تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 946 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

داره خودمونی میشه roshanaeedeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران - 20 متری جوادیه

پيش فرض

با سلام
    نود 32 اگر چه حجم اپدیت های نسبتا کمی داره! اما شما میدونستید نود 32 حتی توی ورژن 5 هم رفتار شناسی نداره؟ تکیه فقط بر دیتا بیس و هوش مصنوعی
    میدونستید که انتی ویروس های مثل کسپر از قابلیت دیس اینفکت رفتار شناسی و هوش مصنوعی بسیار پیشرفته ای برخوردارند ؟ به نظر شما اپدیت کسپر فقط دیتا بیس اون رو بروز میکنه؟ یا از همه این ها بگذریم از کی تا الان کسپر روزی 12 مگ اپدیت میگیره؟ پس با این حساب ما اگر کسپر رو یه هفته اپدیت نکینم باید حدود 85 مگ اپدیت بگیریم که به نظر شما معقولانه میاد؟
    نود 32 به غیر از دیتا بیس لایه حفاظتی خاصی نداره که نیاز به اپدیت شدنش باشه! اما کسپرسکی در حین اپدیت هاش پچ هایی رو ارائه میده در بعضی از مواقع شاید شما متوجه نشید اما با ارائه این پچ ها بسیاری از مشکلات برنامه رفع میشه اما نود 32 ... از این پچ ها هم ارائه میده؟ یا باید یه سره ورژن جدید رو دانلود کنیم؟
    توی ورژن 5 نود 32 هنوز سند باکس اضافه نشده! سیف ران برای وب سایت ها یعنی باز شدن مرورگر در محیط ایزوله و... این ها رو هم که نداره! فایروالش هم توی ماتوسک رتبه های همچین خوبی نیورده تا به امروز
    پس ملاک انتخاب یه انتی ویروس همیشه سبک بودن و کم حجم بودن اپدیت ها نیست شاید یکی امنیت رایانش خیلی حائز اهمیت باشه من فکر نمیکنم این طرف بیاد و نود 32 رو به عنوان سوییت امنیتیش نصب کنه!
    اگر بحث های اخیر انجمن رو مشاهده کرده باشید میبینید که نقد های زیادی بر روی سند باکس کمودو - کسپر و...صورت گرفته اما نود 32 فاقد این گزینه ها هست که حتی بشه در رابطش بحثی کرد فقط توی ورژن 5 تکنولوژی کلاد اسکن رو به کار برده که اونم در کسپر از سال 2010 تحت عنوان ksn شناخته میشد که در ورژن 2012 و با توجه به پیشرفت هایی که در بخش اسکن انلاین و کلاد صورت گرفته کسپر هم خیلی در این زمینه موفق بوده اما تا نود 32 بخواد این گزینه رو جا بندازه و.. باگ برطرف کنه .. خیلی معطلی داره

داداش من - اصلا به این حرف ها نیست - دیس اینفکت - سند باکس و ... ول کن این حرف های بچه بازی رو.

من خیلی از رفیق هام کافی نت دارن - از اونها پرسیدم چه آنتی ویروسی خوبه؟

گفتن فقط دوتا آنتی ویروس جوابگوی امنیت کافی نت ماهستند:

Eset NODE32 Smart Security - McAfee VirusScan Enterprise 8.8

گفتن آنتی ویروس مکافی برای کامپیوتر سرور و شبکه -- و ناد32 برای بقیه سیستم ها.

گفتم چرا کسپرسکی نه؟چرا نمیریزین؟

قسم خوردن که قبلا ها کسپرسکی تو سیستموشون نصب بود و هر روز آپدیت میشد و یکی از سیستم ها بایوسش ویروس گرفت و خیلی هم سخت برگشت(درست شد) - میدونم قدرت آنتی ویروس با یه بار ویروسی شدن معلوم نمیشه -ضمنا اون ها گفتن کسپرسکی بعد از یه مدت ویندوز رو بهم میزنه- اما وقتی کافی نتی ها یه آنتی ویروس رو رد کنن دیگه تمومه...
    چون تو کافی نت روزانه 10 ها فلش ویروسی و سایت های آلوده و ویروسی باز میشود -و مطمئنم تمام دوستانی که اینجا هستن کاربر خونگی هستن و شاید بیست روز یک بار هم ویروس به سیستشون حمله نکنه- پس لطفا کسی اینجا نگه آنتی ویروس من بهترینه(اونم کسپرسکی ....).

ضمنا همچی تو عمل کردن معلوم میشه نه تو این حرف های ....

فعلا همه میبینیم ناد32 و مکافی از کسپرسکی بهتر عمل میکنند.
    Last edited by roshanaeedeh; 31-08-2011 at 19:42.

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش من - اصلا به این حرف ها نیست - دیس اینفکت - سند باکس و ... ول کن این حرف های بچه بازی رو.

من خیلی از رفیق هام کافی نت دارن - از اونها پرسیدم چه آنتی ویروسی خوبه؟

گفتن فقط دوتا آنتی ویروس جوابگوی امنیت کافی نت ماهستند:

Eset NODE32 Smart Security - McAfee VirusScan Enterprise 8.8

گفتن آنتی ویروس مکافی برای کامپیوتر سرور و شبکه -- و ناد32 برای بقیه سیستم ها.

گفتم چرا کسپرسکی نه؟چرا نمیریزین؟

قسم خوردن که قبلا ها کسپرسکی تو سیستموشون نصب بود و هر روز آپدیت میشد و یکی از سیستم ها بایوسش ویروس گرفت و خیلی هم سخت برگشت(درست شد) - میدونم قدرت آنتی ویروس با یه بار ویروسی شدن معلوم نمیشه -ضمنا اون ها گفتن کسپرسکی بعد از یه مدت ویندوز رو بهم میزنه- اما وقتی کافی نتی ها یه آنتی ویروس رو رد کنن دیگه تمومه...
    چون تو کافی نت روزانه 10 ها فلش ویروسی و سایت های آلوده و ویروسی باز میشود -و مطمئنم تمام دوستانی که اینجا هستن کاربر خونگی هستن و شاید بیست روز یک بار هم ویروس به سیستشون حمله نکنه- پس لطفا کسی اینجا نگه آنتی ویروس من بهترینه(اونم کسپرسکی ....).

ضمنا همچی تو عمل کردن معلوم میشه نه تو این حرف های ....

اخه اون طرفی که کافی نت داره که نمیتونه همه فکر و ذهنش رو به امنیت معطوف کنه! بچه بازی ها رو ول کن چیه! نکنه از نظر شما هر کی که زرنگ و مرد میدون هست مرد شده؟
    خیر امروز اگر در امر رایانه حداقل قسمتی از اون اطلاعات کافی نداشته باشی بی سواد مطلقی میشی
    من کاری به رفقای کافی نت دار شما ندارم! هر چی میخوان بریزن! اما یکیشون میدونه که این تکنولوژی های جدید چی هست و به چه کاری میاد؟ نه خیر >>> فقط میدونن که یه انتی باید نصب کنن و اپدیت کنن!
    همین من کلا بحث کردن با شما رو به صلاح خودم نمیبینم.
    امیدوارم مطالب رو در چند صفحه اخیر (حداقل) بررسی کنید .

کاکشی دو تا دلیل موجه میوردی جای دوستان و .. کافی نت داران و.. همچنین تست های معتبر نیز خلاف گفته شما رو ثابت کردن
    Last edited by wordship; 01-09-2011 at 08:52.

3. 6 کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

سلام
    عید همگی مبارک
    کسپرسکای با آپدیت الان 9 مورد رو شناسایی کرد
    فقط فایل topi.jpg باقی موند

5. 5 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

خب اول شروع کنم از حجم آپدیت ها
    این آپدیت های کسپرسکای من

فقط امروز زیاد دانلود کرده
    فعلا تو همه تست های این تایپیک کسپرسکای نتایج خوبی داره
    پست بالایی منو ببینید 9 مورد شناسایی شد
    در ضمن نمیدونم شما با کسپر پدر کشتگی دارید که انقدر بدتون میاد یا؟....
    من خودم بیرون شبکه می کنم و مسئول کامپیوتر های چند کافی نت هستم
    تماما از نود32 گلایه دارن
    نود 32 فقط دیتابیس داره نه چیز دیگه
    حالا فرض کنیم نود دیتابیس قدرتمندی دارهووقتی ویروس وارد سیستم بشه طبق گفته ی دوستمون هیچ لایه دفاعی دی گه ای نداره
    حتی self-defence هم انقد ضعیفه که براحتی آنتی ویروس از کار میفته
    شما یه سیستم که کرم sality یا virut داره با مود اسکن کن.یا فلش که این دوتارو داره
    تمامی فایل ها از دم delete فایل های ویندوزی هم که....
    ولی آنتی ویروس هایی مثل کسپر disinfect می کنند و فایل قابل استفاده هست
    اگه حجم آپدیت هاش بالا میره دلیلشاین هست که اغلب کاربران تیک گزینه ی ذخیره آپدیت هارو میزنن که واقعا تو حجم آپدیت ها تاثیر داره
    دوستان میتونن امتحان کنن با عکس اینجا برازن
    بایوس سیستم ویروس گرفت؟
    من ویروس بایوس ندیدم به شخصه(که از ویندوز بتونه وارد بایوس بشه)
    کسپرسکای ویندوز رو بهم میزنه؟
    این دیگه واقعا از سر بی اطلاعیه
    حتی اگه مشکلی هم پیش بیاد میتونید از قسمت tools از ماژول microsoft windows troubl.... استفاده کنید و همچنین roll back به خاطر ماژول system watcher
    لطفا کمی دقت کنید و با دلیل حرف بزنید

---------- Post added at 09:31 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------

همین نود 32 انقدر فایروالش تو شبکه محدودیت ایجاد می کنه حتی با allow کردن که مجبورم پاکش کنم و نسخه ی business رو نصب کنم

7. 5 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

لطفا تا رسیدگی به این تاپیک صبر کنید. متاسفم

ممنون

موقتا بسته شد.

9. 14 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

رسیدگی شد.

تاپیک مجددا برای علاقه مندان باز میشه.

با تشکر از صبر و حوصله شما.

لطفا وارد مباحث حاشیه ای نشید.

11. 8 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

avast امروز از 10 مورد اخير 8 تا رو با اكستراكت شناسايي كرد :

13. 5 کاربر از FAR_FA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

این هم یکی از هشدارهای اتوپست مبنی بر بلک کردن یک ای پی / که پورت ان را اسکن کرده و در صورت مشکوک بودن / ان را بلک کرده.

Last edited by Karkas20; 01-09-2011 at 09:09.

15. 10 کاربر از Karkas20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه geysar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

باسلام
    نمی دونم باید این سوال رااینجامی بپرسم یانه .ولی فکرمیکنم اینجابهتربه نتیجه میرسم .
    سوالم اینکه شمادوستان که ویروس می نویسید ازچه زبانی برای ویروس نویسی استفاده می کنید وایا برای نوشتن برنامه ویروس تخصص فوق العاده ی نیازهست ویانه ؟
    یکی دست منو بگیره :43:

داره خودمونی میشه newsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

با سلام
    نه تخصص زیادی نمی خاد.
    کافی به یکی از زبانهای برنامه نویسی تسلط نسبی داشته باشین و همچنین مسیرها و قسمتهای مختلف سیستم هدف که احتمالا ویندوز باشه رو بشناسین.
    با هر زبان برنامه نویسی میشه ویروس نوشت ولی مخربترین نوع اونها رو معمولا با زبان اسمبلی که زبان ماشین هست و همچنین زبان c که یک زبان سطح پایینه(یعنی نزدیک به سخت افزار) و همچنین زبان سی پلاس پلاس native که معمولا کامپایلر مشترکی با زبان سی داره رو میسازن.
    ویروسهای نوشته شده با زبانهای بالا معمولا مستقل از برنامه ها یا پلت فرم خاصی به راحتی اجرا میشن و شما میتونین در سطح سخت افزار کنترل کامپوتر مورد نظر رو در دست داشته باشین.
    برای ارسال و دریافت اطلاعات هم باید سوکت پروگرمینگ و آشنایی نسبی با شبکه داشته باشین.
    ویروسها و مخربهای معمولی کاری بیشتر از دستکاری داده ها یا اسیب به ویندوز کاری نمیکنن ولی برای کارهای بزرگ تر و البته خطترناکتر برنامه نویسان ماهر و معمولا نخبه ( پشت کامپیوتر کاری بجز برنامه نویسی و کندوکاو ویندوز ندارن) نیاز میشه که معمولا زیاد پیدا میشن.
    به قطعه کد زیر نگاه کنین که با زبان سی شارپ نوشته شده :

به تعدا 5000 تا فایل اکسپلورر ویندوز رو تو یه مسیر دیگه با اسم kaspersky که مشخصه کپی میکنه و بعد خودش رو میبنده.
    اگه این برنامه رو تو استارت آپ ویندوز بزارین بعد از چند بار اجرای ویندوز درایو هدف کاملا پر و مسدود میشه.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به همین سادگی ... کار با دایرکتوریها و رجیستری و ...
    برنامه بالا برای اجرا نیاز به دات نت داره که تو ویندوزهای جدید معمولا بصورت توکار هستش ولی برای ویندوز ایکس پی باید اول نصب بشه.
    Last edited by newsoft; 01-09-2011 at 19:55.

18. 10 کاربر از newsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •