تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 773 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من امروز رفتم نمایندگی پاناسونیک در اصفهان برای دیدن v20 اما یه چیزی که خیلی مشهود بود و من تعجب کردم تصویر این تلویزیون نسبت به باقی محصولات پانا خیلی مات تر بود( هم نسبت به پلاسماهای دیگه و همینطور ال ای دی های این برند) حالا شک کردم - متاسفانه چندتا فروشگاه دیگه رفتم ولی یا نداشتن و یا اینکه خاموش بودن -- از دوستان خواهش میکنم اگه این مورد رو تایید میکنن بگن تا در خریدم تجدبد نظر کنم
    ((لازم بذکره که یه تصویر ورزشی از بازی گلف داشت نشون میداد))
    حتما تنظیم نبوده از یارو بخواه مد تصویرو بزاره روی دینامیک با کنتراست 100 اونوقت بشین نگاه کن حالشو ببر
    ولی الان که lx9500 را خریداری کردم می بینم در حالتهای پیش فرض تلویزیون مثل حالت بازی که قاعدتا بایستی برای نمایش بهتر حرکتهای سریع و نمایش بهتر رنگ مشکی بتوان TruMotion و یا هرتز دستگاه یا local demation را فعال کرد اصلا چنین امکانی به استفاده کننده نمی دهد و ایکیون های آن برای حالت بازی غیر فعال است
    آیکوناش خاموشه واسه اینکه پیش فرض روشنه

البته این را هم اضافه کنم که من از خرید خود کاملا راضی هستم و امکانات و تصویر و همچنین میزان روشنایی تلویزیون برای من کاملا خوب است بطور مثال می شه میزان روشنایی تلویزیون را در حالتی گذاشت که باید با عینک آفتابی به تصاویر تلویزیون نگاه کرد وگرنه چشم آدم اذیت می شه!!! برعکس تلویزیونهای پلاسما که چنین امکانی را به فرد نمی دهد
    پلاسمای vt20 از هر چی ال ای دی که تا به حال دیدی روشنائیش بیشتره اگه ال جیو باید با عینک آفتابی نگا کنی پس حتما vt20 و باید با عینک جوش کاری نگا کنی.
    Last edited by die my darling; 11-03-2011 at 18:22.

2. 4 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه afshin49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    north

پيش فرض

حتما تنظیم نبوده از یارو بخواه مد تصویرو بزاره روی دینامیک با کنتراست 100 اونوقت بشین نگاه کن حالشو ببر

آیکوناش خاموشه واسه اینکه پیش فرض روشنه

پلاسمای vt20 از هر چی ال ای دی که تا به حال دیدی روشنائیش بیشتره اگه ال جیو باید با عینک آفتابی نگا کنی پس حتما vt20 و باید با عینک جوش کاری نگا کنی.
    آقا بیخیال من VT20 رو بخاطر درخشندگی کمترش نسبت به LED ها گرفتم چون فتوفوبی دارم

4. 3 کاربر از afshin49 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام خدمت تمامی اساتید محترم
    من قصد خرید L E D دارم که هم تیونر HD داشته باشه وهم بتونم از intertv استفاده کنم بوجه مورد نظرم هم 2 تا 2.5 است لطف کنید راهنمائی لازم را بفرمائید . باتشکر
    -منظورتون از تيونر hd چيه عزيز ؟ ----t هست ؟
    -والا گزينه مورد نظر شما مدل هاي سامي و سوني هست كه internet tv دارند منتها نه اونطور كه از اسمش بر مياد يك تعداد اپليكيشن و همين ...

-samsung c6900/c7000/c8000
    -sony ex700/710/nx 700/nx 800

6. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در مورد hdmi كجا ميتونم اطلاعاتي پيدا كنم
    hdmi گيرنده ديجيتال سروش براي تلوزيون پاناسونيك من صدا ندارد
    كسي تابحال به اينچنين موردي برخورد كرده
    آيا اين مشكل قابل حل است

8. این کاربر از speakersamsung بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moslem47's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خواستم سامسونگ مدل C695 را بخرم ولی از اونجایی که در این تلویزیون ها تصویر در تصویر وجود نداره(برای شبکه ها) usb هم کمی مشکل داره و برای دریافت کانال دیجیتال باید تنظیمات خاصی صورت بگیره و امکان ضبط برنامه ها وجود نداره و ..... بهتر نیست از یک تلویزیون ساده تر و ارزان تر در کنار یک دستگاه گیرنده دیجیتال استفاده کرد که هم تصویر در تصویر داره هم پلیر قوی تر هم امکان ضبط کانال ها و......

خلاصه اینکه یک تلویزیون در حد 40 یا 42 اینچ با کیفیت تصویر بالا و زیر 1 میلیون و البته ساده چی پیشنهاد می کنید؟

10. این کاربر از moslem47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام
    دوستان من می خواستم سامسونگ مدل C695 را بخرم ولی از اونجایی که در این تلویزیون ها تصویر در تصویر وجود نداره(برای شبکه ها) usb هم کمی مشکل داره و برای دریافت کانال دیجیتال باید تنظیمات خاصی صورت بگیره و امکان ضبط برنامه ها وجود نداره و ..... بهتر نیست از یک تلویزیون ساده تر و ارزان تر در کنار یک دستگاه گیرنده دیجیتال استفاده کرد که هم تصویر در تصویر داره هم پلیر قوی تر هم امکان ضبط کانال ها و......

خلاصه اینکه یک تلویزیون در حد 40 یا 42 اینچ با کیفیت تصویر بالا و زیر 1 میلیون و البته ساده چی پیشنهاد می کنید؟
    -عزيز pip در همه hdtv ها به همين صورت هست در مدل هايي مثل lg ld650 اصلا وجود نداره حتي همين حالت
    -در مورد تيونر ديجيتال بهيچ وجه شما فعال شده تحويل ميگيرين
    -usb فوق العاده اي داره اگر منظورتون پخش wmv ‌هست اره نميتونه اجرا كنه ولي رنج كدك هاي تصويري اون دقيقا مشابه يك wd live هست
    -در مورد ركورد و pvr هم همينطور من مدل خاص ومطرحي رو نميشناسم كه در ريجن هاي اسيايي اين قابليت وجود داشته باشه
    -گيرنده ديجيتال پلير قوي تري نداره مگر سراغ دستگاههاي گران قيمتي مثل novatron 83 -ac rayan كه قيمتي نزديك 100-300 دارن برين كه مقرون به صرفه نيست
    -با اين حال مدل هاي پايين تري از سامي ال جي وسوني وجود داره :

sony ex400
    samsung c550
    lg ld470

12. 4 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان راستش میخوام یه tv بخرم محدوده ی قیمت 1 تومن هستش هیچی از tv سردر نمیارم ممنون میشم کمکم کنید
    اینم بگم که tv باشه که خیلی طول عمر بالایی داشته باشه چون خیلی روشن میمونه و آیا بعد عید قیمتا پایین میاد
    ببخشید اگه جاش اینجا نبود
    منتظرم

14. این کاربر از BEHZAD2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

سلام دوستان راستش میخوام یه tv بخرم محدوده ی قیمت 1 تومن هستش هیچی از tv سردر نمیارم ممنون میشم کمکم کنید
    اینم بگم که tv باشه که خیلی طول عمر بالایی داشته باشه چون خیلی روشن میمونه و آیا بعد عید قیمتا پایین میاد
    ببخشید اگه جاش اینجا نبود
    منتظرم
    -در مورد قيمت هم به هر صورت اشفته بازاريه قاعدتا با ورود مدل هاي جديد بايد قيمت ها كاهش داشته باشه منتها نه اونطور كه تصور ميكنيد

16. 2 کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه siavash45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

با تشکر از اساتید محترم بویژه t_tanhayam که با صبر و تحمل به جوابهای کاربران که خیلی از اونا تکراریه پاسخ میدن . من بالاخره بعد از یک ماه و مرور کل این 400 صفحه و کمکهای دوستان بویژه t_tanhayam تصمیم به خرید سونی EX500 46 گرفتم , ولی چیزی که یه خورده هنوز منو اذیت میکنه اینه که داخل مشخصاتش نوشته سیستم آنالوگ . می خواستم بدونم آیا از نظر کیفیت تفاوت محسوسی با سامسونگ 650 که دیجیتاله داره یا نه ؟
    بسیار ممنون

18. 3 کاربر از siavash45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

با سلام دوستان من بین خرید le8500 و lx6500 و سری 6900 سامسونگ گیر کرده ام این محافظ پانل 8500 نور را انعکاس می دهد. 6500 تمام ال ای دی نیست (یک پخش بلو ری 450000 را دارد) سامسونگ ساخت کره نیست(زیباست) و......
    کسی از دوستان نظر خاصی دارد تا 2500000 بودجه در نظر گرفتم

20. این کاربر از narges2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •