تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 416 اولاول ... 315365405411412413414415416 آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

The Front: El Mundo Deportivo
    26.05.2011

GO BARÇA!

The crack’s gesture, a Ronaldo-like one, shows the good vibrations.

The team feels strong and Messi wants the third crown.

Mou fires Valdano.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    May 26, 2011

The Front: Sport
    26.05.2011

THE VOLCANO EXPLODES IN MADRID

While Barça prepares the final in London

Florentino destroys Valdano and supports Mourinho

Focused! Guardiola, delighted to have trained two more days than expected in England

The fans will be able to travel with no problems

کد:
    May 26, 2011

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جوزپه روسی: رویای من بازی در بارسلونا است

بارسلونا توجه خود را به این ملی پوش ایتالیایی جلب کرده است.

سایت گل – جوزپه روسی، مهاجم ویارئال گفته دوست دارد به بارسلونا بپیوندد و این رویای تمامی بازیکنان است که در این تیم بازی کنند.

بارسلونا این بازیکن را بهترین گزینه برای تقویت خط حمله خود در تابستان می داند و این بازیکن 24 ساله می گوید: «بارسلونا بهترین باشگاه دنیاست. هر بازیکنی رویای بازی در بهترین تیم را دارد، از جمله خود من.ما می دانیم که بارسلونا قهرمانی های بسیاری کسب کرده و این همه آن چیزی است که برای هر بازیکنی مهم است. امیدوارم که کی روز من هم در دیدارهایی مانند فینال شنبه لیگ قهرمانان بازی کنم. من بسیار سخت تلاش می کنم تا به این هدف برسم.»

روسی افزود که هنوز در بحث برسر انتقال تابستانی درگیر نشده است: «همیشه عالی است که نام شما را با باشگاهی بزرگ بیاورند، اما من هنوز با هیچ فردی در این باره صحبت نکرده ام.»

روسی بیش از 100 بازی لالیگا برای ویارئال انجام داده. او در سال 2007 از منچستریونایتد به این باشگاه پیوست. او در ژانویه قراردادش را تا سال 2016 تمدید کرده است.

کد:
    2011/5/25

حمیت آلتینتوپ: می توانستم به جای رئال به لیگ برتر بروم

این بازیکن 28 ساله که قراردادش با بایرن مونیخ به پایان رسیده بود، هفته گذشته با قراردادی چهار ساله به رئال پیوست

سایت گل- حمیت آلتینتوپ، خرید جدید باشگاه رئال مادرید، اعلام کرد می توانست به جای پیوستن به رئال، به یک تیم لیگ برتری بپیوندد.

این بازیکن 28 ساله که قراردادش با بایرن مونیخ به پایان رسیده بود، هفته گذشته با قراردادی چهار ساله به رئال پیوست.

آلتینتوپ در چهار سال حضور در آلیانس آره نا با بایرن مونیخ دو بار قهرمان بوندس لیگا شد.

او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بایرن گفت:" مدیر برنامه های من رئال را انتخاب کرد زیرا می دانست آنها به دنبال بازیکنی با ویژگی های من هستند. ماندن در بوندس لیگا یا رفتن به لیگ برتر انگلیس خیلی آسان تر بود اما چالش بازی کردن در رئال توجه من را جلب کرد. من و مورینیو با هم انگلیسی صحبت می کنیم و صحبت های او بسیار متقاعد کننده است. او می داند من می توانم در چندین پست بازی کنم."

آلتینتوپ علاوه بر کناره ها، می تواند در میانه میدان نیز بازی کند.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/26

پیشنهاد تازه اوساسونا به نکونام و شجاعی؛ تمدید با دستمزد کمتر

قرارداد این دو بازیکن در پایان فصل به پایان می رسد اما خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، تمایل دارد ستاره های ایرانی اش را حفظ کند

سایت گل- به گزارش رسانه های اسپانیایی، باشگاه اوساسونا به جواد نکونام و مسعود شجاعی، دو ستاره ایرانی شان پیشنهاد کرد تا قراردادشان را با دستمزدی پایین تر تمدید کنند.

روزنامه اسپانیایی ناواررو اسپورت گزارش داد قرارداد این دو بازیکن در پایان فصل به پایان می رسد اما خوسه لوئیس مندیلیبار، سرمربی اوساسونا، تمایل دارد ستاره های ایرانی اش را حفظ کند.

البته مشخص نیست نکونام و شجاعی این پیشنهاد را خواهند پذیرفت یا خیر.

نکونام که در رقابت های این فصل 26 بازی برای اوساسونا انجام داده، با زدن 6 گل یکی از بازیکنان کلیدی تیمش بوده است.

در مقابل شجاعی تنها 18 بازی برای اوساسونا انجام داد و تنها 2 بار گلزنی کرد. البته او که در حال حاضر مصدوم است شش پاس گل نیز برای هم تیمی هایش فراهم کرد.

کد:
    By Behnam Jafarzadeh

2011/5/26

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

والدا...نه

دیگر پیشخوانها:

تمام قدرت برای مو

فلورنتینو:"سخت است،راه زیادی را با هم طی کرده بودیم"

"در طول فصل یک جای کار ایراد داشت"

"میخواهیم مانند باشگاههای انگلیسی کار کنیم"

والدانو:"رییس باشگاه همه کاره است و اوست که تصمیم نهایی را میگیرد"

"چندین بار خواستم که جلسه ای سه نفره تشکیل دهیم اما هر مربته امکان پذیر نبود"

زیدان مدیر ورزشی تیمهای اول و دوم میشود

اویفالوژی:"آگرو تصمیمش را گرفته،میخواهد در رئال مادرید بازی کند"

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

مورینیو برنده
    والدانو اخراج

دیگر پیشخوانها:

والدانو:"باشگاه به جایی تبدیل شده بود که دیگر در آن احساس راحتی نمیکردم"

"احساس تنهایی میکردم"

"ناراحت نیستم اما به ارزشهای باشگاه متکی میشوم"

فلورنتینو مدیر ورزشی را حذف و اخراج کرد

فلورنتینو:"از الان مدیر ورزشی باشگاه مورینیو است"

گیل مارین:"فلورنتینو به من گفت که نمیخواهند آگرو را بخرند"

اویفالوژی:"آگرو در مادرید میماند،اما در رئال مادرید"

خوزه آنخل سانچز نفر دوم تیم شد

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

salam eyval barsa faghat

---------- Post added at 04:04 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قدرت در اختیار مورینیو

اختصاصی انجمن هواداران رِئال مادرید در ایران:

فلورنتینو پرز با اخراج والدانو و منحل کردن پست مدیر ورزشی باشگاه تمام اختیارات را به سرمربی پرتغالی واگذار کرد . به گفته پرز " هدف از این تصمیم باشگاهداری به سبک تیمهای انگلیسی بوده است . "

میخواهیم مورینیو برای سالهای زیادی در کنار ما بماند

مورینیو اعلام کرده بود که در صورت رفتن والدانو فصل بعد نیز در رئال مادرید حضور خواهد داشت و در نهایت به این خواسته خود دست یافت . فلورنتینو در تنشی که بین دو عنصر مهم باشگاه وجود داشت تصمیم گرفت از مورینیو جانبداری کند چرا که به گفته وی " مورینیو مربی بزرگی است " .

" ما برای بلند مدت برنامه ریزی کرده ایم و برای همین به حضور مورینیو برای سالهای زیادی در کنار خود نیاز داریم . تشکیلات جدید در صورت داشتن یک مربی قدرتمند کارامد خواهد بود . "

کد:
    زیدان مدیر ورزشی جدید باشگاه

با قبول مسئولیت تیم اول و تیم دوم , زیدان به عنوان مدیر ورزشی جدید انتخاب خواهد شد .

پس از قطع همکاری با خورخه والدانو زیدان به عنوان مدیر ورزشی جدید باشگاه انتخاب خواهد شد . فلورنتینو پرز تصمیم به نوسازی و تغییر و تحول در تشکیلات باشگاه گرفته است و در این بین زیدان این فرصت را دارد تا نقش خود در رئال مادرید را پررنگ تر کند .

نام زیدان به عنوان جانشینی برای والدانو پیش از نیز بارها مطرح شده بود اما در نهایت در 17 می بود که تصمیم گرفته شد پست جدیدی به وی اختصاص یابد . فلورنتینو پرز و زیزو در ان تاریخ در مورد پست جدید بازیکن اسبق تیم ملی فرانسه با یکدیگر صحبت کرده بودند .

به این ترتیب زیدان به عنوان مسئول تیمهای اول و دوم باشگاه در کنار اعضای تیم و خوزه مورینیو در همه سفرهای مربوط به لیگ و اروپا حضور خواهد داشت .

کد:
    والدانو:"فلورنتینو پرز تصمیم واضحی گرفت"

مدیر ورزشی سابق رئال مادرید در حالی به اتاق کنفرانس رفت که کت و شلوار بر تن داشت اما کراوات نبسته بود.با نشانه های روشنی از غم و اندوه در چهره اش بخاطر خداحافظی با باشگاه در حمع رسانه ها حاضر شد و گفت:"پس از 27 سال حضور،باشگاه را ترک میکنم.این بسیار دردناک است"

چرا رفتنتان از باشگاه را بعد از بازی با ویارئال تکذیب کردید؟

"زیرا این مسئله مغایر با اصول است.سوال این بود که آیا میخواهید استعفا دهید و من هم گفته نه زیرا در آن زمان کسی به فکر استعفا نبود.امروز داستان فرق میکند.باشگاه تصمیم گرفت یک ساختار سازمانی و مدیریتی جدید ایجاد کند و در این میان پست من باید برداشته میشد.این تصمیم باشگاه است نه تصمیم من"

احساس میکنید به وسیله مورینیو کنار گذاشته شدید؟

"نمیخواستم مادرید را به صحنه نبرد تبدیل کنم.تمام تلاشم این بود که خودم را از این مسائل دور نگه دارم.پیش از این من مدیر ورزشی باشگاه بودم که این مقام مرا مجبور به احتیاط کردن،احساس مسئولیت شخصی و نهادی داشتن میکرد.در مطبوعات از آن به عنوان نبرد یاد میشد که من تلاش کردم از این صحبتها دوری گزینم.من به آنچه که از این باشگاه آموختم احترام گذاشتم.میخواستم با عظمت این باشگاه زندگی کنم.فلورنیتنو پرز در پایان فصل مجبور به تصمیم گیری شد و تصمیم واضحی هم گرفت.این ساختار جدید در رئال مادرید کوچک نیست برای همین شرایطی پیش آمد که مدیریتش و تصمیم گرفتن آسان نبود"

احساس میکنید به شما خیانت شده؟

"همیشه به پستم،به باشگاه و به کسی که من را به باشگاه آورده وفادار بوده ام.وفاداری من به باشگاه تا دیروز بود و الان چیز بیشتری برای گفتن ندارم.باشگاه وظیفه خود را انجام داد و من کسی بودم که باید از تشکیلات کنار گذاشته میشدم"

فکر میکنید مورینیو رهبر این تصمیم گیری بود؟

"از قصد و نیت مورینیو خبر ندارم.فقط میخواستم سر و صدا اطراف باشگاه را ساکت کنم.بارها از پرز خواستم که جلسه ای سه نفره تشکیل دهد اما هر مرتبه امکان پذیر نبود.هر مرتبه امکلن پذیر نبود و نتیجه اش این شد"

فکر میکنید کار اشتباهی انجام داده اید که باعث بروز این تصمیم شده است؟

"پرز به من گفت که دلیلی برای سرزنش تو نمیبینم و من هم دلیلی برای سرزنش خودم نمیبینم.من در چارچوب فرهنگ مادرید نقشم را ایقا میکردم و آرامش ذهن داشتم"

در ساعات اخیر به مورینیو گفتگو داشته اید؟

"زمان زیادی با مورینیو به صورت شخصی صحبت نکرده ام.با هم مودبانه رفتار میکردیم اما او به سایر مربیان نگاه میکرد.جایگاهی در باشگاه درخواست کرد و من این جایگاه را به او دادم.وظایف من در باشگاه کمتر شد.در نهایت او تفکراتش را وارد باشگاه کرد و آشکار بود که من در آن موقعیت احساس راحتی نمیکنم"

چرا تصمیم گرفتند در جمع رسانه ها حضور یابند؟

"پس از این که جلسه هیئت مدیره تمام شد گفتند که تصمیم گرفته شده.آنها از رسانه ها خواستند در برنابئو حاضر شوند تا این موضوع را حل و فصل کنند.به نظر نمیرسد که تصمیم درستی بوده باشد"

نا امید شده اید؟

"پس از 27 سال حضور در باشگاه با ناراحتی باشگاه را ترک میکنم.همیشه برایم دور ماندن از این مجموعه دردناک بوده.من عزیزانم را در این باشگاه ترک میکنم و با غم و اندوه از باشگاه دور میشوم"

حسرت نمیخورید که چرا زودتر نرفتید؟

"در گفتگویی که در مورد باشگاه با فلورنیتنو داشتیم او از من خواست در تیم بمانم اما وقتی که سلایق متفوات باشند به نظر میرسد که دیگر تفاوتی نمیکنند.هیچ تاسفی نخورده ام"

پیامی دارید که به مورینیو بدهید؟

"در مقابل چشمان شما(مطبوعات) دستم را دراز میکنم و او را به عنوان مربی رئال مادرید میپذریم و به رفتن از باشگاه تن میدهم.این آخرین یکشنبه ای است که من را در رئال مادرید میبینید"

فکر میکنید بخاطر نداشتن تفاهم با مورینیو جایگاهتان را از دست دادید؟

"من گفته بودم ما به رهبری نیاز داشتیم که تیم به آن نیاز داشت.من کار او را دیده ام و میدانم که او مربی خوبی است و کارش را به خوبی ادامه میدهد"

وقتی که فهمیدید با هم نمیسازید آیا بهبود رابطه تان غیرممکن بود؟

"چند وقت پیش بود که فهمیدیم،اما هیچگونه رویارویی ای وجود نداشت که مربی بخواهد آنرا توجیه کند.من بیشتر از این که زیر فشار روابط شخصیمان باشم زیر فشار مطبوعات بوده ام"

آیا پیامی از طرف بازیکنی از رئال دریافت کردید؟

"دوست ندارم مسائل خصوصی را فاش کنم.در آخرین ساعات حضورم پیامی دریافت کردم که سرشار از رضایت بود اما نمیخواهم آنرا عمومی کنم"

هرگز فکر میکردید که مادرید برای راضی کردن یک مربی سازماندهی تشکیلاتی اش را تغییر دهد؟

"در این 27 سالی که اینجا بوده ام تشکیلات تکامل زیادی یافته اند.در گذشته یک نفر به نام دبیر فنی وجود داشت.او ارزش و قدرت زیادی داشت اما تشکیلات و وظایفش فرق میکرد.آنچه که باید به دنبالش باشیم این است که این ارزشها را حفظ کنیم"

با فلورنتینو برخواهی گشت؟

"هیچ فاصله عاطفی ای وجود ندارد که به این سوال پاسخ دهم"

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگئرو انتقال به رئال مادرید را تکذیب نکرد . " نمیتوانم بگویم که به کدام باشگاه خواهم رفت "

سرجیو اگئرو چهارشنبه وارد ارژانتین شد . رسانه ها با سوالات زیادی در مورد اینده وی منتظر ورود او بودند. " احتمال هر چیزی وجود دارد با این حال نمیتوانم بگویم به کدام باشگاه خواهم رفت. " این پاسخ اگئرو به سوالی در مورد انتقال احتمالی به رئال مادرید بود .

اگئرو در جمع خبرنگاران حاضر در فرودگاه بوینس ایرس گفت :

" چیزی که گفتم واضح است . با باشگاه در مورد اینده خود صحبت کردم و انها به تصمیم من احترام گذاشتند و امیدوارم شما نیز به تصمیم من احترام بگذارید ."

وقتی در مورد تیم اینده و احتمال حضور وی در برنابئو سوال شد اظهار کرد : " هر چیزی محتمل است . در حال حاضر نمیتوانم بگویم که به کدام تیم خواهم رفت با این حال امیدوارم باشگاه به انتخاب من احترام بگذارد ."

" امیدوارم ان تیم ایندیپندنته باشد . باشگاهی که مرا متولد کرد و روزی به ان باز خواهم گشت . با این حال اکنون 23 سال دارم و زمان زیادی برای لذت بردن از فوتبال اروپا برایم باقی مانده است . "

انتخاب بهترین گزینه ممکن

از اگئرو یکبار دیگر در مورد اینده اش سوال شد و در پاسخ چنین جواب داد :

" تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که قصد ترک اتلتیکو را دارم . به بهترین انتقال ممکن فکر میکنم . "

این بازیکن که از تعطیلات چند روزه خود بهره میبرد در مورد حضور در ترکیب ارژانتین و شرکت در رقابتهای کوپا امریکا گفت :

" این رویای هر بازیکنی است . انتخاب شدن برای تیم ملی مهمترین چیز است . "

کد:
    هوگو المیدا : " فابیو کوئنترائو گزینه خوبی برای رئال مادرید خواهد بود "

" برای من فابیو بهترین دفاع چپ جهان است . مارسلو را دوست دارم ولی به اعتقاد من فابیو بهتر است . "

هوگو المیدا مهاجم پرتغالی که در زمستان گذشته یکی از گزینه های احتمالی رئال مادرید محسوب میشد در مورد هموطن خود صحبت کرد و رئال مادرید را گزینه مناسبی برای وی توصیف کرد . المیدا بدون هیچ تردیدی گفت : " از نظر من فابیو بهترین دفاع چپ جهان است . "

وی در مورد علاقه احتمالی رئال مادرید گفت :

" علاقه رئال مادرید به یک بازیکن برای ان بازیکن بسیار ویژه و خاص است . "

پست دفاع چپ در این فصل در اختیار مارسلو قرار داشت . هنگامی که از المیدا در مورد مقایسه مارسلو و فابیو سوال شد وی طرف هم وطن خود را گرفت : " من به مارسلو علاقه دارم با این حال فابیو را بازیکن بهتری میبینم . " او افزود : " از نظر من فابیو خرید خوبی برای رئال مادرید خواهد بود . "

المیدا میداند که پوشیدن پیراهن رئال مادرید برای هر بازیکنی یک قدم بزرگ محسوب میشود :" حضور در تیمی مثل رئال مادرید برای کارنامه ورزشی وی بسیار مهم خواهد بود . بی شک علاقه رئال مادرید به یک بازیکن برای ان بازیکن یک افتخار محسوب میشود . "

کد:
    " انتخاب شدن توسط مورینیو افتخار است "

شاهین : " من جاه طلبی کافی برای بردن جام با رئال مادرید را دارم "

در تلاش برای به دست اوردن بهترین فرم ممکن , نوری شاهین قصد دارد در اغاز اماده سازی پیش فصل از تعطیلات خود بکاهد و به تیم ملحق شود . این هافبک در گفتگو با بیلد در مورد مرحله جدیدی که پیش روی دوران ورزشی خود قرار داد صحبت کرد .

" میخواهم برای رئال مادرید در بهترین فرم خود باشم . یکشنبه پابند خود را از پایم جدا خواهم کرد و در اسرع وقت به اماده سازی مشغول خواهم شد .پیش فصل 10 جولای در اسپانیا شروع خواهد شد و قصد دارم پس از بهبود رباط پای خود مستقیم به انجا بروم "

" امضای قرارداد با رئال مادرید همانند پیروزی در لاتاری است . انتخاب شدن توسط مورینیو یک افتخار محسوب میشود . هدف من یادگیری سریع و کامل زبان اسپانیایی در اسرع وقت است . "

" جاه طلبی کافی برای بردن جامهای متعدد با رئال مادرید را دارم . کسانی که من را میشناسند به خوبی میدانند که استعداد کافی برای موفق بودن در باشگاهی همچون رئال مادرید را دارم . "

کد:

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ظاهرا رونالدو دوباره سر جریان بچش با مطبوعات به مشکل برخورده و میخواد ازشون شکایت کنه.

به نقل از صفحه Facebook ش که الان چک کردم:
    کد:
    " من بارها از مطبوعات خواستم که به حریم خصوصی پسرم احترام بذارن، اون به هیچ عنوان پروفایلی نداره، علاوه براین یک سری مسائل امینتی هم هست. با این حال، بعضی از جراید عکس های بی کیفتی از اون منتشر کردن. من شرمندم ولی نمیتونم این مساله رو تحمل کنم و از وکیلم خواستم که طبق قانون به این مساله رسیدگی کنه. اما امیدوارم که اونا هم خلاصه عاقلانه تر رفتار کنن. "
    Last edited by kasra_khan2003; 26-05-2011 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

پیش نمایه مارکا:

پیشخوانِ برجسته:

"مورينيو به من اعتماد دارد"

دیگر پیشخوانها:

مصاحبه اختصاصي با بنزما:
    "الان كسي هستم كه نشان داده ميتواند بيشتر بازي كند"

"فكر نميكنم مادريد بخواهد مرا بفروشد"

"سال آينده بنزما يكي از بهترينهاي تيم خواهد بود و ميتواند همه چيز را ببرد"

شاهين:"با مورينيو به بازيكن اصلي تيم تبديل ميشوم"

گيل مارين:"غيرممكن است كه آگرو براي رئال مادريد بازي كند"

پیش نمایه آاِس:

پیشخوانِ برجسته:

كان آگرو بندي(تبصره اي)ضد مادريد

(نفهميدم منظورشو)

دیگر پیشخوانها:

گيل مارين هشدار ميدهد مجازات سختي وجود خواهد داشت اگر ارتباطي با برنابئو وجود داشته باشد

مادريدِ مزاحم ممكن است توافق آقايان را در هم بشكند

كوئنترائو خطاب به مسئولان بنفيكا:"فقط ميخواهم در رئال مادريد بازي كنم"

يازده بازيكن منتخب ليگ قهرمانان اروپا؛رائول بله،رونالدو نه

كاربران اينترنتي و كارشناسان يوفا مسي را در خط حمله تيم منتخب ليگ قهرمانان اروپا قرار دادند

// با تشکر از پرهام عزیز بابت ترجمه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کوئنترائو خطاب به مسئولان بنفیکا:"فقط میخواهم به رئال مادرید بروم"

بازیکن و باشگاه توافق کرده اند که وی این تابستان بنفیکا را ترک کند.

فابیو کوئنترائو تصمیمش را گرفته و به مسئولان بنفیکا گفته:"فقط میخواهم به رئال مادرید بروم".منابع نزدیک به بازیکن و بنفیکا این مطلب را تایید کرده اند.با وجود این که قرارداد کوئنترائو با باشگاه بنفیکا تا سال 2016 است اما او و باشگاه شفاهی توافق کرده اند که او این تابستان بنفیکا را با مبلغ 30میلیون یورو + سالانه 1میلیون یورو ترک کند.

برای این بازیکن که در یک دهکده کوچک در شمال پرتغال متولد شده مادرید یک شانس برای تمام زندگیش است.مشکل این است که باشگاههایی چون اینتر،لیورپول،بایرن و منچسترسیتی هم به دنبال وی هستند.اما خود بازیکن صراحتا ویرا را از مقصد آینده اش آگاه کرده.سعی میکند پیشنهاد سایر باشگاهها را رد کرده و با رئال مادرید به توافق برسد.

اطرافیان این بازیکن هم معتقدند که زمان جدایی فابیو از بنفیکا فرا رسیده.در حقیقت به گزارش AS و به نقل از نزدیکان ویرا مدیر بنفیکا او تلاش میکند تا با افزایش دستمز،بازیکن را نگه دارد اما میداند که متقاعد کردنش بسیار سخت است.ویرا مصاحبه با AS را در دفترش در بنفیکا رد کرد اما در مصاحبه به Sky Sports گفت:"فابیو بنفیکا را با مبلغ 30میلیون ترک خواهد کرد.این قیمت بازار است".رئال مادرید نمیخواهد بیشتر از 25میلیون بپردازد.

هوگو آلمیدا که زمستان گذشته به رئال مادرید نزدیک شده بود دیروز گفت:"بهترین دفاع چپ جهان است.بهتر از مارسلو است.همه از این که مادرید او را میخواهد خوشحالند.این خرید میتواند یک خرید عالی باشد"

کد:
    بنزما : " فکر نمیکنم رئال مادرید مرا بفروشد "

بنزما درها را به روی اگئرو گشود : " اگئرو از کیفیت لازم برای بازی در رئال مادرید برخوردار است و اینده درخشانی دارد . فصل بعد بهترین بنزما را خواهید دید . "

کریم بنزما به چیزی جز موفقیت در رئال مادرید فکر نمکیند . اون فکر میکند که در نیم فصل دوم رقابتها در مسیر درستی قرار داشته است و به عملکرد خوب خود ادامه خواهد داد . او به عنوان یک مادریدیستا به موفقیت فکر میکند و به مورینیو اعتماد دارد .

بنزما که در تعطیلات خود به لیون رفته است در مورد شایعات اخیر پیرامون جدایی از رئال مادرید و نیز اختلاف با سرمربی تیم صحبت کرد . رویای این بازیکن موفقیت در رئال مادرید مورینیو است .

" فکر نمیکنم رئال مادرید مرا بفروشد ." این بخشی از صحبتهای بنزما بود . او اعتقاد دارد که باشگاه برایش ارزش قائل است . بنزما با گفتن این موضوع که " مورینیو و من به یکدیگر اعتماد داریم " ادامه داد : " در صورتی که مربی نیازی به من نداشت شرایط فرق میکرد . "

بنزما از حضور احتمالی اگئرو در رئال مادرید استقبال کرد و در مورد این بازیکن گفت :

" اگئرو کیفیت لازم برای حضور در رئال مادرید را دارد و اینده درخشانی پیش روی او است . فصل بعد بهترین بنزما را خواهید دید . "

کد:
    بوتراگوئنیو برگزاری دو بازی در تور تابستانی چین را تائید کرد

" هر دو شهر از اتمسفر خوبی برخوردار هستند و هر دوی حریفان از بازیکنان ملی پوش بهره میبرند . به همین خاطر بازی با انها محک خوبی برای تیم محسوب میشود . " اینها بخشی از صحبتهای بوتراگوئنیو در مورد دو تیم گوانجو اورگرانده و تیانجین تدا بود . این دو تیم تیمهای اول و هفتم جدول لیگ فوتبال چین محسوب میشوند .

امیلیو بوتراگوئنیو مدیر روابط عمومی باشگاه رئال مادرید از شهر گوانجو دیدن کرد . رئال مادرید در ماه اگوست اینده دو بازی دوستانه با تیمهای گوانجو اورگرانده و تیانجین تداد برگزار خواهد کرد .

صحبتهای بوتراگوئنیو به نقل از شینهوا :

" ما با تمام ستاره های خود به چین سفر خواهیم کردیم . فصل پس از پایان این تور شروع خواهد شد و از همین رو مورینیو قصد دارد اخرین نکته نظرات فنی خود را بر روی تیم اجرا کند . "

مدیر روابط عمومی رئال مادرید اعلام کرد که تیم در 1 اگوست به چین سفر خواهد کرد و در روز سوم از سفر خود با تیم گوانجو اورگرانده در ورزشگاه تیانهه شهر گوانجو دیدار خواهد کرد. در روز ششم از سفر نیز یک دیدار دیگر با تیم تیانجین تدا در ورزشگاه المپیک برگزار خواهد کرد .

" هر دو شهر از اتمسفر خوبی برخوردار هستند و هر دو حریف از بازیکنان ملی پوش بهره میبرند . به همین خاطر بازی با انها محک خوبی برای تیم خواهد بود . " اینها بخشی از صحبتهای بوتراگوئنیو در مورد دو تیم گوانجو اورگرانده و تیانجین تدا بود . این دو تیم تیمهای اول و هفتم جدول لیگ فوتبال چین محسوب میشوند .

این دومین سفر رئال مادرید به چین و انجام بازیهای دوستانه در این کشور خواهد بود . تیم پیش از این در تور اسیایی 2005 به چین سفر کرده بود .

این دومین سفر به چین و انجام بازی دوستانه در خاک این کشور محسوب میشود . تیم پیش از این نیز در تور اسیایی 2005 به چین سفر کرده بود و در یک بازی دوستانه با نتیجه 3-2 تیم بیجینگ گوان را شکست داده بود .

این سفر در کنار جنبه های ورزشی از نظر اقتصادی و فروش محصولات نیز قابل توجه خواهد بود .

بوتراگوئنو در این باره گفت :

" رئال مادرید بیش از 100 میلیون هوادار در این کشور دارد . این سفر فرصت خوبی برای دیدار با انها و ترویج فوتبال در چین خواهد بود . "

کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

زین الدین زیدان، مدیرفنی جدید رئال

اسطوره فرانسوی باشگاه رئال مادرید جانشین خورخه بالدانو خواهد شد و مدیر فنی تیمهای دسته اول و تیم پایه ای رئال را در دست خواهد گرفت

سایت گل- بعد از جدایی خورخه بالدانو از سمت مدیریت فنی باشگاه رئال مادرید، زین الدین زیدان برای احراز این پست انتخاب شده است.

فلورنتینو پرس در حال بازسازی در کادر مدیریتی تیمش است و اعتقاد دارد که اسطوره فرانسوی می تواند در این پست موفق باشد

این در حالی است که مدتهاست که نام زین الدین زیدان به عنوان جانشین احتمالی خورخه بالدانو مطرح می شد ولی روز هفدهم ماه می بود که مشخص شد که زیدان نقشی مدیریتی در این تیم را عهده دار خواهد شد.

طبق گزارش منتشره در مارکا، فلورنتینو پرس و زین الدین زیدان در آن روز با هم دیدار کردند تا درمورد پست آتی این اسطوره فرانسوی مذاکره کنند.

بدین ترتیب زیدان مدیر فنی تیم دسته اول و تیم پایه ای رئال مادرید خواهد شد و در رقابتهای لالیگا و لیگ قهرمانان اروپا با شاگردان مورینیو سفر خواهد کرد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/5/26

رامون کالدرون: مورینیو طرفدار دارد؟ هیتلر هم طرفدار داشت! رئال مادرید جنازه‌ای است که به دنبال گور می‌گردد

رییس سابق رئال مادرید به آقای خاص و به فلورنتینو پرس به شدت تاخته است.

سایت گل – رامون کالدرون، رییس سابق رئال مادرید حمله‌ای سخت به ژوزه مورینیو داشته و او را با آدولف هیتلر مقایسه کرده است.

این فرد 59 ساله که در سال‌های 2006 تا 2009 رییس رئال بود، پس از اخراج خورخه بالدانو این حرف‌ها را زد. گفته می‌شود دعوای بالدانو با مورینیو بخشی از دلایل جدایی او بوده است.

دست مادرید در فصل اول حضور مورینیو از فتح لالیگا و لیگ قهرمانان کوتاه ماند و آنها به قهرمانی جام حذفی بسنده کردند.

با این حال مورینیو هنوز پشتیبانی هواداران را دارد و کالدرون در گفتگو با ایستگاه رادیویی کاتالان ONA FM می‌گوید: «می‌توانید میلیون‌ها طرفدار داشته باشید که برایتان هورا بکشند، اما هیتلر هم میلیون‌ها هوادار داشت و سقوط کرد.»

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/5/27

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •