تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 507 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش در تلویزیون ایران یک هکـر دستگیر شده رو نشون دادند که از حسابهای مردم پول میدزدیده
    برنامه ی هکِ کامپیوترهای قربانیش رو در یک برنامه ی هک وای فای همسایه پنهان کرده بوده و زیرش نوشته بوده:
    برنامه ی هک وای فای همسایه , زود دانلود کنین تا حذف نشده

قربانیها هم با سر میرفتند توی دیگ و دانلود میکردند و به محض زدن دکمه ی نصب , بدافرار مخفیانه در کامپیوتر قربانی نصب میشده و تمام اطلاعاتش رو میفرستاده برای هکر مثل شماره حسابها , ایمیلها , رمزها , اسکرین شات , فایلها و غیره
    بیشتر نرم افزارهای هک, خودِ کسانی که نصبش میکنند رو هک میکنه و قربانی میشند

2. 15 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

تجربه یک هفته ای از کم کردن استفاده از اینترنت،
    پیام رسان ها: روزی دو سه بار فقظ نرم افزار های پیام رسان رو چک میکنم اگه دوستی مطلب یا چیز بامزه ای گذشته یه اموجی بهش بک میدم و ازش میگزرم به اندازه کافی مطالب اینچنینی دست ب دست میشه نیازی نیست فوروارد کنم به دیگران. اگه کسی سوال یا کار مهمی داشته باشه معمولا یا پیامک میده یا تماس میگیره.
    شبکه های اجتماعی : سلبریتی ها کلا انفالو شدند ، همچنین کسانی که نمیشناسم تنها کسانیکه که دنبال میکنم میکنم کسانی که در دنیای واقعی میشناسم . و هفته ای بیشتر از یکی دو پست هم نمیزارم فکر نمیکنم بیرون رفتن با دوستان چیزی باشه که همه دوست داشته باشن ازش مطلع باشند.
    سایتها و فارومها :گذاشتم شاید هفته ای یکی دوبار لاگین شم ببینم چه خبره.
    اخبار و ... : بجای اینترنت بعد یکم پیاده روی میکنم میرم یه دکه نزدیک پارک روزنامه میخرم یه نیم ساعتی تو پارک میخونم البته هوا داره خیلی گرم میشه باید یه فکری کنم.
    و نتیجه : خستگی چشمی خیلی کمتر ، بدست آوردن وقت آزاد خیلی زیاد برای رسیدن به کارهایی که قبلا براشون وقت نداشتم.
    مرحله بعد هم میخوام استفاده از تلفن موبایل را فقط به مکالمه و پیام محدود کنم !

4. 19 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

با تشکر از نکته ای که بیان کردید
    فقط بعضی از مودم ها من جمله مودم خودم که tp link هست حتی در صورتی که wps خاموش باشه باز هم اون رو روشن نگه میداره در این مودم راهی برای خاموش کردن wps نیست و حتما باید از mac filtering استفاده کنید یا شاید اپدیت framework مودم بهتون امکان خاموش کردن واقعی wps رو بده
    Last edited by Devicestreet; 25-05-2016 at 12:44.

6. این کاربر از Devicestreet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

داروهای گرون قیمت که تهیه میکنین (مخصوصا خارجی) علاوه بر تاریخ انقضای روی بسته باید حتما تاریخ انقضای ورق های دارو داخل جعبه هم چک بشه. اخیرا دیده شده تاریخ انقضای روی جعبه یه سال مونده ولی تاریخ انقضای روی ورق هایی که داخل جعبه هست 2 ماه بیشتر نمونده

8. 15 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اگه چیزی بیش از حد خوب به نظر میرسه پس حتما دروغه.

10. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

با توجه به گرم شدن هوا باک ماشین رو کامل پر نکنید
    آفتاب بزنه احتمال سرریز شدنش زیاده
    Last edited by dourtarin; 27-05-2016 at 22:50.

12. این کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

امشب یاد یکی از ابلهانه ترین تجربه های زندگی ام افتادم.

همانطور که چندین بار توضیح داده ام وقتی که در جوانی در مورد عقاید مذهبی ام تردید نمودم و همه شان را دور ریختم اما هنوز جوگیر و نادان بودم و از این بر بام افتادم و راه میافتادم و همینطور بد و بیراه به عسلام و مسلمین میگفتم.

در مورد مذهبی های افراطی میگن شیعه تر از علی و مسیحی تر از پاپ ... حالا مثلا در مورد ذهن نادان و مفلوک و در تحمیق بسر برده و جوگیر البته آن زمان بنده مثلا شما در نظر بگیرید ملحد تر از زمعة بن الأسود!

خب از موضوع دور نشیم داشتم از تجربه ی مضحک ام میگفتم ... قریب 3 سال پیش در حین بحث دینی با یک دوست بسیار محترم و نازنین داشتم میگفتم سیدها همه از دم حرامزاده اند...! بعدها بعد از تقریبا یکی دو سال متوجه شدم که همان دوست عزیز خودش سید بوده! (البته شخص مذهبی ای نبود...)

خلاصه که تجربه اینکه اولا از هیچ سمت بام نیافتید دوما ذهنتان را از این جفنگیات تاریخی که هم میهنان حالا بعلت تجاوز عرب، مغول، روس، افغان و ... حرامزاده اند خالی کنید ... در دنیای حاضر و واقعی زندگی کنید ... و مهمتر از همه اینکه به هیچ قوم و طایفه ای توهین های نامعقول نکنید.
    Last edited by banii; 28-05-2016 at 00:10.

14. 9 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parinaz571's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوستانی که کاری رو برای بقیه انجام میدید و درقبالش پولی رو از بقیه می گیرید و به کیفیت کار توجهی ندارید در جواب اعتراض ارباب روجوع با بی نزاکتی حجم کاری را بهانه نکنید . اگر شما سود بیشتر می خواهید حق ندارید ارباب رجوع را با تکنیک های زشت خودتون زمانی که اعتراض می کنه ساکت بکنید چون دیر یا زود یکی عین خودتون گیرتون می یفته و از پسش برنمییاد!

16. 4 کاربر از parinaz571 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود
    خیلی از اوقات وقتی میگن زندگی های قدیم ساده بوده و الان پیچیده است انگار برخطا هستند. باید پرسید آیا اگر در همان زمان ها زندگی میکردید باز هم همین عقیده را داشتید یا صرفا چون با پیچیدگی الان قیاس میکنید این قضاوت رو دارید؟ بنظر میاد زندگی های قدیم هم برای خود همان پیچیدگی های الان - مثلا حسادت، فخرفروشی و ... - را داشته و بلکه احتمالا باید اعتراف کرد آنچه جامعه امروز ما درو کرده نتیجه ای از خط فکری و رفتارهای سده های قبل بوده که پیشرفت کرده

انگار خیلی از اوقات در توهمی از یک روزگار خوش دست و پا میزنیم و وقتی به آن "قدیم" ارجاع میدیم نه تنها حرفمون سندیت قوی نداه، مشخص هم نیست که این قدیم دقیقا یعنی چند سال قبل و یا کدام موقعیت جغرافیایی منظور هست

18. 4 کاربر از Nocturne بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی از فروشگاهی (چه اینترنتی چه بیرون) خرید میکنین و اون فروشگاه نوشته باشه که بازگشت بدون ششرط کالا تا فلان مدت... وقتی کالایی رو سفارش میدین حتما کسب اطلاع کنین که آیا اون کالا هم مشمول بازگشت بدون قید و شرط میشه یا نه. اگه کالای گرون قیمت باشه حتما به فروشگاه بگین که باید در فاکتور فروش کالا عبارت بازگشت بدون شرط ذکر شده باشه وگرنه خیلی راحت میزنن زیرش و مثلا میگن که بازگشت تا 72 ساعت فقط مختص کالاهای دیجیتال هست !

20. 11 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •