سلام
کسی در مورد Zyxel Del1312-T10B
اطلاعاتی داره؟ بردش سرعتش؟
با مودمهای ایسوس هم قیمت برابری می کنه؟
- - - Updated - - -
سلام
کسی در مورد Zyxel Del1312-T10B
اطلاعاتی داره؟ بردش سرعتش؟
با مودمهای ایسوس هم قیمت برابری می کنه؟
- - - Updated - - -
Last edited by parmida00; 13-11-2015 at 23:14.
سلام به همه
دوستان مودم 2740u چیپش چی هست ؟ مثلا 2750u که هم برادکام و هم ریلتک داره یه عده میگن برادکام مشکل داره با تجهیزات مخابرات ایران یه عده میگن واسه کسای که فاصلشون تا مخابرات بیش از 2 کیلومتر هست باید چیپ برادکام استفاده کنن ما که گیج شدیم یکی راهنمایی کنه... فاصله حدودا 3 تا 4 کیلومتر هست snr بین 7 تا 10 هست الان tp8951 دارم میخام ردش کنم بره سرویس از شاتل دارم میخام دیلینک بگیرم نظرم روی 2740u هست با این اوصاف خط 2740 مشکلی نداره یا باید 2750 بخرم با چه چیپی. ممنون
سلام من مودم دی لینک 2740u را دارم ولی نمیدونم چیپشو از کجا بدونم روی کارتن ندیدم تو تنظیمات مودم میزنه؟
شما از مجا مطمئنی اگر دی لینک بگیری snr تغییر میکنه؟به نظرم از یکی دی لینک قرض بگیرید تست کنید شاید با دی لینک هم snr تغییر چندانی نداشته باشد
سلام
توضیحات کلی از شرایطم دادم, شاید snr تغییر نکنه ولی مودم من مشکل داره روی وای فای قطع میشه wps هم غیره فعاله البته قبلا فعال بود وحشتناک قطع و صل میشد گارانتی هم قبلا بردم بزور عوض کرد فرقی نکرد ...
در مورد چیپ توی خود مودم نمیدونم ولی تو سرچ که کردم تو کش یه سایت زده بود برادکام یکی زده بود ریلتک یکی دیگه زده بود رالینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by Khazuk; 24-11-2015 at 20:23.
سلام دوستان گل من الان 7سالی میشه که مودم اسوس wl-am604g دارم هنوزم داره مثل بنز کار می کنه ولی متاسفانه برد انتن وایرلس اون توی این
یک سال اخیر کاهش چشم گیری پیدا کرده.
وتصمیم گرفتم یک مودم جدید بگیرم برام تو اولویت برد خوب مودم تو محیط80 تا 100 متر خونه هست البته با در نظر گرفتن دیوار ها
رنج قیمت هم نهایت 150 تومان باشه دیگه برای نت زغای ما از این پول دادن یک خورده مسخره به نظر میاد البته نظر شخصی خودم هست من هم بنا بر تحقیقی که کردم چند مدل براتون میزارم ببینید چطور هست.
Last edited by camel_60; 29-11-2015 at 12:37.
سلام به نظرم برید سایت دیجی کالا بهتره چون سایت میهن مارکت برخلاف دیجی کالا نظرات و نمره نمیزنه برای کالاهاش یعنی من تا حالا تدیدم
برید سایت دیجی کالا نظرات مردمی که اینو خریدن ببینید بهنره
با سلام
من رفتم خوندم نظرات رو... کلا نظرات علمی هم نمیدن بیشتر حالت تبلیغاتی داره
ولی دوست دارم نظر اساتید این کاره رو بدونم که کدوم مدل رو ترجیح میدن ...
راستش خود من چندبار که رفتم به دیجی کالا نظرات خوندم عیب و ایراد دستگاه گفته بودند
من خودم دی لینک گرفتم ولی یه بار واسه یه مدل از تی پی لینک که رفتم نظراتو خوندم یک نفر گفته بود موقع روشن کردن مودم خیلی دیر به اینترنت وصل میشه و باید کمی منتظر موند
اتفاقا حرف درستی هم زده بود من خودم همین تجربه رو در مودم فامیلمون داشتم هر وقت مودمو تی پی لینکو روشن میکردم کمی دیر وصل میشد البته نسبت به دی لینکی که الان دارم قیاس میکنم
حالا شما این مقاله رو هم بخونید شاید کمکتان کند
سلام
ما یه قلطی کردیم مودم تی پی لینک فروختیم دی لینک 2740 خریدیم خطم روی 3 مگ هست بیشتر از 2 مگ نمیده سرعت تا 270 بیشتر نمیشه درصورتی که با تی لینک تا 400 میومد یه دی لینک قدیمی هم دارم با اونم تا 400 دان میکنم ولی با 2740 نمیشه مدلاسیون هرچی تغییر دادم فرقی نکرد که نکرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)