هنوز ریلیز نشده
قراره سال بعد بیاد
2010
home screen شبیه n97 داره
هنوز ریلیز نشده
قراره سال بعد بیاد
2010
home screen شبیه n97 داره
رفقا من تازه 5800 خریدم ولی 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداره نکنه باطریش تقلبیه چون پشتش زده ساخت چین ولی مال رفیقم که خوب شارژ نگه میداره پشت باطریش هم اسم چین هست هم کره اگه اینجوری باشه مجبورم باطری اصلیشو
بخرم قیمتش تو چه حدودیه؟
آیا ممکن نیست مشکلش با فلشی چیزی حل بشه البته خودش v31.0.101 هست![]()
سلام بچه ها
5800 هم مثل ان82 بكلايت صفحه اش كمه
راهي وجود داره كه زياد كرد؟ پچي چيزي؟
کمممممممممممممممممممممممم ک
کسی نیست به ما کمک کنه؟![]()
من جواب سوال قبلیت رو نمیدونم.یک جا خوندم که توی 2 هفته اول باتری زود خالی میشه ولی بعد از اون نرمال میشه. برو توی setting-phone-display بعد light sensor رو به کمترین حد برسون و بعد light time-out رو همینطور.ببین مصرف باتریت کمتر میشه یا نه
ممنون دوست عزیز ولی من میخوام در حالت نرمال نور صفحه مصرف باطریم طبیعی و خوب باشه. راستی باطری گوشی شما پشتش فقط اسم چین هست یا کره هم اسمش هست؟
دوست عزیز باطری گوشیت اگه اصل باشه مطمین باش 3 روز یه بار زودتر به شارژ نیازی نداری
مال من که اینجوریه
قطعا باطریتون تقلبیه
پشت باطری منم فقط ساخت چین را زده در آخرین متن رو باطریدرست زیر اون سطل اشغال و در زیر یه سری شماره سریال
در مورد روشنایی ال سی دی گوشی هم من به شخصه اونقده روشنایی گوشیم زیاده که رو 50 درصد گذاشتمش
البته سلایق فرق می کنه
cell made in korea
further processed in china
اسم چین و کره با هم هست
ممنونم.میتونم ازتون بپرسم که این مقدار از مصرف باطری تحت چه شرایط و مقدار استفادتون از گوشی هست؟مثلا چه قدر ام پی تیری گوش میدید چه قدر توش کلیپ تصویری میبینید چه قدر عکس میگیرید چند دقیقه حدودا مکالمه دارید و.....![]()
سلام دوستان کسی کیپد مجازی واسه 5800 داره
اگه داره به من یه ندایی بده
من برای gps میخوام
آخه امارت کم 1.55که تو این گوشی نقشش با دست حرکت نمیکنه
ورژن 1.56 هم که اصلاً به ماهواره وصل نمیشه ولی نقشش با دست حرکت میکنه
میگن با این کار مشکل برطرف میشه
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)