میشی بگی چه جوری به ایتم ها وصل میشه؟
از کجا بفهمم سلاح ها slot دارن ؟
میشی بگی چه جوری به ایتم ها وصل میشه؟
از کجا بفهمم سلاح ها slot دارن ؟
پیش Black Smith ها می تونی enchant کنی.در ضمن یه enchantment Item هم می خوای که تو خود توضیحات Weapon یا armor نوشته.
آسونه.
سلاح هایی که slot دارن پایین سمت چپ توضیحاتشون مربع های مشکی هست.اونا slot ها هستن.
بستگی به تعداد slot به اول اسم آیتمت اضافه می شه مثلا heroic یعنی سه تا جا برای لپیس داره (ایم با لپیسیا فرق داره ها )از کجا بفهمم سلاح ها slot دارن ؟
شما اول بگو لولت چنده و mode ت چیه تا بهت بگیم چی کار کن . لپیس و لپیسیا رو فعلا بی خیال شو
>> اگه زیر لول 30 هستی برای کسب درآمد حلالبرو مپ 1 و gold apple فارم کن . 10 تاش راحت 2 میلیون فروش می ره . البته باید وارد ah بشی و بفروشی .
چییییی میگی؟
gold apple همون سیب زرد های معمولیه بود دیگه...
مگه چی داره؟ فقط SP رو زیاد میکنه اونم به مقدار کم! چرا گرونه؟
من gold apple و green apple رو عموما به ضعفا میبخشم یا میندازمشون زمین!![]()
Last edited by amin_fixfox; 18-05-2010 at 20:22.
من لول 34 هستم برای لول اپ کردن دارم سرویس میشم (نرمال مد)![]()
برای quest epic 43 ما نیاز به 90 تا Gold apple داریم و واسه همین یذره Gold apple ارزش پیدا کرده .چییییی میگی؟
gold apple همون سیب زرد های معمولیه بود دیگه...
مگه چی داره؟ فقط SP رو زیاد میکنه اونم به مقدار کم! چرا گرونه؟
من gold apple و green apple رو عموما به ضعفا میبخشم یا میندازمشون زمین!![]()
gold apple جمع کن . می خرن دیگه .
بهترین چیز برای لول شما همین سیب زرداها هست و البته ampo spool , poisn linz (املاشون رو دقیق یادم نیست)هم خوب می خرن می تونی توی مپ 2 فارم کنی .
باید بری توی Auction House تا بتونی خوب بفروشی.
اگه سرور گایا هستی بیا Auction House من خودم green apple هات رو هم دونه ای یک میلیون می خرم ^^ از رنگش خوشم میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------------------
بدبخت شدم رفت . همه 1-15 ele واتر دارن دیگه ... هر کی از راه می رسه می افته به جون من .
الان دیگه میلیون پول به حساب نمیاد و ارزش 1bil مثل میلیون شده.
یعنی 1bil الان مثل 1میلیون یه سال پیشه و این بازی کردن رو غیر ممکن میکنه.
هه هه هه هه هه..یه چیزی بگم خفن.
Zex عربستانی هست و اسمش Belal (ّبلال) هست.تو فروم گفته.کفم برید.
من یه خاطره ی خیلی باحال دارم . dd2 رفته بودیم اون زمانی که evo به شدت لایت می کشت توی dd2 گریند کردن 30 دقیقه ای اونجا خیلی ارزش داشت . یه um توی پارتی ما بود و نزدیک لول هم بود یهو برداشت گفت وقت نمازه و من باید برم . هر چی ملت گفتن وایسا الان evo میاد ده دقیقه بعد برو گوش نکرد گذاشت رفت ... خیلی جالب بود اهل تسنن چیزی به نام نماز قضا ندارن >.< به همین سادگی به همین خوشمزگی ^^
jan هم مورد علاقه منه و عربه 1-15 بدون jan لذتی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)