تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 1024 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

من بیشتر دوست دارم دانشگاه شیراز قبول شم.فاصلش تا خونمون پیاده کمتر از 20 دقیقه هست.ولی حیف که مکانیک دانشگاه شیراز قبول شدنش از مکانیک تهران وامیرکبیر سخت تره.یعنی بعد از دانشگاه شریف دانشگاه شیرازه دیگه.اینو تو نرم افزار یادگار ماندگار قلم چی دیدم
    مشاور مدرسمون میگفت که مکانیک شیراز توی استاداش ودانشجوهاش حتی از شریف هم قوی تره.اون میگفت من نمی گما.ولی من خودم شنیدم مثل این که مکانیک امیرکبیر خیلی قوی هست.
    اگه بشه همین شیراز رو قبول شم چی میشه...
    بابا ايول!!!
    منم كلا فقط به عشق دانشگا شيرازه كه هستم!البته ما خونمون خيلي از شما دورتره!!
    از رتبه هاي امسال خبر داري كه با چه رتبه اي مكانيك شيراز قبول شدن؟
    راستي نظرت درمورد صنعتي شيراز چيه؟ اگه به شيراز نرسيديم بريم صنعتيش؟

2. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا نمیخواد از الان به فکر رشته کدوم دانشگاه... باشید بشینید درستون بخونید واسه اون وقت زیاده البته خوب ادم هدف داشته باشه که چه رشته ای چه دانشگاهی... ولی این که از الان در موردش بحث کنی که نه این برم نه اون برم.... راستی یه سوال کلیشه ای "رمزینه دیفرانسیل 2 چاپ نشد؟"

4. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

واسه یه سوال کلیشه ای "رمزینه دیفرانسیل 2 چاپ نشد؟"
    فكر كنم مثل سال پيش سركاريم...بدبختي اينجاست كه وقتي با رمزينه ميخوني و بهش عادت ميكني ديگه نميتوني كتاب ديگه اي بخوني!
    واقعا رمزينه كارش درسته!!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

فکر نکنم صنعتی شیراز مکانیک داشته باشه.داره؟
    ولی اگه شیراز قبول نشدیدم باید بریم دیگه.که از من خیلی خیلی دورتر میشه.
    حالا کو تا قبولی.
    مهیار هم راست میگه حالا بذار قبول بشیم بعدا.من که الآن در حال حاضر به ماکنیک آزاد شیراز هم امیدی ندارم چه برسه به مکانیک سراسری شیراز.
    ولی من مطمئنم شما قبول میشید.الکی هم نمی گم دلیل دارم.
    صنعتي شيراز همه رشته ها رو فكر كنم داره...
    در ضمن ما هردومون بهش اميد داريم و ميرسيم...يعني چي من قبول ميشم تو نميشي؟ديگه نشوم ها !!
    با هم ميريم انشاالله...
    مكانيك ازادش هم كه كاري نداره...با تراز 6400 قبولي!

7. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل عجیب دارم
    من همش می خوام درسها رو زود تموم کنم
    مثلا میام یه فصل از فیزیکو شروع می کنم می خوام تو نیم ساعت تمومش کنم واسه همین هیچی یاد نمی گیرم.
    همش فکر می کنم که عقبم ...
    هر کاری می کنم که آرومتر بخونم نمیشه....یعنی با این قصد سروع می کنم اما دوباره زود فصلو تموم می کنم...
    دیگه نمی دونم چیکار کنم...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

صنعتي شيراز همه رشته ها رو فكر كنم داره...
    در ضمن ما هردومون بهش اميد داريم و ميرسيم...يعني چي من قبول ميشم تو نميشي؟ديگه نشوم ها !!
    با هم ميريم انشاالله...
    مكانيك ازادش هم كه كاري نداره...با تراز 6400 قبولي!
    تا پارسال که دانشگاه صنعتی شیراز فقط گرایشهای برق و آی تی رو داشت.
    مکانیک دانشگاه شیراز آوردن هم گاو نر می خواهد و مرد کهن. که ما نداشتیم رفتیم مهندسی شیمی دانشگاه شیراز.

10. این کاربر از bn_ha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    من اختصاصیای این آزمون قلم چی رو خوب جلو رفتم ولی عمومیا موندن!!!!!!!!!!!1

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام
    من یه مشکل عجیب دارم
    من همش می خوام درسها رو زود تموم کنم
    مثلا میام یه فصل از فیزیکو شروع می کنم می خوام تو نیم ساعت تمومش کنم واسه همین هیچی یاد نمی گیرم.
    همش فکر می کنم که عقبم ...
    هر کاری می کنم که آرومتر بخونم نمیشه....یعنی با این قصد سروع می کنم اما دوباره زود فصلو تموم می کنم...
    دیگه نمی دونم چیکار کنم...
    بنظرم باید هر فصل رو به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کنی بعد هر بخشی رو که خوندی بری سراغ تستش. این حسی که داری رو منم تجربه کردم من دوست دارم زود بخونم که فوری برم سراغ تستش واسه همین عجله دارم اگه دلیل این عجلت همین علاقه به تست زدنه راه حلش همینه که گفتم یعنی فصل رو به بخشای کوچیک تقسیم کنی و آخر هر بخش تستاشو بزنی اگه دلیلش این نیست بشین فکر کن ببین دلیل این عجلت چیه؟ راستی یه جمله معروفیه میدونم همه میدونین ولی محض یادآوری میگم "مطالعه 80 درصد مطالب با عمق 100 در صد نتیجه بهتری رو برای شما توی کنکور به ارمغان میاره تا مطالعه 100 در صد مطالب با عمق 80 درصد!"

آخه من که بالاترین ترازم تو قلم چی 5400 هست چه طور می تونم به تراز 6400 امیدوار باشم؟؟
    ناراحت نشیا ولی با این نا امیدی که شما میگی فکر نکنم بتونی به تراز 6400 برسی! کمی امیدوار باش. آدم بر اساس فکری که راجبه خودش میکنه رفتار میکنه. شما اگه فکر کنی که توانایی رسیدن به تراز 6400 نداری حتی اگه ضریب هوشیت بالاترین ضریب هوشی توی بچه های فروم باشه هیچ وقت نمیرسی! (ببخشید اینقدر رک گفتم . میخواستم کمی طرز فکرت نسبت به خودت رو تغییر بدی وگرنه قصد جسارت نداشتم)
    Last edited by shabeashegha; 24-11-2009 at 13:24.

13. 4 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr Unknown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

بنظرم باید هر فصل رو به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کنی بعد هر بخشی رو که خوندی بری سراغ تستش. این حسی که داری رو منم تجربه کردم من دوست دارم زود بخونم که فوری برم سراغ تستش واسه همین عجله دارم اگه دلیل این عجلت همین علاقه به تست زدنه راه حلش همینه که گفتم یعنی فصل رو به بخشای کوچیک تقسیم کنی و آخر هر بخش تستاشو بزنی اگه دلیلش این نیست بشین فکر کن ببین دلیل این عجلت چیه؟ راستی یه جمله معروفیه میدونم همه میدونین ولی محض یادآوری میگم "مطالعه 80 درصد مطالب با عمق 100 در صد نتیجه بهتری رو برای شما توی کنکور به ارمغان میاره تا مطالعه 100 در صد مطالب با عمق 80 درصد!"
    آره...دقیقا اینجوریه...می خوام زود برم سراغ تستا
    ولی وقتی با این تسلط می رم نمی تونم تستها رو حل کنم و کمی نا امید می شم...

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

آخه من که بالاترین ترازم تو قلم چی 5400 هست چه طور می تونم به تراز 6400 امیدوار باشم؟؟
    تازه اکثر شیرازی ها هم انتخاب اولشون رو مکانیکش شیراز می زنن.بچه های تیزهوشان توحید ابن سینا رازی این ها همه یا میرن برق یا مکانیک.جای من بین این بچه ها گجاست؟؟
    اصلا اين حرفها رو نزن ! من هم هميشه ترازم 5000 بالاتر نمي ره چون هيچ وقت نميرسم درسا رو ! ولي هدفم فقط دانشگاه تهرانه ! شايد بعضي ها مسخره كنن بگن تو كه بابا ... ! ولي همه چيز به آزمون كنكور بستگي داره ! شمايين و يك پاخنامه و خودتون ! اميدوار باش چه كسي از اول راهنمايي شروع كرده باشه (كه حالم از اين جور افراد بهم ميخوره ) چه اوني كه همين امسال همه چي اونجا مشخص ميشه !!! قلمچي خر كيه ؟

16. 2 کاربر از reza-atom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •