مشکلی نیست دوست من
همون 30 تا درسته.
مشکلی نیست دوست من
همون 30 تا درسته.
تازه کارخونه میگه 32 تا ولی معمولا 30 تا میزنن (تکون اتاق زیاد میشه روی 32)منم همین 30 تا رو همیشه میزنم (برای هاچ بک) کمتر از 30 تا هم لاستیک جلو میخوابه
به نظر من عقب ماشین اگه کسی سوار نشه 28تا هم راه داره
سلام.
بعضي وقتها صبح ها كه ماشين سرده، روشن كه مي كنم چراغ عيب يابه موتور روشن ميشه و ال سي دي هم ارور antipollution fault نشون
ميده و موتور هم بد كار ميكنه. ولي بعد از ظهر كه از كار برمي گردم روشن مي كنم مشكلي نداره. خواستم از اساتيد بپرسم مشكلش چيه؟
تيپ5 مدل 90
ANTIPULITION FAULT :
این اخطار هم بیشتر زمانی به نمایش درمیاد که ماشین را بعد از چند ساعت پارک بودن در هوای سرد روشن کنیم و بد استارت بخورد،که همراه با لرزش خفیف در موتور ماشین و افت شدید شتاب خودرو همراه است که معمولاً با یک بار خاموش و روشن کردن موتور درست میشود.(البته دلیل اصلی این اتفاق به کار بردن نوعی جدید از تایپیت های سوپاپ است که بیشتر در موتورهای 1600 که جدیداً میزنن به کار برده شده،که برای رفع مشکل باید با نوع بهتر تعویض شوند
منبع:
فاصله برداشته شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by karvas; 09-12-2012 at 21:23.
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم که با تویض روغن موتور به توتال 7000 اماراتی مشکلم کامل حل شد!
و ماشین دیگه این مشکل و رو پیدا نکرد و صبح ها خیلی راحت و نرم موتورش کار میکته!!
یه چیز دیگه هم اینکه صبح که ماشین رو روشن میکنید حداقل بذارید موتور 5 دقیقه درجا کار کنه و اون وقت حرکت کنید...
و بعد از حرکت دور موتور نذارید زیاد بالا بره تا درجه دمای موتور به وسط برسه و اون وقت با خیال راحت رانندگی کنید.
بله ایشون درست میگن اما نه در این حد آمپر لازم نیست بیاد وسط همین که شما یه 10 کیلو متر با دور پایین حرکت کنید دیگه خیالتون راحت باشه . توی دور پایین نیاز نیست که از دنده های سنگین استفاده کنید.
میتونید دنده سبک کنید اما دور موتورتون رو زیاد بالا نبرید .
کسی 206 تازه گیا تحویل گرفته کیفیت چجوریا بود؟
دوست من خیلی وقته 206 تولید نشده
لطفا توی زدن تاپیک ها احترام به دیگران رو رعایت کنید.
1 ماه پیش من نمایندپی بودم یدونه 206 v20 همون موقع رسید نمایندکی ,داخل ماشین رو برسی کردن کیفیت در حد همون مدل های 90 بود
کیفیتش بد نبود
تولیدم نشه صفراش هنوز فراوونه حتی در نمایندگی بقیمت بالاتر....
کیفیتش بد نیست اما با اومدن 206 ایرانی باید ببینیم این کیفیتش چطوره..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)