تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 415 از 2550 اولاول ... 3153654054114124134144154164174184194254655159151415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

سلام.

ظاهرا اوضاع کمی آروم شده.

از همکار محترم انجمن اینترنت و شبکه جناب zed2 تشکر میکنم

راستش خیلی وقت پیش (حدودا سال پیش) بود که در یه قسمت از Speedtest.net دیدم منظور از Information Technology اینه که شما اینترنت تون رو مستقیما از مخابرات گرفتید. (یعنی ISP تون مخابراته)

و این مشکل میتونه مربوط به منطقه مخابراتی تون باشه.

چون در هماراسیستم هم وجود داره.

برای تست برخی از مناطق مخابراتی مینویسه Hamarasystem tabriz و برای برخی از مناطق مینویسه Information Technology

سرعت Web و همچنین دانلود صانت برای برخی از شهرستان ها مانند مشهد و تبریز و ..... روی 2 مگابیت برثانیه تنظیم شده.
    ولی در هنگام آغاز زمان دانلود رایگان شبانه، حتی نمیشه با 5 کیلوبایت هم دانلود کرد....

و بعضی مواقع حتی کانکت هم نمیشه و Time Out میده.

یک مورد فنی را در مورد آی پی میخوام به اطلاع دوستان برسونم

سرویس دهنده های بزرگ اگر آی پی بتعداد کافی نداشته باشند و با توجه به محدودیت شرکت زیرساخت مخابرات ایران (که تامین کننده پهنای باند تمامی سرویس دهنده های هست) در واگذاری آی پی بتعداد مورد نیاز ؛ شرکتها مستقیما از Ripe اقدام به اخذ آی پی بنام خودشون رجیستر میشه می کنند و رنج آی پی ها را در اختیار شرکت زیرساخت قرار میدهند تا با استفاده از BGP روی پهنای باند همان شرکت Route کنند. در اینصورت وقتی مشترک whois میگیره آی پی دینامیک یا استاتیکش به اسم خود سرویس دهنده رو می بینه.

ولی اگر سرویس دهنده آی پی کم داشته باشه مجبوره از آی پی های محدودی که مخابرات در اختیارشون قرارداده استفاده کنه که در اینصورت چون آی پی ها در Ripe در اصل بنام مخابرات ایران که همان Information Technology است رجیستر شده رویت می شه.

معمولا سرویس دهنده های بزرگ از Ripe مستقیما آی پی دریافت میکنند و در شبکه اشون استفاده میکنند.

2. 2 کاربر از oscar80 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه arashrasa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

فکر کنم مکس نت به همه این سرعت رو میبنده
    مال من هم 128 است وسرعتش اینه

در ضمن قطعی هاش هم کم شده ولی دلیلشو نمیدونم

در ضمن چرا در مقابل اسم isp در speed test من مکس نت نمینویسه؟
    با سلام

به احتمال قوی از یزید شکن یا وی پی ان استافاده میکنن به همین دلیل اسم isp معلو نیستش
    یا هم تنظیمات DSLAM اون مرکز اشتباه ست شده که اسم isp و درج نمیکنه

---------- Post added at 06:52 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

یعنی میخوام بدنم 512 شما با 2 گیگ حجم و با تایم رایگان در و حالت تایم رایگان و تایم معمولی چه سرعت دانلودی داره ؟و چند در مییاد ؟چون از این لیست قیمت شما این رو پیدا نکردم
    با سلام

512 ما ترافیک 2 گیگ نداره

در کل برای سرویس 1 ماهه کمتر از 3 گیگ ترافیک نمیدیم

---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------

اینا خیلی پایینن که
    ولی اشتباه نکنید ممکنه سرعت صبانت زیاد باشه ولی خیلی بی مسئولیت هستند
    با سلام

نمایندگی صبا نت تو تبریز که همچین بد نیستش ولی تو شهرهای دیگه نمی دونم !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

فعلا اطلاعات غلط خودتون که مربوط به افرانت بود تصحیح کنید بعد تو فروم نظر بذارین یا کسی و زیر سوال ببرین !

---------- Post added at 05:41 PM ---------- Previous post was at 05:37 PM ----------

با سلام

شما قرار بود یه ویندوز ورژن جدید برا پاکت پی سی پیدا کنی تونستی به جایی برسی یا قید گوشی و باید زد ؟!!!
    با سلام
    گفتم اگه یافتم خبرشو میدم
    شما تا به حال رامتون را عوض کردین ؟
    لطفا بقیه سوالها در مورد گوشی را در پروفایلم بپرسید

==

خب بچه ها 3 ماهه من داره تموم میشه
    الان چند نفر بگه افت سرعت شبانه همارا درست شده یا نه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب بچه ها 3 ماهه من داره تموم میشه
    الان چند نفر بگه افت سرعت شبانه همارا درست شده یا نه ؟
    چند بار گفتم ولی هیچ کس هم محل نمیذاره.

برای من سرعت کم نشده (حداکثر 4 کیلوبایت کم شده که احتمالا متوسط سرعت دانلود بشم 55 یا 56 که بازم خیلی بیشتر از اونی هست که دوستان میگن)

در هرساعت از شب یا صبح هم میگید واستون تست بذارم.

در هر حال این پست من هم باعث نشه که فکر کنید من دارم طرفداری همارا رو میکنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

برای من سرعت کم نشده (حداکثر 4 کیلوبایت کم شده که احتمالا متوسط سرعت دانلود بشم 55 یا 56 که بازم خیلی بیشتر از اونی هست که دوستان میگن)

ولی قبول کنید یکم سرعت رو آوردن پایین چون معمولا 1 گیگ تو هفته رو روی تورنت می داد ولی الان 800 مگ میده.
    جمعه ها هم شده 1 گیگ دانلود. با این حال وضعش به نسبت پولی که میگره از شاتل بهتره.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

با سلام

اگه افت سرعت ندارین پس چرا بقیه دارن ؟ مشکل از مخابرات اون مرکز یا پهنا اونجا کمه ؟ دلیل اصلی این نیستش که شما افت ندارین ولی بقیه افت سرعت دارن !

اطلاعات فنی شرکت اگه دست دوستان برسه ( بنده که اطلاعات چندانی از همارا ندارم ) میشه مشکل برسی کرد تا به نتیجه کلی رسید !

یا علی
    Last edited by arashrasa; 09-04-2010 at 21:31.

10. این کاربر از arashrasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یک مورد فنی را در مورد آی پی میخوام به اطلاع دوستان برسونم

سرویس دهنده های بزرگ اگر آی پی بتعداد کافی نداشته باشند و با توجه به محدودیت شرکت زیرساخت مخابرات ایران (که تامین کننده پهنای باند تمامی سرویس دهنده های هست) در واگذاری آی پی بتعداد مورد نیاز ؛ شرکتها مستقیما از Ripe اقدام به اخذ آی پی بنام خودشون رجیستر میشه می کنند و رنج آی پی ها را در اختیار شرکت زیرساخت قرار میدهند تا با استفاده از BGP روی پهنای باند همان شرکت Route کنند. در اینصورت وقتی مشترک whois میگیره آی پی دینامیک یا استاتیکش به اسم خود سرویس دهنده رو می بینه.

ولی اگر سرویس دهنده آی پی کم داشته باشه مجبوره از آی پی های محدودی که مخابرات در اختیارشون قرارداده استفاده کنه که در اینصورت چون آی پی ها در Ripe در اصل بنام مخابرات ایران که همان Information Technology است رجیستر شده رویت می شه.

معمولا سرویس دهنده های بزرگ از Ripe مستقیما آی پی دریافت میکنند و در شبکه اشون استفاده میکنند.
    با سلام

اطلاعات شما به نظر من درس نیست

روی یه خط E1 ما 30 تا ای پی ولید میتونیم داشته بشیم

به هر پورت از dslam هم میتونیم ip ولید بدیم
    ولی چون تعداد پورت زیاد هستش در کل نمیشه به همه اونا ip ولید اختصاص داد .
    در این حال چند مورد ip انتخاب میشه که هر بار با reconect شدن یوزر عوض میشه !
    و اما بحث این که چرا اسم isp و نشون نمیده اولا احتمال داره یوزر یزید شکن یا --- داره بحث دوم این میشه که تنظیمات dslam مرکز یا پورت روی کارت حافظه فلشی که روی هر ماژول dslam نصب میشه به هم بخوره

یه تست از --- میزارم براتون اسم شبکه مارو هم نشون نمیده

سرعت وی پی ان هم که فلاکته

دوست عزیز بهتره شما یاد بگیرین که اگه کسی هم اطلاعات اشتباه بده چطوری نظر بدین !

نظر دادن شما زننده بود و باعث شد منم زننده تر از شما جواب تحمت شمارو بدم

در کل هر جایی کار کردین هر جایی مسئول بودین دلیل نمیشه که بیشتر از بقیه بدونین ( در مقابل جواب شما که در مورد پروانه افرانت نظر دادین و همه هم دیدن که اطلاعات شما اشتباه بوده )

لطفا کسی هم اینجا اطلاعات اشتباه بده حتی من با پدر کشتگی جواب ندین ! تعداد یوزر من به جایی داره میرسه که نیازی به تبلیغات ندارم اینم بدونین !

یا علی
    Last edited by arashrasa; 09-04-2010 at 21:38.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی قبول کنید یکم سرعت رو آوردن پایین چون معمولا 1 گیگ تو هفته رو روی تورنت می داد ولی الان 800 مگ میده.
    جمعه ها هم شده 1 گیگ دانلود. با این حال وضعش به نسبت پولی که میگره از شاتل بهتره.
    من اصلا در مورد جمعه ها صحبتی نکردم. جمعه ها سرعت بعد از ساعت 7 (یعنی دقیقا مابین ساعت 7 الی 10 صبح)، حدودا نصف میشه یعنی با 30 الی 35 میشه دانلود کرد (برای سرویس های محدود حجمی)
    ولی روزای بعد شاید.... چیزی نمیتونم بگم... چون من بیش از یک گیگ دانلود میکنم از 2 تا 8 صبح....
    اصلا همین امشب 1500 مگ میذارم برای دانلود، بعد از نمودار پهنا هم عکس میگیرم و میذارم اینجا.
    فک کنم این بهتر باشه..

با سلام

اگه افت سرعت ندارین پس چرا بقیه دارن ؟ مشکل از مخابرات اون مرکز یا پهنا اونجا کمه ؟ دلیل اصلی این نیستش که شما افت ندارین ولی بقیه افت سرعت دارن !

اطلاعات فنی شرکت اگه دست دوستان برسه ( بنده که اطلاعات چندانی از همارا ندارم ) میشه مشکل برسی کرد تا به نتیجه کلی رسید !

یا علی
    آرش جان؛ دوست عزیز، به این میگن یه جواب منطقی که دور از هر گونه تعصب هست.
    بله احتمال میدم مشکل از مراکز مخابراتی باشه که پهنای اون شرکت در اونا کم هست و یوزرشون نسبتا زیاد....
    ممنون

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اصلا اونایی که سرویس 128به 512 دارند زیاد جایی برای اعتراض ندارند
    چون بهشون گفته نشده که 512 میگیرند
    بلکه 128 الی 512
    البته این از لحاظ تئوری بود
    یعنی اگه بخواد یکی شکایت کنه به جایی نمیرسه

اما مشکل اینه که بعضیها مثل من که 128 نا محدود دارم سرعت افت میکنه 2 به بعد
    چند شب پیش که ساعتها بدون مشکل داشتم با نت کار میکردم یهو دیدم صفحات لود نمیشند
    دانلود هم از 0 تا 6 متغیر بود
    ساعتو نگاه کردم دیدم 0205 هست
    همون لحظه به پشتیبانی زنگ زدم
    خودش هم قبول کرد که افت سرعت دارند
    و گفتش از مخابرات پهنا میخرند و بزودی حل میشه

اما نظر بعضی از دوستان هم ثابت میکنه که این افت سرعت در بعضی جاها هست
    تعجب من از اینه که من که مرکز مخابراتم شهریار هست اینجا فکر نکنم یوزر زیادی داشته باشند چرا اینجا افت کرده سرعت ؟

14. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •