پس طبق معدلاست؟
نخیر!!!!!!!!
تو نبودی یه زمانی امضات جمله های روانشناسی قشنگ قشنگ واسه افزایش اعتماد به نفس بود؟ چه زود پشیمون شدی.
به نظر من شرکت کن اقلا با جو اشنا میشی
نه باباپس طبق معدلاست؟
پارسال هم از این حرف ها زیاد میزدن
ولی گیریم که باشه
چه فرقی داره؟
الان فقط به فکر حفظ آرامش باشین
با این چیزای الکی ذهن خودتون رو مشغول نکنین
این جواب رو میدم ولی بین خودمون بمونه:
جای اثر انگشت رو پر کنین!!خوب انگشت بزنید دیگه
راستی یه حرفی زدم همه رفتن تو بحرش!!راحت میشه شایعه سازی کرد!!
نه بابا این چیزا چیه میگید
حوزه های مشخص شده قبلا کاری به خونه ی طرف نداشت و یکی باید از شرق تهران میرفت غرب کلی دلشوره و دلهره که آیا به موقع میرسه یانه 2 ساعتم تو راه بود ولی الان نزدیکترین حوزه به خونه ی فرد رو برای او در نظر گرفتن که دلهره و نگرانیش کاهش پیدا کنه من یادمه برای داداشم 2 ساعت توراه بود تا به حوزه برسه ولی برای من 20 دقیقه راهه و این نشون از کمی عاقل شدن سازمان داره
حتما بهش میگم...بهش بگو بیا انجمن پی سی ورلد بچه رایگان سوالات رو گذاشتند !!!![]()
اصلا اینجوری نیست ...
تو این حوزه ای که من هستم از معدل 19.80 تا 15 هست به جاش یکی از دوستام که معدلش 17.5 هست افتاده یک حوزه دیگه ... و با توجه به این که خونشون خیلی از ما دورتر به احتمال زیاد همون براساس نشانی منزل هست ...
جریان مثبت +++++++++++
فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++
برو امتحان بده ... ضرری داره ؟
نننهههههههه
گفتم که حداقل توی شهر ما اینجوریه طبق معدله......پس طبق معدلاست؟
نننهههههههه
تیمسار!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!( اسمتو نیدونم : ی)
حتما برو سر جلسه
ضرر نمی کنی
جدی میگم
مرسی رضا جان : دیجریان مثبت +++++++++++
فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++فاز ++++ فاز +++++ فاز ++++++
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)