منظورتون از (از کجا) چیه؟!
منظورتون از (از کجا) چیه؟!
درود
چند پرسش داشتم که یاران ارجمند خواهشمند است یاری بفرمایند
1-چند مدتی است که یه گجت نشان دهنده دمای کارت گرافیک روی لپ تاپم نصب کردم اما درجه کارت گرافیک رو نشون نمیده و همیشه صفر است چرا اینگونه شده است؟کارت گرافیک مدلش ati است و مدل لپ تاپ 6190
2-یکی از دوستان سفارش کرد که اگر میخواهی نیرومندی لپ تاپ رو آزمایش کنی بازی BF3 رو نصب کن, ما هم به توصیه ایشان نصب کردیم اما در هنگام اجرا چندیدن بار مونیتور لپ تاپ خاموش و روشن میشود این مسئله برایم ناراحت کننده است چرا اینگونه میشود؟
3-درلپ تاپ چرا مدل کارت گرافیک رو به جای اینکه مدل ati رو بنویسد نوشته mobil یه همچین چیزی رو درج کرده
4-چرا این مدل لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره؟
5-پیشنهادتون در مورد یه صفحه فن خوب چیست که بخواهم زیر لپ تاپ برای خنک کردن بگذارم؟
6-نرم افزار آپدیت بایوس اچ پی رو از کجا میتوان پیدا کرد؟
سپاس از یاری دوستان (مدل لپ تاپ بنده 6190 است)![]()
Last edited by NAZISM; 07-01-2012 at 13:37.
سلام جانم.
1.عرض کنم که گجت کلا نصب ننما. چون بیشتر آنها درست کار نمینمایند
2.درایور کارت گرافیکتو باید آپدیت کنی از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش کرک بازی رو از این لینک دانلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش با بازی حال بفرما.
3.خوب عزیز من مدل کارتتو مینویسه. برندش رو که نباید بنویسه!
4.یه دونه کارت گرافیک داره اونیکیش چیپست هستش.
5.فرقی نمیکنه فقط دو فنه خریداری بنما.
6.از اینجا آپدیت کن دوست عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشی
درود بر شما
کاک از راهنمایی شما سپاگذارم
گرامی این چند فرتور(عکس)را ببینید, اگر دقت کنید دو مدل کارت گرافیک میبینید و همچنین کارت گرافیکی که مدل ati نوشته دمای کارت رو نشون نمیده میخواهم بدانم چرا اینگونه است و من از کجا باید بفهمم که دمای کارت گرافیک چند درجه است؟
سپاس![]()
تو لپ تاپ کارت گرافیک ندارم هر دو شون چیپستن یعنی نمیشه تو لپتاپ کارت گذاشت(محدودیت فضا ) چیپست گرافیکی می زارن![]()
عزیز جان حالت سادش این میشه. یکی از اون گرافیکا مثل گرافیک آنبرد کامپیوتر رو میزیه که واسه لپ تاپ جهت کاهش مصرف گذاشتنش. یعنی وقتی کار گرافیکی سنگینی انجام نمیدی به صورت خودکار از اون استفاده میشه. اما وقتی یه کاری مثل بازی انجام میدی کارت گرافیک قویتر یعنی همون کارت اصلیت فعال میشه.
راجع به دمای گرافیکتم این رو دانلود کن ببین به کارت میاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by erfan ghobadi; 08-01-2012 at 20:46.
منظورم فروشگاه معتبر
البته یکی سراغ دارم اما دنبال موارد دیگه بودم
خب عزیزم بستگی به محل سکونتت داره!!
این hp support assisstant به چه دردی میخوره ؟
پاکش کنم ؟
هر کاری میکنم که خودشو آپدیت نکنه باز میکنه
مهمه که باشه یا نه ؟
please HELP
رفیقم لبتاب اچ پی 1105 داره. از 3-4 سال پیش که خریده درایورهاشو آپدیت نکرده. خودم تو سایت اچ پی هر چی ور رفتم سردر نیاوردم. خداییش لنوو ساپورتش یوزر فرندلی تره
اگه امکان داره لینک درایورهاشو بدین ممنون میشم. مخصوصا بلوتوث و گرافیک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)