بابا ايول!!!
منم كلا فقط به عشق دانشگا شيرازه كه هستم!البته ما خونمون خيلي از شما دورتره!!
از رتبه هاي امسال خبر داري كه با چه رتبه اي مكانيك شيراز قبول شدن؟
راستي نظرت درمورد صنعتي شيراز چيه؟ اگه به شيراز نرسيديمبريم صنعتيش؟
بابا ايول!!!
منم كلا فقط به عشق دانشگا شيرازه كه هستم!البته ما خونمون خيلي از شما دورتره!!
از رتبه هاي امسال خبر داري كه با چه رتبه اي مكانيك شيراز قبول شدن؟
راستي نظرت درمورد صنعتي شيراز چيه؟ اگه به شيراز نرسيديمبريم صنعتيش؟
بابا نمیخواد از الان به فکر رشته کدوم دانشگاه... باشید بشینید درستون بخونید واسه اون وقت زیاده البته خوب ادم هدف داشته باشه که چه رشته ای چه دانشگاهی... ولی این که از الان در موردش بحث کنی که نه این برم نه اون برم.... راستی یه سوال کلیشه ای "رمزینه دیفرانسیل 2 چاپ نشد؟"![]()
فكر كنم مثل سال پيش سركاريم...بدبختي اينجاست كه وقتي با رمزينه ميخوني و بهش عادت ميكني ديگه نميتوني كتاب ديگه اي بخوني!
واقعا رمزينه كارش درسته!!
صنعتي شيراز همه رشته ها رو فكر كنم داره...
در ضمن ما هردومون بهش اميد داريم و ميرسيم...يعني چي من قبول ميشم تو نميشي؟
ديگه نشوم ها !!
با هم ميريم انشاالله...
مكانيك ازادش هم كه كاري نداره...با تراز 6400 قبولي!
سلام
من یه مشکل عجیب دارم
من همش می خوام درسها رو زود تموم کنم
مثلا میام یه فصل از فیزیکو شروع می کنم می خوام تو نیم ساعت تمومش کنمواسه همین هیچی یاد نمی گیرم.
همش فکر می کنم که عقبم ...
هر کاری می کنم که آرومتر بخونم نمیشه....یعنی با این قصد سروع می کنم اما دوباره زود فصلو تموم می کنم...
دیگه نمی دونم چیکار کنم...![]()
تا پارسال که دانشگاه صنعتی شیراز فقط گرایشهای برق و آی تی رو داشت.
مکانیک دانشگاه شیراز آوردن هم گاو نر می خواهد و مرد کهن. که ما نداشتیم رفتیم مهندسی شیمی دانشگاه شیراز.
سلام
من اختصاصیای این آزمون قلم چی رو خوب جلو رفتم ولی عمومیا موندن!!!!!!!!!!!1![]()
بنظرم باید هر فصل رو به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کنی بعد هر بخشی رو که خوندی بری سراغ تستش. این حسی که داری رو منم تجربه کردم من دوست دارم زود بخونم که فوری برم سراغ تستش واسه همین عجله دارم اگه دلیل این عجلت همین علاقه به تست زدنه راه حلش همینه که گفتم یعنی فصل رو به بخشای کوچیک تقسیم کنی و آخر هر بخش تستاشو بزنی اگه دلیلش این نیست بشین فکر کن ببین دلیل این عجلت چیه؟ راستی یه جمله معروفیه میدونم همه میدونین ولی محض یادآوری میگم "مطالعه 80 درصد مطالب با عمق 100 در صد نتیجه بهتری رو برای شما توی کنکور به ارمغان میاره تا مطالعه 100 در صد مطالب با عمق 80 درصد!"
ناراحت نشیا ولی با این نا امیدی که شما میگی فکر نکنم بتونی به تراز 6400 برسی! کمی امیدوار باش. آدم بر اساس فکری که راجبه خودش میکنه رفتار میکنه. شما اگه فکر کنی که توانایی رسیدن به تراز 6400 نداری حتی اگه ضریب هوشیت بالاترین ضریب هوشی توی بچه های فروم باشه هیچ وقت نمیرسی! (ببخشید اینقدر رک گفتم . میخواستم کمی طرز فکرت نسبت به خودت رو تغییر بدی وگرنه قصد جسارت نداشتم)
Last edited by shabeashegha; 24-11-2009 at 13:24.
آره...دقیقا اینجوریه...می خوام زود برم سراغ تستابنظرم باید هر فصل رو به بخشای کوچیک کوچیک تقسیم کنی بعد هر بخشی رو که خوندی بری سراغ تستش. این حسی که داری رو منم تجربه کردم من دوست دارم زود بخونم که فوری برم سراغ تستش واسه همین عجله دارم اگه دلیل این عجلت همین علاقه به تست زدنه راه حلش همینه که گفتم یعنی فصل رو به بخشای کوچیک تقسیم کنی و آخر هر بخش تستاشو بزنی اگه دلیلش این نیست بشین فکر کن ببین دلیل این عجلت چیه؟ راستی یه جمله معروفیه میدونم همه میدونین ولی محض یادآوری میگم "مطالعه 80 درصد مطالب با عمق 100 در صد نتیجه بهتری رو برای شما توی کنکور به ارمغان میاره تا مطالعه 100 در صد مطالب با عمق 80 درصد!"
ولی وقتی با این تسلط می رم نمی تونم تستها رو حل کنم و کمی نا امید می شم...
اصلا اين حرفها رو نزن ! من هم هميشه ترازم 5000 بالاتر نمي ره چون هيچ وقت نميرسم درسا رو ! ولي هدفم فقط دانشگاه تهرانه ! شايد بعضي ها مسخره كنن بگن تو كه بابا ... ! ولي همه چيز به آزمون كنكور بستگي داره ! شمايين و يك پاخنامه و خودتون ! اميدوار باش چه كسي از اول راهنمايي شروع كرده باشه (كه حالم از اين جور افراد بهم ميخوره ) چه اوني كه همين امسال همه چي اونجا مشخص ميشه !!! قلمچي خر كيه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)