تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 1049 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dara_az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    غرض از مزاحمت اینکه میخواستم بپرسم ببینم که احیانا از شما دوستان میدونید که ست سنتر + سراند اسپیکر های جامو 426 رو به صورت جدا هم میفروشند یا نه ؟ خود اسپیکر های استند جلو رو نمیخوام . فقط سنتر + سراند و احیانا یک عدد ساب جامو 250 . و از شما دوستان احیانا کسی مسیرش اونوری نیست یا تلفنی ندارید که بشه پرسید که این ست رو جدا میفروشند یا نه و اگر جدا میفروشند قیمتش چند میشه . ممنون و تشکر پیشاپیش از شما.

S420 CEN + S420 SUR +JAMO SUB 250

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با این بودجه ای که شما مد نظرتون هست اگر بخوای یه سیستم سه بعدی با کیفیت صدای خوب تهیه کنید بهتره که مدل 1311 دنون بگیرید به همراه یه بلوری پلیر سه بعدی .
    در مورد پایونیر اگر بخواید سیستم سه بعدی بگیری باید rs77 به همراه یه بلوری سه بعدی بگیری که حدود 1200 شاید یخورده بیشتر تموم بشه.
    مدل 1311 دنون به همراه بلوری سه بعدی زیر 1100 تموم میشه.ببینید کدوم با بودجتون سازگاری داره.
    با تشکر پس لطفا مدل های خوب بلوری پلیر 3بعدی پایونیر و دنون رو هم معرفی کنید.
    اگر میشه میخوام بدونم کجای تهران میتونم اینها رو گیر بیارم.اگر بر خلاف قوانینه لطفا خصوصی جواب بدید
    مرسی

داره خودمونی میشه miladsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام

دوستان نظرتون در مورد مدل های HTP-SE71 ، HTP-SE72 ویا HTP -SE8 پایونیر چی هست ؟

تو ایران موجود هست ؟ قیمتش حدودا چند هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

از بندرعباس گرفتم .بخاطرش خودم رفتم پست تا بم دادن.الان بردم خونه فامیلامون امتحان کنم که شاید مشکل از انتن ما باشه.ولی اونجا هم فریز شد
    عزیزم دیگه اداره پست که مال من نیست!
    یا خانه نبودی و پست آورده و برگشت خورده، یا مشکل از پست اونجاست که برات نیاورده.

الان بهترین مدل که فریز نشه کدومه؟میخوام یکی دیگه بخرم؟
    با بخش خدمات که شماره اش توی کارت گارانتی شما هست تماس بگیرید تا شما را راهنمایی کنند
    شرکت پاژنگ
    شما بگرد و ببین غیر از خودت و اون آقا چندتا شاکی داره!
    بعد برو مارکهایی مثل ایکس ویژن، پروویژن، دنای و ... که اینقدر تبلیغات میکنند را ببین چندتا شاکی داره

میشه مدل آنتنی که به این دستگاه متصل کردی را برام پ خ بدی؟

اون دستگاه هم گارانتی داره، اگه واقعاً مشکلی داره بیاوردند تا ببینیم واقعاً مشکل از کجاست
    یا دستگاه هایی که بهشون دادیم خرابه و یا مشکل از آنتن خانه شون است

الان ما که در بندرعباسیم .فقط 9 تا کانل میگیره؟چرا 9تا؟میگه نگفتم 14 تا رو میگیره؟تازگی ها هم که شیکه شما افتتاح شده؟
    تعداد شبکه ها را گیرنده کم و زیاد نمی کنه، صدا و سیما این کار را می کنه و ربطی به گیرنده نداره
    تا فرستنده چیزی را نفرسته شما چطور توقع داری گیرنده ات اونها را بگیره؟ حالا هر مارکی باشه.
    اینجا هر شبکه ای اضافه بشه شما می تونید ببینید
    توی اصفهان 15 تا ، تهران 14تا و ....
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    خدمت دوستان كه چند هفته اي ميشه تو بازار و سايتها در پي انتخاب يك سيستم صوتي هاي فاي تا سقف 2 ميليون تومان و 1.5 ميليون تومان بودم نتيجه اينكه تو سايتهاي ايراني كه جز اينجا بقيه مفتش هم گرونه دريغ از معرفي دو تا سيستم درست و حساب
    اينجا هم كه همه تا يه چيزي ميشه ميگن جامو
    رفتم بازار جامو رو از نزديك صداشو تست كردم
    نتيجه اينكه در بين بقيه برندهاي بازار اصلا صحبتش نيست مخصوصا سري اس s
    حالا اين ليست رو تو بازار جمهوري ديدم و اينجا براي شما عزيران اماتور و حرفه اي براي نظر خواهي قرار دادم
    اميدوارم اخرش ختم به يه انتخاب عالي بشه
    امپلي فاير هم گذاشتم نكته اينكه قيمت امپلي فاير جهاني در نظر بگيريد

امپلي فاير
    دنون 1912
    اونكيو 808
    ياماها ....
    Cerwin Vega Ve12 با فركانس20 تا 20000 حساسيت 93 قدرت 300 وات امپدانس 8 قيمت 750000 تومان
    Dyna Audio Excite X32 با فركانس37 تا 23000 حساسيت 87 قدرت 200 وات امپدانس 4 قيمت 1650000 تومان
    TriAngle color با فركانس45 تا 24000 حساسيت 90 قدرت 100 وات امپدانس 6 قيمت 1650000 تومان
    Dali IKON 6 MK2 با فركانس39 تا 30000 حساسيت 89 قدرت 180 وات امپدانس 6 قيمت 1500000 تومان
    Focal 716 V با فركانس50 تا 28000 حساسيت 91.5 قدرت 100 وات امپدانس 8 قيمت 1250000 تومان
    Monitor Audio RS6 با فركانس38 تا 30000 حساسيت 91 قدرت 120 وات امپدانس 6 قيمت 800000 تومان
    Tannoy Mercury V4 با فركانس32 تا 25000 حساسيت 91 قدرت 100 وات امپدانس 8 قيمت 750000 تومان

خواهش ميكنم فني نظر بدين متراژ اصلا مهم نيست مهم كيفيت عالي با بهترين بودجه

6. این کاربر از نيلا فيلم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Alfredo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام به دوستان گل

من دنبال به سينماي خانگي هستم با اين مشخصات
    ١.كيفيت پخش آهنگ توش خيلي خوب باشه (خصوصا تيوترش) بلندي صدا واسم مهم نيست...
    ٢.بلوتوث داشته باشه
    ٣.قيمت هرچي كمتر بهتر (نهايت ٥٠٠)
    اگه آيپاد ساپورت هم باشه عاليه (اگه نبود هم اشكال نداره)

خودم گشتم يه سمسونگ پيدا كردم x715 ولي نميدونم ايران هست يا نه ؟ قيمتش ؟

با تشكر !!!!!!
    شرمنده كرديد مارو انقد تحويل گرفتيد !!!

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

شما اگر می خواید پنل سه بعدی بگیرید پس باید یه سینمای سه بعدی هم تهیه کنید.سینماهای معمولی به کارتون نمیاد.الان مناسب ترین مدل سه بعدی تی بازار از نظر قیمتی و کارکرد مدل 5580 فیلیپس هست که 600 تومن هم قیمت داره.

سلام دوست من
    خوب نه سه بعدی نمی گیرم
    فقط یک چیزی به نظرت چه بردنی خوبه
    و یک چیزی مجا تهران بروم که بازارش باشه
    خوب تو همون رنج 400 حالا یکم بالا پایین فرقی نداره ولی خیلی خوب باشه و پایین ترین قیمت
    البته شکل و شمایل برام مهمه

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با سلام خدمت همه
    خدمت دوستان كه چند هفته اي ميشه تو بازار و سايتها در پي انتخاب يك سيستم صوتي هاي فاي تا سقف 2 ميليون تومان و 1.5 ميليون تومان بودم نتيجه اينكه تو سايتهاي ايراني كه جز اينجا بقيه مفتش هم گرونه دريغ از معرفي دو تا سيستم درست و حساب
    اينجا هم كه همه تا يه چيزي ميشه ميگن جامو
    رفتم بازار جامو رو از نزديك صداشو تست كردم
    نتيجه اينكه در بين بقيه برندهاي بازار اصلا صحبتش نيست مخصوصا سري اس s
    حالا اين ليست رو تو بازار جمهوري ديدم و اينجا براي شما عزيران اماتور و حرفه اي براي نظر خواهي قرار دادم
    اميدوارم اخرش ختم به يه انتخاب عالي بشه
    امپلي فاير هم گذاشتم نكته اينكه قيمت امپلي فاير جهاني در نظر بگيريد

امپلي فاير
    دنون 1912
    اونكيو 808
    ياماها ....
    Cerwin Vega Ve12 با فركانس20 تا 20000 حساسيت 93 قدرت 300 وات امپدانس 8 قيمت 750000 تومان
    Dyna Audio Excite X32 با فركانس37 تا 23000 حساسيت 87 قدرت 200 وات امپدانس 4 قيمت 1650000 تومان
    TriAngle color با فركانس45 تا 24000 حساسيت 90 قدرت 100 وات امپدانس 6 قيمت 1650000 تومان
    Dali IKON 6 MK2 با فركانس39 تا 30000 حساسيت 89 قدرت 180 وات امپدانس 6 قيمت 1500000 تومان
    Focal 716 V با فركانس50 تا 28000 حساسيت 91.5 قدرت 100 وات امپدانس 8 قيمت 1250000 تومان
    Monitor Audio RS6 با فركانس38 تا 30000 حساسيت 91 قدرت 120 وات امپدانس 6 قيمت 800000 تومان
    Tannoy Mercury V4 با فركانس32 تا 25000 حساسيت 91 قدرت 100 وات امپدانس 8 قيمت 750000 تومان

خواهش ميكنم فني نظر بدين متراژ اصلا مهم نيست مهم كيفيت عالي با بهترين بودجه
    در مورد جامو چیزی که الان باعث شده زیاد در موردش بحث باشه اینه که نسبت کارایی به قیمت Price/Performance بالایی داره یعنی به نسبت پولی که پرداخت می کنید بلندگوی خوبی بهتون می ده. در ضمن جامو فقط بلندگوی نسبتاً ارزون نمی سازه و تقریباً رنج تولیداتش کامله.
    سری S جامو تقریباً برای هر کاری یه جواب خوب بهتون می ده یعنی چه تو فیلم و افکت و چه توی موزیک های متفاوت بازده خوبی داره هر چند بهترین نیست. حتی 426 که تقریباً پایین ترین مدلش هست هم صدای خیلی خوبی داره در سطح خودش.
    این طور که من متوجه شدم اگه شما بیشتر برای موزیک می خوای سری C جامو می تونه انتخاب بهتری باشه البته کمی گرون تر هست.
    در مورد این بلندگوهایی که نوشتین من صدای بیشترشون رو تست نکردم ولی به طور کلی Cerwin Vega رو دوست ندارم چون کلاً به قول آقای برزین بلندگوی باشگاهی و بیشتر به درد موزیک دیسکو می خوره و ظاهرش هم چندان برای منزل ظرافت نداره.
    Tannoy هم چند مدلش رو تست کردم به نظر صداش شبیه همین سینما خانگی های معمولیه و چندان صداش عمق نداره.
    در ضمن تجربه به من ثابت کرده که گوش های افراد مختلف سلیقه های متفاوتی داره به همین خاطر تست صدا توسط خودتون بهترین راه حل برای خریده

10. 2 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض بلندگوي استريوي حرفه اي براي موسيقي در منزل

سلام
    ممنون اقا پژمان
    در مورد سرين خيالمو راحت كردين و تانوي با نظرت كاملا موافقم

ولي در مورد بقيه با توجه به مشخصات فني شون كدوم دو تا در اولويت انتخابتون هستند

سپاس فراوان

آخر فروم باز leon scott kendy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    می دونی تهران کجاست

1

سلام دوست من
    خوب نه سه بعدی نمی گیرم
    فقط یک چیزی به نظرت چه بردنی خوبه
    و یک چیزی مجا تهران بروم که بازارش باشه
    خوب تو همون رنج 400 حالا یکم بالا پایین فرقی نداره ولی خیلی خوب باشه و پایین ترین قیمت
    البته شکل و شمایل برام مهمه

سلام بچه ها من یک سینمایخانواده بهم معرفی شد مدلش رو یادم نبید ولی سامسونگ بید و 800 وات و گفت 420 تومان بید این ی که می گن خوبه
    چیزی از این بهتر تو این رنج قیمت هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •