یونس باید کلا بازش کنی اینجوری فایده نداره....کوچکترین ذره آب باعث اتصالی میشه...بردشو کاملا باید خشک کنی...راهش همینه.
ویرایش: تو یوتیوب N82 Disassembly رو سرچ کن ویدئوهاشو ببین بعد اقدام به باز کردن کن.
یونس باید کلا بازش کنی اینجوری فایده نداره....کوچکترین ذره آب باعث اتصالی میشه...بردشو کاملا باید خشک کنی...راهش همینه.
ویرایش: تو یوتیوب N82 Disassembly رو سرچ کن ویدئوهاشو ببین بعد اقدام به باز کردن کن.
Last edited by M@hdi-B; 31-07-2009 at 20:57.
آخه نمیخوام باتری رو دربیارم..!!! چون دیگه روشن نمیشه...!
شاد باشی![]()
مشكلي نداره اگه خاموشش كني
چون ان 70 من 1 مين تو آب بود خاموش شده بود به خاست الهي دوباره روشن شد
ان 73 ام هم رفت تو آب ولي روشن مونده بود خاموشش كردم دوباره روشن شد
فقط با سشوار خشكش نكني !!!!!!!!!
بعد از باز كردن دل و جيگرشو بريز بيرون بزار جلو باد كولر تا همه خشك بشن تا فردا هم روشنش نكن
با چی میخواد روشن شه علی؟ دکمه پاورش از کار افتاده..! انقم که میگید آب توش نرفته...با سشوار هم خشک کردم...
قاب LCD رو باز کردم..اونم با نیمچه...: دی
خب دكمه پاور بر اثر اتصالي كه خيس شدن بوجود آمده از كار افتاده ديگه !!
ااا؟ : دی اصلا" فدا سرم..بادا باد..تجربم شه دیگه حواسم و جمع کنم...!!
الان قاب ال سی دی و کی پد رو باز کردم..دیگه جلوتر پیش نمیرم..خطریه...میزارم جلو کولر... فردا صبح باتری بندازم روشن کنم؟( با بسم الله)
احتمال اين خراب بشه خيلي كمه (چون تا حالا 3 تا گوشي ام رو آب برده !!!) خيالت راخت
فقط دوستاني كه گوشي شون خيس ميشه دقت كنن هيچ وقت از سشوار استفاده نكنن
يكي از راههاي رطوبت گيري تو خونه اينه كه گوشي رو بچپوني تو كيسه برنج !!
چون نمك داخل برنج و خود دانه هاي برنج جاذب رطوبت هستند
خب آخه برنج خیلی گرد و خاک داره...! میره پشت قاب LCD..!
الان که گذاشتمش روی برنج...زیره کولر...!: دی
تبریک میگم...!: دی
مهدی این پایین کی پد جا نمیره....!!میترسم زور بزنم خار هاش بشکنه...! فیلم از بستنش نداری؟ یا عکس؟
شاد باشی![]()
از حالت دوم نباید باشه چون وقتی مموری فابریکش اذیتم کرد و عوضش کردم تمام توصیه های ایمنی رو جدی گرفتم و مموری در هنگام خاموش بودن گوشی در آورده میشد
ولی با فرمت مموری الان درست شده و مشکلی نداره ولی تمام دیتا هام پرید
فرمت مموری کدومه FAT , FAT32 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)