تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 415 از 482 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سرویس سابقن دارای ضریب اشتراک ۱ به ۴ داتک از ده صبح به بعد غیر قابل استفاده‌ است مگر این کسی بخواد با بالای ۱۰-۱۲ کانکشن بی‌وقفه فقط دانلود کنه. باز شدن صفحه‌ها، پینگ و تایم‌اوت‌هایی که می‌ده بی‌نهایت مسخره و اعصاب خرد کن شدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

داره بر می‌گرده به افتضاح قبل از ۳ سال پیش: منطقه به منطقه و کاربر به کاربر. وقتی سرویس همه‌ی کاربران نامحدود را به این وضع بندازن می‌رن سراغ محدودهای حجمی و شبانه‌روزی کردن ۳۰ درصد پکت لاس و پنجاه کیلوبیتی کردن سرویس دارای نام ۵۱۲ کیلوبیت برای همه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امروز با یک کانکشن داره فول دانلود میکنه, حالا ببینیم این وضعیت تا عصر دوام میاره یا نه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این‌جا که با ده تا هم فول نمی‌شه، پشتیبانی هم همون مزخرفات ۳-۴ سال پیش به قبل را طوطی‌وار تکرار می‌کنن: "اسکرین‌شات بگیر تا ارجاع بدیم و ..."

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

خدا رو شکر برای من خوب بوده این 2 روزه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ولی کم میگیره دیگه
    در حالت استاندارد 512 باید ثانیه ای 64 کیلوبایت دانلود کنه که میشه ساعتی 230.5 مگابایت
    ولی من در بهترین وضعیت ساعتی 217 میگیرم که اگه تقسیم کنیم به 3600 ثانیه میشه ثانیه 60.2 کیلوبایت
    4 کیلوبایت از سرعت استاندارد کمتره ولی باز خوبه

البته گفتنیه که سرعتی که du meter لحظه ای نشون میده اکثرا 61.8 هست

دوستانی که 512 نامحدود داتک دارن چه طوره اوضاشون؟ مثله مخابرات هست؟ ممکنه یه خط دیگه بگیرم موندم نت از کجا بگیرم

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان سرویسهای ۵۱۲ کم مصرف ازروی یک مگ اومده روی همون ۶۴ ؟

من الان چهار روزه چه شب چه روز روی ۶۴ دانلود دارم !

قبلا روی ۱۲۰ بود ! برای شما هم همینطوره ؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام

دوستان سرویسهای ۵۱۲ کم مصرف ازروی یک مگ اومده روی همون ۶۴ ؟

من الان چهار روزه چه شب چه روز روی ۶۴ دانلود دارم !

قبلا روی ۱۲۰ بود ! برای شما هم همینطوره ؟
    نه من صبح ها روی همون 120 ام.
    شب ها هم استفاده نکردم راستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تمدید کردن سرویس داتک برای بیش‌تر از یک ماه اشتباه محضه. انگار چک می‌کنن کیا اعتبار باقی‌مونده‌شون بیشتر از یک ماهه و سرویس‌شون را کندتر از بقیه می‌کنن(برای جبران تخفیف شارژ چندماهه)؛ تا نزدیک زمان شارژ بعدی که برسه موقتن قابل تحمل می‌کنن کیفیت را. سرویسی که اسم ۵۱۲ کیلوبیت را یدک می‌کشه از اول فروردین شده کم‌تر از ۱۲۸ کیلوبیت با نوسان زیاد در تمام ساعات شبانه‌روز.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمالن چون دارن پهنای باند داخلی اینترانت را جدا از پهنای باند اینترنت با قیمت خیلی کمتر به ISP ها می‌فروشن، مدیریت داتک تصمیم گرفته کاربران را دسته‌بندی کنه و به اونایی که در دسته‌‌های بخصوصی قرار گرفته‌ان پهنای باند خارجی خیلی کمی برسه و برن زیر ذره‌بین جوری که ارتباط با هیچ سرور خارجی چه در بازشدن صفحه‌ها چه برای دانلود فایل‌ حتی با ۱۰۰ تا کانکشن هم از ۸ -۱۰ کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشه در حالی که دانلود از سرور داخل مملکت با یک کانکشن و در هر زمانی از شبانه روز به حداکثر پهنای باند اسمی سرویس می‌رسه. البته مسلم کارمندان داتک این مساله را پیش خودشون زرنگ بازی شرکت متبوع خود تلقی می‌کنن نه شارلاتانی.

این دوره که تموم بشه دیگه تمدیدی در کار نخواهد بود. بسه بازی خوردن از این شرکت.
    Last edited by dnskong; 09-04-2013 at 00:53.

10. این کاربر از dnskong بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

احتمالن چون دارن پهنای باند داخلی اینترانت را جدا از پهنای باند اینترنت با قیمت خیلی کمتر به ISP ها می‌فروشن، مدیریت داتک تصمیم گرفته کاربران را دسته‌بندی کنه و به اونایی که در دسته‌‌های بخصوصی قرار گرفته‌ان پهنای باند خارجی خیلی کمی برسه و برن زیر ذره‌بین جوری که ارتباط با هیچ سرور خارجی چه در بازشدن صفحه‌ها چه برای دانلود فایل‌ حتی با ۱۰۰ تا کانکشن هم از ۸ -۱۰ کیلوبایت در ثانیه بیشتر نشه در حالی که دانلود از سرور داخل مملکت با یک کانکشن و در هر زمانی از شبانه روز به حداکثر پهنای باند اسمی سرویس می‌رسه. البته مسلم کارمندان داتک این مساله را پیش خودشون زرنگ بازی شرکت متبوع خود تلقی می‌کنن نه شارلاتانی.

این دوره که تموم بشه دیگه تمدیدی در کار نخواهد بود. بسه بازی خوردن از این شرکت.
    من دقیقا همین مشکل رو الان با سپنتا دارم که دارم میرم جالب اینکه هر وقت میگیم میگند نه مشکلی نیست اصلا کسی مشکلی نداره فقط ما یک دونه هستیم و همه چی ارومه

کجا خوبه؟ میخوام برم پارس انلاین 2 میلیون و 300 بدم نامحدود

شنیدم انجا بهتره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •