با سلام
نود 32 اگر چه حجم اپدیت های نسبتا کمی داره! اما شما میدونستید نود 32 حتی توی ورژن 5 هم رفتار شناسی نداره؟ تکیه فقط بر دیتا بیس و هوش مصنوعی
میدونستید که انتی ویروس های مثل کسپر از قابلیت دیس اینفکت رفتار شناسی و هوش مصنوعی بسیار پیشرفته ای برخوردارند ؟ به نظر شما اپدیت کسپر فقط دیتا بیس اون رو بروز میکنه؟ یا از همه این ها بگذریم از کی تا الان کسپر روزی 12 مگ اپدیت میگیره؟ پس با این حساب ما اگر کسپر رو یه هفته اپدیت نکینم باید حدود 85 مگ اپدیت بگیریم که به نظر شما معقولانه میاد؟
نود 32 به غیر از دیتا بیس لایه حفاظتی خاصی نداره که نیاز به اپدیت شدنش باشه! اما کسپرسکی در حین اپدیت هاش پچ هایی رو ارائه میده در بعضی از مواقع شاید شما متوجه نشید اما با ارائه این پچ ها بسیاری از مشکلات برنامه رفع میشه اما نود 32 ... از این پچ ها هم ارائه میده؟ یا باید یه سره ورژن جدید رو دانلود کنیم؟
توی ورژن 5 نود 32 هنوز سند باکس اضافه نشده! سیف ران برای وب سایت ها یعنی باز شدن مرورگر در محیط ایزوله و... این ها رو هم که نداره! فایروالش هم توی ماتوسک رتبه های همچین خوبی نیورده تا به امروز
پس ملاک انتخاب یه انتی ویروس همیشه سبک بودن و کم حجم بودن اپدیت ها نیست شاید یکی امنیت رایانش خیلی حائز اهمیت باشه من فکر نمیکنم این طرف بیاد و نود 32 رو به عنوان سوییت امنیتیش نصب کنه!
اگر بحث های اخیر انجمن رو مشاهده کرده باشید میبینید که نقد های زیادی بر روی سند باکس کمودو - کسپر و...صورت گرفته اما نود 32 فاقد این گزینه ها هست که حتی بشه در رابطش بحثی کرد فقط توی ورژن 5 تکنولوژی کلاد اسکن رو به کار برده که اونم در کسپر از سال 2010 تحت عنوان ksn شناخته میشد که در ورژن 2012 و با توجه به پیشرفت هایی که در بخش اسکن انلاین و کلاد صورت گرفته کسپر هم خیلی در این زمینه موفق بوده اما تا نود 32 بخواد این گزینه رو جا بندازه و.. باگ برطرف کنه .. خیلی معطلی داره
داداش من - اصلا به این حرف ها نیست - دیس اینفکت - سند باکس و ... ول کن این حرف های بچه بازی رو.
من خیلی از رفیق هام کافی نت دارن - از اونها پرسیدم چه آنتی ویروسی خوبه؟
گفتن فقط دوتا آنتی ویروس جوابگوی امنیت کافی نت ماهستند:
Eset NODE32 Smart Security - McAfee VirusScan Enterprise 8.8
گفتن آنتی ویروس مکافی برای کامپیوتر سرور و شبکه -- و ناد32 برای بقیه سیستم ها.
گفتم چرا کسپرسکی نه؟چرا نمیریزین؟
قسم خوردن که قبلا ها کسپرسکی تو سیستموشون نصب بود و هر روز آپدیت میشد و یکی از سیستم ها بایوسش ویروس گرفت و خیلی هم سخت برگشت(درست شد) - میدونم قدرت آنتی ویروس با یه بار ویروسی شدن معلوم نمیشه -ضمنا اون ها گفتن کسپرسکی بعد از یه مدت ویندوز رو بهم میزنه- اما وقتی کافی نتی ها یه آنتی ویروس رو رد کنن دیگه تمومه...
چون تو کافی نت روزانه 10 ها فلش ویروسی و سایت های آلوده و ویروسی باز میشود -و مطمئنم تمام دوستانی که اینجا هستن کاربر خونگی هستن و شاید بیست روز یک بار هم ویروس به سیستشون حمله نکنه- پس لطفا کسی اینجا نگه آنتی ویروس من بهترینه(اونم کسپرسکی ....).
ضمنا همچی تو عمل کردن معلوم میشه نه تو این حرف های ....
فعلا همه میبینیم ناد32 و مکافی از کسپرسکی بهتر عمل میکنند.