سلام حسن جان
از هر زبونی می تونی استفاده کنی به شرط اینکه محدوده ی یونیکدی که لازم داری رو بدونی که اونم اگه بلد نیستی می توی با 2 دقیقه سرچ پیدا کنی. باید یه Bitmap Font از روی فونتی که می خوای و برای زبون یا زبونایی که لازم داری بسازی. این روش هم برای Canvas کار می کنه هم با یه کم تغییر برای Scaleform GFx.
با این همه دو تا روش دیگه هست اگه می خوای ازش تو Scaleform GFx اسفاده کنی. یکیش که از همه ساده تره و اصلا با UDK کاری نداره، Font Embedding هست که تو خود Flash انجام میشه. سومی هم استفاده از Library Font هست که هم باید تو Flash تنظیماتی انجام بدی هم تو فایل های Localization خود UDK.
ولی تو همه بلااستثنا باید محدوده ی یونیکدتو بدونی.
اگه برا Canvas می خوای که یه راه بیشتر نداری، اگه نه من Font Embedding رو توصیه می کنم. ویدئوی 7 از سری Scaleform UDK Tutorial مال خود Matt Doyle رو بگیر ببین.
مستقیما که نه. با Dll Binding فقط می تونی بهDll های Native دسترسی پیدا کنی. غیر این لازمه یه اینترفیس رابط بنویسی که به یه برنامه ی خارجی وصل بشه. بهترین گزینتم از طریق TCP Link هست که مبحث پیشرفته ایه.
اگه برنامه نویسیت زیاد خوب نیس یا به US و ++C مسلط نیستی، بهتره بیخیالش بشی. تازه اگه هم انجام بدی خودت یه مورد به لیست Requiresment بازیت اضافه کردی.
بله. یه Dll از نوع Native براش درست کردن به اضافه ی یه سری کلاس UC که با Dll Binding بهش وصل میشه. به صورت رایگان با یه سری آموزش ساده در دسترس گذاشتن. یه سرچ تو فروم UDK بکن و 3-2 تا پست اولو کامل بخون.
Microsoft DirectX و Microsoft Visual C++ Redistributable که دیگه الان استاندارد همه ی بازیهاس نیاز داری. بسته به کارت ممکنه به DotNet Framework هم نیاز داشته باشه پروژت. اگه هم بازیتو به سیستم های خارجی وصل کردی که مسلما اونا هم باید موقع نصب بازیت نصب کنی.
اگه از اینستالر ساده ای که UDK بهت میده استفاده کنی تو اکثر اوقات جواب کارتو میده. ولی اگه خودت اینستالر برا بازیت بسازی هم دستت بازه چه از لحاظ ظاهر چه امکانات و هم برنامه های اضافی رو موقع نصب می تونی اتوماتیک نصب کنی.
مجید جان سوال همیشه آسونه، اون جوابه که سخت و آسون داره.
برای FractureMesh که ریل تایم فیزیکش عوض بشه من فقط یه راه می دونم و اونم از طریق US هست که شما هنوز نرسیدی.
قبلا هم تو تاپیک صحبتش شده. توصیه نمی کنم از FractureMesh استفاده کنی. به جاش از Destructable PhysX یا Apex Destructable استفاده کن. اولی رو 3-2 جا تو فروم صحبتشو کردم قبلا.
البته الن که فکر کردم یه راه آسپیرینی هم به ذهنم اومد ولی بهاین سادگی نیست. نمی گم تازه گیج میشی.
بای.![]()

.gif)
.gif)
جواب بصورت نقل قول

.gif)