مثل پارسال هست فقط توی مود مستر لیگ و BAL قابل دسترسی هست
مثل پارسال هست فقط توی مود مستر لیگ و BAL قابل دسترسی هست
یعنی باید اول اونا رو بازی کنم؟
توضیح کامل تری بهم بدید
شما در مودهای مسترلیگ و بال میتونید جام اروپا رو بازی کنید در صورتی که
در مود مسترلیگ در بازی های مقدماتی دور گروهی لیگ قهرمانان تیم سوم یا چهارم گروه شوید در این صورت به لیگ اروپا راه می یابد
در مود بال هم بستگی به رتبه تیمتون داره که فکر کنم هفتم تا دهم بشید وارد این مسابقات میشید
رسما کونامی ناامیدم کرد آخه اینم شد بازی! نه ترکیب درسته نه لباس بیشتر تیما اینم ازین گیم پلی که شده فیفا از هر 100 تا شوت یکیش شانسی گل میشه به امید پرو 2012 بلکه اون یه بازییه کامل باشه.
کسی برنامه ای برای قسمت bal سراغ نداره؟من به زور بعد از 5 فصل وارد میلان شده بودم که دیشب بازیم پاک شد و سیوش پرید![]()
Last edited by masoodbr; 18-10-2010 at 18:12.
سلام
توی پست 2 یه لینکی برای دانلود هستش به اسم "فایل اورجینال نصبی" . چطوری باید از اون استفاده کنم؟
توصیه میکنم بری فیلم بازی ایران و مالدیو رو گیر بیاری و نگاه کنی
یا بازی المان و عربستان در جام جهانی(8-0)![]()
این پچ را دانلود کردم و نقل و انتقالات - لوگو و پرچم و ... دست شد و بازی عالی شده است.
فقط در مسترلیگ نقل و انتقال بسیار آسان شده به طوری که در ابتدای فصل چند بازیکن بزرگ از جمله pato را خریداری کردم. البته سختی نقل و انتقالات روی درجه نرمال می باشد.
بعد دانلود شما فایل های img پر حجم بازی رو توی مسیری مربوطه توی فولدر خالی img میریزی بعد اقدام به نصب بازی با استفاده از این فایل های نصبی جدید می کنی
میشه یه Crack معتبر برای بازی بدید. Reloaded مشکل داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)