[QUOTE=_Barbod_;3782446]عزیز شاید منطقه مخابراتی شما مشکل پیدا کرده
شاتل رو اکثرا" راضی هستند[/QUOTE
خوب می گن پرتهاش پره. تازه الان اضافه کردن.اما هوب من چه کنم به نظرتون ؟ این شرکتها که نمی گن فلان منطقه مشکل داره؟ فقط می خوان مشتریشون نپره! چطور بفهمم کدوم شرکت اون منطقه خوب سرویس می ده ؟ انگار شرکت گمنام بهتره نه ؟
امپراتور دزد است مثل من سرتون کلاه نره گول حرفهاشونو نخورید 128 و جای 512 بهتون میده نماینده صبا است تلفن ÷شتیبانیش هم همان ÷شتیبانی صبا 88554123 است
آقا هیچ کس اینجا 256 پارس آنلاین نداره مگه؟؟؟؟؟
به به... ما نبودیم اینجا چقدر دور و دراز تر شده...
یکی از دوستان من پارس آنلاین داره گفتش یه مشکلی داره که بعضی از سایتا براش به سختی میان یا چندین روز طول میکشه تا آپدیت بشن و فقط با پروسکی میتونه بره توشون تا سایتا براش آپدیت بشن و مشکل داره کلا...
ولی من که صبانت دارم تمام اون سایتایی که میگه رو هی امتحان میکنم مشکلی ندارن... به نظرم پارس آنلاین داره سایتا رو cache میکنه... نظر شما چیه؟ به نظر میاد هیچ مشکل دیگه ای نمیتونه غیر از این براش پیش بیاد منم کلی تنظیمات بهش گفتم توی مرورگرش انجام بده ولی هیچ فایده ای نداشت...
یکی دیگه هم بود که چنین مشکلی داشت اونم پارس آنلاین بود...
به نظر میاد پارس آنلاین داره به شدت cache میکنه... چیکار میشه کرد؟؟؟
بنده از پارس انلاین 256 استفاده میکنم و اینم تست سرعتیه که همین الان ازش گرفتم !
اینم در ساعت 1 شب ماه پیش گرفتم که بنظرم بهترین سرعت برای 256 بود !
در کل میخوام بگم پارس انلاین سرویس دهنده خوبی هست و بجز اوایل سال که مشکلات فیبر نوری اینترنت کشور بود من تا حالا ازش مشکلی ندیدم و ازش راضی بودم !
در ضمن با نرم افزار IDM سرعت دانلود در ثانیه به 58 هم میرسه !![]()
آقا اینجا کی از صبانت اشتراک داره؟
خوب این سایت هایی که میگی چین؟ بگو من هم تست کنم. پارس آنلاین دارم.
خوب اینم تست 128 پارس آنلاین. با این حساب خیلی با هم فرق دارند. ارزش داره آدم 256 رو بگیره هر چند 128 پارس اندازه 256 شاتل سرعت داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)