اگر اسپم بوده نیازی به سختی نیست اکوا جان زحمت می کشن پاک می کنن
شاید حرف شما درست باشه یعنی ممکنه اخه ما 10000 تا علفم داشتیم اینا اگه براشون نمی ریختیم 2 روز بعد مریض بودن 2 روز بعدش می رفتیم تو کلیسا
شاید کامل رشد نکرده....
اگر اسپم بوده نیازی به سختی نیست اکوا جان زحمت می کشن پاک می کنن
شاید حرف شما درست باشه یعنی ممکنه اخه ما 10000 تا علفم داشتیم اینا اگه براشون نمی ریختیم 2 روز بعد مریض بودن 2 روز بعدش می رفتیم تو کلیسا
شاید کامل رشد نکرده....
قیمت فروش کالا ....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها کسی میتونه برام یه برنامه برای عکس گرفتن از صفحه PSP بذاره. من Harvest moon رو تو PSP بازی میکنم و نمیتونم براتون عکس بذارم. اگه برام بذارید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم.
راستی کسی میدونه اون دره که تو کلیساست به کجا راه داره و کی میتونیم بریم توش؟
نقل قول:
راستی کسی میدونه اون دره که تو کلیساست به کجا راه داره و کی میتونیم بریم توش؟
این درو اگه گناهی انجام داده باشید مثل مردن حیوانات که بده بری توش گناهت پاک میشه
روزهای یکشنبه باز استراستی کسی میدونه اون دره که تو کلیساست به کجا راه داره و کی میتونیم بریم توش؟
دست همتون درد نکنه مشکل زنبور و گل حل شد و Kai هم اومد ولی از کندو فقط میتونم روزی 1 عسل بگیرم. مگه نباید 3 تا بده؟(نکنه همون یه دونه سه طبقست)
وقتی عسلو گرفتم به عینکی(Louis) باید 99 تا بدم؟![]()
یه دونه بیشتر نمی شه گرفت این لوئئس هم توی زمانی که ما بازی می کردیم نخود بود 1000تا بهش دادم هیچ کاری نکرد(حتی اگه 98 تاهم شده بود دیگه نشمردم ولش کردم)
تا اونجا كه من ميدونم وقتي نقطه ها ناپديد ميشن،يعني بذر نابود شده و دوباره بايد بذر بكاري.
مرسي برنامه رو دانلود و نصب كردم ولي متاسفانه هاروست مون توش نبود.
If you plant flowers on your farm and have a beehive, give some honey (worth 10G) to Louis. A day later he will say that it was a rare species and you will get more money for the honey
اینجا نوشته: اگر شما توی مزرعتون گل بکارید و کندو داشته باشید، چند تا عسل (به ارزش 10g) به Louis بدهید. یک روز بعد او خواهد گفت که عسل شما از نوع کمیابه و شما پول بیشتری از فروش آن خواهید گرفت.
بچه ها میشه یکی به من در مورد اون بطری که باید از دریا بگیریم و به Kai بدیم کمک کنه؟ کی میشه اونو گرفت؟
در ضمن میشه یه نظر بدین. اول گاو بخرم بهتره یا گوسفند؟
ممنون از همگی
خوب گاو قیمت بیشتری داره و وقتی بخری باید یه مدت بهش غذا بدی تا شیر بده اونم اولین درجش ولی گوسفند در همه حال می تونی با قیچی هر هفته پشمشو کوتاه کنی اما خوب قیمت شیر بهتره نسبتا باید از روی وضعییت کشاورزت این کارو بکنی دیگه
سلام
بايد بري كنار ساحل و بطري رو از روي زمين برداري بعدش kai مياد اگر نظر منو در مورد خريدن گاو وگوسفند مي خواي بايد بگم كه بهتره گوسفند بخري
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)