یک درس از اخلاق و تربیت اسلامی
رو پاس کرده بودم
باید اندیشه 1 بگیرم استادشم همونه عالیه
فقط دوتا درس تخصصی تداخل دارن خودشون درست میکنن فردا یا اینکه باید حضوری بریم آموزش؟
هر دوتا هم تخصص هستن برای رشتمون هستش
یک درس از اخلاق و تربیت اسلامی
رو پاس کرده بودم
باید اندیشه 1 بگیرم استادشم همونه عالیه
فقط دوتا درس تخصصی تداخل دارن خودشون درست میکنن فردا یا اینکه باید حضوری بریم آموزش؟
هر دوتا هم تخصص هستن برای رشتمون هستش
دوستان سامانه سجاد مشکل داره؟
من پیش نیازا رو پاس کردم یعنی درسای کارگاه و ریاضی و یه درس دیگه انتخاب واحد کردم ثبت شد دو باره که میرم رو صفحه انتخاب واحد جلوی درس ها میزنه پیش نیاز ها ثبت نشده
البته انتخاب واحد کردم کلی گفتم چرا اینجوریه سیستمشون
با سلام
دوستان لطفا من را راهنمایی کنید
من متولد 62 سال 82 کاردانی نرم افزار گرفتم و بعدش هم خدمت نرفتم تا به امروز که معاف شدم و کارت پایان خدمتم را گرفتم
الان قصد ادامه تحصیل دارم ، یعنی از اولم داشتم ولی سر یک اشتباه کلا برنامه زندگیم به هم ریخت.
با توجه به اینکه شغل بنده آزاد هست و قصد استخدام در جایی را هم ندارم.
از رشته هایی که بعد از گرفتن کارشناسی می شه وکیل شد ، یا مهندس ساختمان ، یا رشته ای که بعد بشه در شاخه پزشکی ادامه داد !!! رشته ای هست که من بتونم ادامه تحصیل بدم ؟!
کی باید اقدام کنم و کلا من پیرمرد را راهنمایی کنید اولین اقدام چی می تونه باشه
با سپاس فراوان
....
دفترچه ی کاردانی به کارشناسی رو بگیرید و ببینید به چه رشته ای علاقه دارین...
یا دفتر چه ی کارشناسی علمی کابردی رو دانلود کنید بخونید راهنمای خوب ی هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ثبت نام کاردانی به کارشناسی 6/14 تموم شد حالا نتایجش کی میاد ؟؟ شروع ترم مهر است ؟
لطفا اگه اطلاعی دارید دریغ نفرمایید
با تشکر
[QUOTE]ممنون از شما
دفترچه کارشناسی علمی کاربردی را دانلود کردم ، گویا تا آخر هفته هم مهلت ثبت نامش تمدید شده
آیا من که کاردانی نرم افزار خودندم ، می تونم توی رشته "كارشناسی حرفهای حقوق-حقوق ثبتي" ادامه بدم ؟
حداکثر 20 انتخاب رشته می تونم داشته باشم درسته آیا همش باید در زیر گروه 804 باشه یا باید سایر انتخاب ها صرفا در زیر مجموعه "مدیریت و خدمات اجتماعی " باشه .
برای اینکه بعدا بشه وکیل شد ، آیا می شه رشته دیگه ای را هم انتخاب کرد یا فقط باید همین حقوق ثبتی را انتخاب کرد ؟
ممنون از همگی
Last edited by پرور; 07-09-2015 at 08:51.
دوستان من امروز تماس گرفتم کانون وکلا و در رابطه با اینکه آیا می شه با مدرک حقوق ثبتی دانشگاه علمی کاربری می شه توی آزمون وکالت شرکت کرد یا نه سوال کردم ،
متاسفانه جوابشون خیر بود و گفتند ما صرفا حقوق قضایی را قبول داریم که این رشته را هم دانشگاه علمی و کاربردی نداره ؟!!
از دوستان کسی هست این رشته حقوق ثبتی را خونده باشه و یا اطلاعی از این موضوع داشته باشه ؟! آیا اگر مجوز وکالت نمی دن مجوز تاسیس دفترخانه می دن ؟!
با پیش فرضی که من برای انتخاب رشته داشتم ( خود رشته به درد بخور باشه و امکان خود اشتغالی داشته باشه ، نظیر وکالت ، پزشکی ! ، تاسیس دفتر اسناد رسمی و ... )
با این اوضاف رشته "حقوق ثبتی" با توجه به اینکه می گن وکیل نمی تونی بشی ، و برای مجوز دفتر اسناد و املاک هم چند ساله دیگه اصفهان به هیچ کس مجوز دفتر جدید نمی دن ، به کار من نمیاد ، مگر اینکه دوستان لطف کنند راهنمایی کنند آیا کسی تونسته با این رشته وکیل بشه یا خیر
میاییم سر رشته های مهندسی ساختمان که بعدا بشه آزمون نظام مهندسی را داد و مجوز اشتغال به ساخت و به قولی کوپن کرفت
طی تحقیقی که کردم ، نظام مهندسی مجوز طراجی که به هیج یک از فارق التحصیلان علمی کاربردی نمی ده و بعضی رشته ها فقط مجوز کار اجرایی می ده که اونم از صحتش اطمینان ندارم ، از دوستان کسی می دونه کدوم یک از رشته های علمی کاربردی (کارشناسی) را نظام مهندسی قبول داره ؟!!!
این هم قابل توجه بود
-به فارغ التحصیلان رشته علمی ـ کاربردی ساختمان و یا عمران فقط پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با عمران تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته تأسیسات حرارتی و برودتی و رشته تهویه مطبوع (علمی ـ کاربردی ـ تکنولوژی و..) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات مکانیکی ساختمان تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان رشته کارشناسی ناپیوسته شبکه های انتقال و توزیع (علمی ـ کاربردی، تکنولوژی و …) پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با تأسیسات برقی ساختمان تعلق میگیرد.
- به فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته رشته علمی ـ کاربردی معماری و مهندسی تکنولوژی معماری از دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی مورد تأیید وزارت علوم، تحقیقات و فناری، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط با معماری تعلق میگیرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اگر درست فهمیده باشم گرفتن این مدارک از دانشگاه علمی و کاربردی فقط می شه "پروانه اشتغال به کار" گرفت ، نه از نظارت خبری هست و نه از طراحی و محاسبات !!!!
فقط با توجه به این بند
- به دارندگان مدارک تحصیلی کارشناسی مرتبط با مهندسی عمران که دارای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سازه و زلزله باشند، پروانه اشتغال به کار مهندسی در رشته مرتبط و با صلاحیت نظارت بر حسب سنوات و محاسبات حداکثر تا پایه ۲ تعلق میگیرد.
یعنی اگه "مهندسی فناوري عمران - ساختمان سازي" بخونیم بعدش هم بریم ارشد زلزله بگیریم (اصلا نمی دونم شدنیه یا نه) اون موقع تازه می شه نظارت گرفت با پروانه اشتغال !!!
Last edited by پرور; 07-09-2015 at 15:22.
سلام
نتایج کاردانی علمی و کاربردی کی میاد؟ شهریور تموم شد و خبری از اینا نشد... میترسم بعدش قبول نشیم و از آزاد هم عقب بمونیم...
این چه وضع نظام آموزشیه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)