aircraft CG مرکز ثقل هواپیماست که خود FMC محاسبه میکنه بر اساس تعداد مسافر و وزن بار و.... که از حوصله این تاپیک خارجه
aircraft CG مرکز ثقل هواپیماست که خود FMC محاسبه میکنه بر اساس تعداد مسافر و وزن بار و.... که از حوصله این تاپیک خارجه
خیلی ممنون از شما
خوب بهترین مقدارش چقدر باید باشه؟
اینا رو هم جواب بدید:
همچنین چه جور میشه تو اف اس پی بار زد برای طیاره؟
همچنین اهرمی توی 737و747وجود داره به نام speed brake lever
کار این اهرم چیه؟
باتشکر
لینک تورنت ویلکو ایر باس 318 319 320 321 330 340
تشکر حتما یادتان نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
واقعا 737 عالیه من پروازرو دوسال پیش با اون شرو کردم و خیلی خوب بوده ولی بعضی وقتا با هواپیمای سنگین با سر فرو میرم توی باند
منتظر درس های بعدی شما هم هستم چون اولی که خیلی عالی بود مخصوصا تیک آف منو خیلی بهتر کرد
ممنون از جناب fsadra برای عکس ها و توضیحات کاملشون متاسفانه نمیتونم دانلود پرحجم کنم
اگر احیانا جوابی هم بدین ممنون میشم
Last edited by kasra2002; 20-09-2010 at 07:41. دليل: اشتباه تایپی
کسی نبود به صورت آنلاین پرواز با بویینگ 737 یا 747 رو به من یاد بده؟ (منظورم اینه که یکی بیاد بشه کمک خلبان و در اصل مربی من و از طریق میکروفون با هم در ارتباط باشیم و بهم یاد بده) خواهش می کنم. من فقط تا 2 روز دیگه می تونم با شبیه ساز کار کنم بعدش باید درس بخونیم و دیگه وقت نمی کنم.
PLEASE!![]()
![]()
خب منم باید درس بخونم ولی اگر علاقه مندش باشی بازم می تونی بری سراغش
مقاله ی جامع استفاده از FsPassengers - صفحه ی 8خوب نگفتی بار چه جوری بزنم؟
اونوقت اون سی جی که تو اف اس پیه برای چیه منظورم ایرکرافت سی جی هست؟![]()
مهمترین قسمت پرواز اینجاست. شما باید از کلیدهای تنظیم سمت راست مانند شکل زیر؛ تمام مسافران منتظر در گیت را سوار کنید. حتما میدانید که کسی نباید جا بماند. هواپیمای 747 که من انتخاب کرده ام VIP، First Class، Business Class و Economy دارد که ممکن است هواپیماهای دیگر فاقد یک یا چند از این بخشها باشند.
در زیر این قسمت دو بخش به نام Front Cargo و Rear Cargo وجود دارد. این قسمتها محلهای بارگیری هواپیما است.
شما باید برای درامد بیشتر بار هم جا به جا کنید ولی نباید وزن هواپیما را خیلی بالا ببرید تا درصد آبی رنگ سمت چپ از 100 درصد بیشتر شود.
مهمتر اینکه در تصویر نمایش دهنده ی بالانس وزن هواپیما که با Aircraft CG مشخص شده است نباید بالانس هواپیما بهم بخورد.
شما میتوانید این بالانس را با تنظیم سوخت در باکها حفظ کنید. البته توجه کنید به اندازه ی دو برابر نیاز پرواز بنزین داشته باشید و در صورت امکان مقدار بنزین را اصلا کم نکنید تا به مشکل نخورید.
پس متوجه بخش سمت راست یعنی Payload شدید. این بخش مسافران هواپیما و بار آن هستند.
مرحله ی مهم بعدی به تنظیمات زیر این پنجره مربوط است. Flight & Aircraft Setting نیاز به تنظیم ندارد و فقط افراد حرفه ای نیاز به آن دارند. کلید بعدی Set Destination است. این کلید را انتخاب کنید تا پنجره ی تصویر بعدی نمایش داده شود.Firewall ویندوز ممکنه دسترسی به اینترنت FSX رو Deny کرده باشه.من اکانتم رو ساختم اما وقتی میخوام کانکت شم میگه The network was unable to connect. نمی دونم چرا؟؟!! دفعه اولم هست که میخوام آنلاین شم.
این دسته اسپویلرها رو باز میکنه.همچنین اهرمی توی 737و747وجود داره به نام speed brake lever
کار این اهرم چیه؟
اسپویلرها در هر مقطعی؛ چه زمین و چه هوا سرعت رو شدیدا کاهش میدن.
میتونی اطلاعات بیشتر رو توی صفحه ی 6 Flight School بخونی.
Last edited by ebicross; 20-09-2010 at 09:02.
من به بخش آنلاین شبیه ساز وصل شدم اما یه معلم می خوام بیاد با هم کار کنیم. این آی دی منه: Mahdi2010
خیلی ممنون جناب ebicross
اگه بار بزنم پولی هم بابتش میدن؟
یا اینکه برای قشنگیه
همچنین برای 737 سرعت تو 10000پا و 15000و 5000و1000و موقع فرود را تقریبی بفرمایید
اصلا این 737 انگار برای من یکی ساخته شده
خیلی خوبه
عالیه
من الان برای اولین بار دو مرحله Swiss Outing و Innsbruck Approach
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)