    خب بیا منطقی باشیم اگه هدفت تخریب نیست منطقی بحث کن
    اولاً که کیفیت صدا سلیقه و نظر شخصی نیست ... دستگاه مخصوص این کار هست بلندی صدا و میزان نویز رو اندازه گیری میکنه و کسی با گوش تست نمیکنه و بگه نظر شخصیم اینه که ضعیف باشه
    خب حالا نتایج تست اسپیکر رو میبینیم

خب اینجا مشخصه که این گوشی سامسونگ از ان95 که صدای خیلی خوبی داشت هم بهتر عمل کرده
    اینکه گفتی چه ربطی به نوکیا داره نشون میده که میخای تخریب کنی وگرنه هر آدم عاقلی برای سنجش یه چیزی اونا با رقباش مقایسه میکنه کسی نمیره با بلندگوی مسجد مقایسه کنه
    خب پس سامسونگ اون زمانی که مردم دنبال اسپیکر بودن قویترین اسپیکر رو داشته
    i8910 هم اسپیکر خیلی خوبی داشت
    کم کم صدای اسپیکر و دوربین اهمیت خودش از دست داد و قدرت سخت افزاری و نرم افزار و هدفون مهم شدن اما با این حال اس2 اسپیکر بدی نداره

میبینی که در بین رقبایی مثله سنسیشن و آرک و اپتیموس 2x و incredible s اسپیکر بهتری داره

به هر حال اگه اومدی که یه چیزی بپرونی حوصلت سر رفته بود اشکال نداره میبخشمت و این تست هارو هم برای دوستانی که ممکنه به شک افتاده باشن گزاشتم
    اگرم واقعاً اینجوری فکر میکردی که الان متوجه اشتباه خودت شدی
    اگرم قصد خرید گوشی با اسپیکر قوی داری دنبال اندروید نرو بهتره دنبال گوشیهای چینی باشی

16. 11 کاربر از hasanmotori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •