تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 415 از 1126 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515915 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پیاده رو های حوالی میدان ولیعصر!

پيش فرض

چطوری میتونم درس آزمایشگاه کامپیوتر را که برای انتخاب گذاشته بودن را انتخاب کنم در حالیکه نوشته ظرفیتش پره؟ میشه به قسمت آموزش دانشگاه بگم اون درس را خودشون وارد کنن برام؟ چون میخوام حداقل از 16 واحد کمتر نباشه.
    اونا شاید بتونن اما بستگی به معرفت و باز بودن دستش داره که ظرفیتو بیشتر کنه

سوال دومم اینه که شهریه هر واحد عملی حدودا چقدر میشه؟
    تقریبا 30 تومن

2. 3 کاربر از hamidras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hesedahomm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

4

آدم یه روز تصمیم میگیره بره مثلا کانادا واسه ادامه تحصیل ..(اعتماد به نفسو دارید؟)اونوقت مدارک مختلفی میخواد که یکیش زبانه....فکرشو بکــــــــن

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

آدم یه روز تصمیم میگیره بره مثلا کانادا واسه ادامه تحصیل ..(اعتماد به نفسو دارید؟)اونوقت مدارک مختلفی میخواد که یکیش زبانه....فکرشو بکــــــــن
    پس از الان باید شروع کنم دیگه.

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

---------- Post added at 11:18 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

پس از الان باید شروع کنم دیگه.
    يه بنده خدايي رو ميشناسم تصميم گرفت بره كانادا و بورسيه هم شد.توي 6 ماه تافل گرفت(البته معلم خصوصي داشتا)حالا شما نمي توني 2 سال مدرك زبان بگيري؟
    بله از الان شروع كني بهتره....

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

يه بنده خدايي رو ميشناسم تصميم گرفت بره كانادا و بورسيه هم شد.توي 6 ماه تافل گرفت(البته معلم خصوصي داشتا)حالا شما نمي توني 2 سال مدرك زبان بگيري؟
    بله از الان شروع كني بهتره....
    اگر منظورتون فاند گرفتن براي مستر باشه با ليسانس پيام نور خيلي سخت ميشه اين كارو كرد. البته با داشتن مقاله و معدل بالا ممكنه بشه يه كاريش كرد.
    در مورد زبان هم به نظر من همون زبان عمومي1 + زبان كل دبيرستان رو آدم بايد اول ياد بگيره بعد به فكر IELTS باشه. gre فعلا زوده البته شما كه ترم بالاتري و استاد مايي ولي گفتم تا بدگويان مجال وقيعت نيابند .

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------

چطوری میتونم درس آزمایشگاه کامپیوتر را که برای انتخاب گذاشته بودن را انتخاب کنم در حالیکه نوشته ظرفیتش پره؟ میشه به قسمت آموزش دانشگاه بگم اون درس را خودشون وارد کنن برام؟ چون میخوام حداقل از 16 واحد کمتر نباشه.
    منم مشكل شما رو داشتم. به اتاق برنامه ريزي دانشگاهتون بريد تا اضافه كنن. اصلا وظيفه اونا همينه و براتون انجامش ميدن خيلي سريع.
    Last edited by iticorp; 06-10-2011 at 22:54.

6. این کاربر از iticorp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

سلام خیلی ممنون از راهنماییتون. شنبه برم ببینم چیکار میتونم بکنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

نگران نباش داخل دانشگاه محلی است كه بهت میگند بری اونجا وشماره داوطلبیت روبدی وپرینت هاتوبگیری
    سلام
    نمیشه پرینت بگیرید
    برین دانشگاه خودش یه فرم میده باید دستی پر کنید...
    ممنون از هر دوتون برای راهنمایی.

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگر منظورتون فاند گرفتن براي مستر باشه با ليسانس پيام نور خيلي سخت ميشه اين كارو كرد. البته با داشتن مقاله و معدل بالا ممكنه بشه يه كاريش كرد.
    در مورد زبان هم به نظر من همون زبان عمومي1 + زبان كل دبيرستان رو آدم بايد اول ياد بگيره بعد به فكر IELTS باشه. gre فعلا زوده البته شما كه ترم بالاتري و استاد مايي ولي گفتم تا بدگويان مجال وقيعت نيابند
    پيام نور درس نميخوند،خواجه نصير مي رفت.....
    بله اگه زبان دبيرستان رو درست حسابي ياد گرفته باشيد مشكل چنداني نداريد فقط يه مكالمه مي مونه كه اونو كلاس رفتن لازمه.
    لطف دارين :دي
    منم مشكل شما رو داشتم. به اتاق برنامه ريزي دانشگاهتون بريد تا اضافه كنن. اصلا وظيفه اونا همينه و براتون انجامش ميدن خيلي سريع.
    ازمايشگاه كامپيوتر درس پايه اي نيست كه الزام داشته باشين ترم 1 پاسش كنيد.ظرفيت اضافه نكردن براتون بزاريد بعدن.من تازه اين ترم برش داشتم.درس ازمايشگاه فقط براي بالا بردن معدل بدرد مي خوره.

10. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه PNUNA.COM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    پایگاه خبری دانشجویان پیام نور :: PNUNA.COM

پيش فرض

دوست عزيز وظيفه اي دانشگاه در اين قبال ندارد و بر اساس بودجه و ظرفيت كلاسها براي هر درس عملي ظرفيت تعيين ميكنند. اگر ظرفيت پر شده باشد دانشگاه هيچ وظيفه اي ندارد كه حتما" ظرفيت را اضافه كند.
    به قول دوست قبلي بر ميگردد به معرفت مسئولين مراكز. ولي صبر كنيد احتمالا" تا حذف و اضافه برخي دانشحويان حذف كنند و بتوانيد انتخاب كنيد. اگر در زمان حذف و اضافه (كه 17 تا 21 مهر هست ) اگر مثلا" تا 19 درست نشد به مركزتان مراجعه كنيد و درخواست افزايش ظرفيت دهيد.
    احتمال زياد اگر الان بريد به شما بگويند در حذف و اضافه مراجعه كنيد

12. 3 کاربر از PNUNA.COM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد زبان هم به نظر من همون زبان عمومي1 + زبان كل دبيرستان رو آدم بايد اول ياد بگيره بعد به فكر IELTS باشه. gre فعلا زوده البته شما كه ترم بالاتري و استاد مايي ولي گفتم تا بدگويان مجال وقيعت نيابند.
    دوست عزیز من چند وقتیه دنبال این موضوع هستم و دارم تلاش میکنم مدرک زبانم رو بگیرم
    زبان دبیرستان و زبان عمومی هیچ ربطی به اینا ندارن
    کاملا فرق میکنن
    زبان عمومی و دبیرستان پر از غلط و فهرست بندی اشتباهی داره و حتی شیوه ی آموزشیه غلطی رو دنبال میکنه...
    به نظر من حتی کسی که فکر میکنه زبانش ضعیفه کلاس بره و اونوقت میبینه که کاملا اشتباه فکر میکرده
    وقت زیادی نمیگیره و هزینه ی زیادی هم نداره
    من به همه توصیه میکنم

14. 3 کاربر از saiiddz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

حـــال دوستـــای پی ان یوییمون چــطوره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •