پس حالا من چی میتونم بخرم که 1 گیگ باشه usb3 و اداپتوردار باشه ؟این مدل که کلا موجود نیست !
تا جایی که من می دونم توی بازار هم نیست...
پس حالا من چی میتونم بخرم که 1 گیگ باشه usb3 و اداپتوردار باشه ؟این مدل که کلا موجود نیست !
تا جایی که من می دونم توی بازار هم نیست...
تفاوت قیمت یک ترا و دو ترا ظاهرا زیاد نیست. به نظر من دو ترا بخر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی خیلی ممنون از کمکتون دوست عزیز
بهترین پاسخهای ممکن رو به من دادید
مطمئنا اگه این فروم و کابرای خوبی مثل شما نبودن من الان داشتم با یه سیستم در پیت این پست رو میدادم!
یه گلکسی ممنون!
دوستهایی که قصد خرید هارد دارین خوبه یه سری هم به این سایت بزنین ,تنوع زیادی داره با توضیحات کافی,چون خودم استفاده کردم از این سایت به شما هم پیشنهاد میکنمfinal.ir
=box&Acce_cat[]=164&Parent=1
سلام دوستان
چند تا سوال در مورد قیمت هارد ها داشتم میشه به ترتیب قیمت هارد با چنین ویژگی هایی رو بگید
1- ارزانترین هارد 1 ترابایت 3.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
2-ارزانترین هارد 1 ترابایت 2.5 اینچی usb 2 و همینطور مدل usb 3
و اینکه مدت ها قبل من seagate expansion ا ترابایت 3.5 اینچی usb 2 خریده بودم (یادش به خیر اون موقع 100 هزار تومن بود ) که مشکلی خاصی تا حالا واسش پیش نیومده و درست کار میکنه .
الان این مدل هارد تو بازار هست یا دیگه نمیارن ؟!
سلام آقا عطا
من یک هارد اینترنال 3tb ترجیحا سیگت میخواستم ، با توجه به اینکه هارد 3 ترا تو بازار موجود نیست من میخواستم بدونم کدوم از مدلهای 3.5 اینچی میشود از هارد ساتا داخلی آنها (یعنی بازش کنم) از طریق پورت ساتا استفاده کرد ، لطفا اگر امکان دارد اسم و مدل هارد داخلی را هم بگویید.
فکر کنم این طور باشد که sata to usb آنبرد نباشد .
ممنون از شما
سلام دوست من .
در درجه اول خلاصه کنم برات ، اگر هارد حجم بالا میخوای بهتره که ویندوزت 7 باشه نه مثلاً XP ...
مسئله بعدی هم ابطال گارانتی هست . یعنی اگر هارد رو باز کنی دیگه گارانتی نیست ...
میتونی هارد سیگیت free agent goflex desk رو بخری که با کندن کارتریج usb به پورت برق و ساتا دسترسی داشته باشی و اینطوری گارانتی هارد هم نمیپره (عکس پیوستی) ولی مسئله ای که داره اینه که دیگه نمیتونی داخل کیس پیچ کنی و باید در کیس باز بمونه !!!
ولی اگر اصرار داری که هارد باز بشه و گارانتی هم مهم نیست میتونی مدل expansion رو بخری و نحوهء باز کردن هارد رو از یـوتـیـوب ببینی تا باکس هارد صدمه نبینه . هاردهای اکسترنال 3.5 اینچی مثل هاردهای اکسترنال 2.5 اینچی usb on board نیستند ضمن اینکه من بعید میدونم از هاردهای 7200 باشه بلکه از هاردهای 5900 هست .
سلام
چرا این مدل expansion هنوز هم در بازار موجوده ولی ممکنه کمیاب شده باشه .
این باید مدل جدید wd my passport باشه...مال خودتونه؟!
نسبت به wd my passpot essential چه مزیتی داره؟...(غیر از ظاهرش و اینکه مشکل خش افتادن احتمالا کمتره)
حجم 1 ترا (500 گیگ) این دو مدل چقدر تفاوت قیمت دارن ؟؟
Last edited by Rastin.; 23-06-2012 at 17:47.
این مدل قدیمی My Passport essential هست که usb to sata بصورت جداگانه هست . مدل جدید My Passport essential این قسمتش جزئی از برد هارد هست و این باعث کوچکتر و کم مصرفتر شدن هارد میشه ، حداکثر حجم این مدلها یکترابایت هست ، ولی مدل جدید (از نوع ویندوزی) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که تا دوترابایت موجوده و قیمتش حدود 450 هزارتومن بوده . 500 گیگ این مدل جدید رو هنوز تو بازار ندیدم ولی یکترابایت این مدل wd my passport در فروشگاه زیتون (نمایندگی سازگار) دیدمش .
ممنون آقا عطا از جوابتون
من برا nas میخواستم که این روش کندن کارتریج usb به پورت برق و ساتا دسترسی داشته باشم خوب چون در nas نمیبندم و گارانتی هم باطل نمیشه فقط این مشکلی هست که nas ها با هر هاردی سازگار ( compatible) نیست مدل nas qnap TS-212 که لینک هاردهای سازگار با آن قرار میدهم .
بنابر این باید هارد داخلی 3TB که داخل free agent goflex desk استفاده شده را بدونم که ببینم اگر سازگار هست بخرم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)