کلاچ برقیههههه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
چی میگی
مشکل از دیسک کلاچه دوست من. تا الان پدر صفحه کلاچ هم در اومده. گیر بده گارانتی کلا مجموعه کلاچ رو تعویض کنن. دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
کلاچ برقیههههه؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
چی میگی
مشکل از دیسک کلاچه دوست من. تا الان پدر صفحه کلاچ هم در اومده. گیر بده گارانتی کلا مجموعه کلاچ رو تعویض کنن. دیسک و صفحه و بلبرینگ کلاچ
▶▶▶▶ارسال از موبایل، ابزاری اعتیاد آور◀◀◀◀
سلام خدمت همه دوستان
دو ماه پیش پراید مدل89 تک سوز گرفتم
حدود سه هفته پیش بین راه دیدم آمپر آب چسبید بالا و چراغش روشن شد با هزار بدبختی با همون وضع حدود ی ربع رفتم تا رسیدم جایی ، دیدم اصلا آب تو رادیاتور نیست در صورتی که 4-5روز قبلش نگاه کردم پر بود (در صورتی تو این مدت مشکلی نداشت) این مشکلو حل کردم و رسیدم خونه فرداش بردم باطری سازی دوتا چیزو عوض کرد یکی ترموستات بود(که واقعا داغون بود) اون یکی هم فک کنم حس گر بود نمیدونم چی بود
تا ی هفته خوب بود
اما چند روز پیش که آب رادیاتور کلا عوض کردم و ضدیخ+آب رادیاتور ریختم توش .... به دو روز نکشید و بیشتر از 2لیوان آب کم کرد ....دوباره توش آب ریختم اما دیدم این رویه همینجوری ادامه داره ... هرجا که وای میستادم نگاه می کردم می دیدم که آب نداره.... خدا نکنه درجا کار کنم باهاش آمپر توی سرعت پایین و تو شهر از وسط رد میشه همینجوری میره بالا اما تو خارج از شهر و سرعت بالا نزدیک خط دوم هست
میخاستم ببینم مشکل چیه؟ چیکار باید بکنم ؟
باید برم باطری سازی ؟ یا اینکه احتمال داره مثلا رادیات سوراخ باشه ؟؟؟ چی کنـــم ؟؟؟!!!!
[ اینم بگم که آب روغن قاطی نمی کنه ]
من نمیگم اونا میگن!!
آخه 1000 تا کار کرده صفره
یعنی کلاچش خراب شده واقعا؟؟؟!!
قبول نمیکنن به این سادگی ها
میگم اگه ازین دیاگه چیه بزنیم با پول خودمون مشخص میکنه مشکل چیه؟
که بعدش مثلا قبول کنن عوض کنن
Sent from my LT30p using Tapatalk
سلام
شما اول ببین از رادیاتی شیلنگی جایی آب خالی میکنه یا نه؟
اگه مشکل از اینا نبود احتمال خیلی زیاد سر سیلندر سوزوندی چون خودتم اشاره کردی که یک بار آمپر چسبوندی !
چک کردم جایی مشکلی نداره از این بابت مطمئنم
آخه اگه سرسیلندر می سوزوند باید آب و روغن قاطی می کرد. درسته ؟
اصلا آب معلوم نیست کجا میره![]()
نه،لزوما نباید آب روغن قاطی شه.تقریبا تو مراحل آخر سوختن سرسیلندر (یعنی دیگه تابلئ میشه) آب روغن قاطی میشه.
البته امیدوارم مشکلت از سرسیلندر نباشه.
درپوش سر رادیات رو چک کردی؟
ممکنه از اونجا هم تبخیر شه.
یبار عوضش کن ارزش تست رو داره
آره دره پوشش تقریبا تازه هست
اگه مشکل سر سیلندر باشه حدودا چقدر هزینه داره ؟؟؟![]()
درود
محمد جان ممنون بابت راهنمایی شما.
چند سوال برای پیش آمده:
1ـبرای ماششین بند که سمند مدل 84 ایکس 7 ,طرز کار سنسورها به چه صورت{از این 2 مدل که فرمودید }کامپیوتر ماشین SAGEM 2000
2-منظور شما از سنسور :همون فشنگهای هاستش که به 3 رنگ هستند!؟سمت راننده پشت موتور قرار گرفته!(برای باز کردنش باید باطری ماشین برداشته بشنه.)
تازه هست یعنی اینکه عوض کردیو تست کردی یا نه فقط ظاهری تازه هستش؟
بستگی داره چه نوع سرسیلندری بخری و ...
هرکی یه قیمتی میگه.تقریبا 100 تا 150 اینا
ظاهر نه .. همون موقع که ماشین گرفتم .. دو ماه پیش تازه خریدم و عوضش کردم
خدا اکنه مشکل از سر سیلندر نباشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)