تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 415 از 551 اولاول ... 315365405411412413414415416417418419425465515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,141 به 4,150 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یعنی کسی نمیدونه چجوری و چه اعدادی باید برای مخابرات وارد کرد
    به من همون یک برگه را هم نداد ولی دیروز ساعت 2 رفتم برای ثبت نام شب اش وصل شده بود برام
    یک زمانی صبانت یک ماه طول میکشید وصل کنه کاربرا را
    ضمنا تا بحال از تنها جایی که تونستم با 60 دانلود کنم رپید باز بوده وبقیه جاها و سرور ها سرعت زیر 50 است و یک جورایی با 256 فرق نمیکنه

2. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

...............

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

یک توضیح میدین چجوری 512 گرفتین؟(پارتی،جواز ...؟)

5. این کاربر از Amin Asterix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سرعت من هم کم شده. سرعت نوسان داره. 15 الی 25
    سرویس من 256 و منطقه مخابراتی رسالت
    برای من هم از بعد از عید خیلی بدتر شده
    وب بروزینگم که داغون شده
    دانلودم هم خیلی وقت ها نوسان داره تازه با دانلود منیجر
    سرویس من هم 256 و منطقه مخابراتی رسالت

آقا کسی اگه سرعت واسش مهمه از مخابرات نگیره که افتضاحه سرعتش، مخصوصا کسایی که قبلا شاتل و صبانت داشتن اگه بیان پای مخابرات دیوونه میشن فقط برای اینکه بذاری رو دانلود و مانیتور رو خاموش کنی و پاشی بری بدک نیست چون نامحدوده حجمش

7. این کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خیلی ها میگن شرکتی ها دزدن و پول زیادی میگیرن ولی دزد واقعی مخابراته به چند دلیل
    1. کلی مالیات و پول از شرکت ها میگره تا اجازه بده اون ها سرویس ADSL تهیه کنن و ارائه بدن و روی خط تلفن مردم اعمال کنن، و هر وقت هم دلش بخواد تعرفه هاشو بدون ترس هر چقدر میخواد بالا ببره
    2. داره انحصار طلبی میکنه تا کم کم شرکتی ها ورشکست بشن بعد خودش به همه سرویس ADSL مخابرات بده و اونوقت هر کاری که خواست بکنه و با هر سرعت و قیمتی سرویساشو بده
    3. برای سرویس های نا محدود اگر شرکتی ها بالای 256 به مردم بدن دهنشون رو سرویس میکنه و کلی جریمه وحشتناک پس مجبورن حجم مشخصی بدن ولی با سرعت بالا و اگه کسی نامحدود خواست قیمت بالا و سرعت پایین چون باید درصد زیادی رو به مخابرات بدن
    4. به اسم اینترنت پر سرعت سرویسی بهتون میده که توفیق چندانی با دیال آپ نداره، بر طبق تعریف رسمی جهانی اینترنت حداقل سرعت اینترنت پرسرعت بالای 512 هستش و زیر اون اینترنت اصلا اینترنت پرسرعت نامیده نمیشه درحالی که به مردم عادی 128 رو به اسم پرسرعت میده
    5. خط های فیبر نوری رو در انحصار خودش گرفته تا نتونن شرکتی ها روی اون اینترنت پرسرعت ارائه بدن و شما مجبور باشی از مخابرات سرویس بگیری
    6. برای نصب و راه اندازی از شرکتی ها 10000 تومن میگیره و شرکتی ها میان 15000 تومن از شما میگیرن تا 10000 تومن از اون رو به اجبار بدن به مخابرات ولی خود مخابرات برای سرویساش هزینه نصب و راه اندازی نمیگیره
    7. مخابرات بیشترین پهنای باند رو توی کشور داره و پهنای باندش چنید برابره شرکتی مثل صبانت و شاتله ولی سرعتی که به مشتری هاش میده بین یک دهم تا یک پنجم سرعت این شرکت هاست.
    در کل هدف مخابرات فقط یه چیزه: انحصارطلبی و به دست گرفتن کل اینترنت ایران و جلو گیری از داشتن اینترنت واقعا سریع بنا به دلایلی که خودتون میدونید

9. 6 کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

یک توضیح میدین چجوری 512 گرفتین؟(پارتی،جواز ...؟)
    با جواز کسب خیلی راحت میدن من بردم ا یک مگ هم میدادن
    یک نامه هم گفت بنویس که یعنی برای شرکتت اینترنت سرعت بالا نیاز داری و خیلی هم تاکید کرد که کلمه بالا توش نوشته بشه
    یعنی کسی نمیدونه Dns ها را چند باید گذاشت؟سرعت وب گردی افتضاحه

11. این کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خیلی ها میگن شرکتی ها دزدن و پول زیادی میگیرن ولی دزد واقعی مخابراته به چند دلیل
    1. کلی مالیات و پول از شرکت ها میگره تا اجازه بده اون ها سرویس ADSL تهیه کنن و ارائه بدن و روی خط تلفن مردم اعمال کنن، و هر وقت هم دلش بخواد تعرفه هاشو بدون ترس هر چقدر میخواد بالا ببره
    2. داره انحصار طلبی میکنه تا کم کم شرکتی ها ورشکست بشن بعد خودش به همه سرویس ADSL مخابرات بده و اونوقت هر کاری که خواست بکنه و با هر سرعت و قیمتی سرویساشو بده
    3. برای سرویس های نا محدود اگر شرکتی ها بالای 256 به مردم بدن دهنشون رو سرویس میکنه و کلی جریمه وحشتناک پس مجبورن حجم مشخصی بدن ولی با سرعت بالا و اگه کسی نامحدود خواست قیمت بالا و سرعت پایین چون باید درصد زیادی رو به مخابرات بدن
    4. به اسم اینترنت پر سرعت سرویسی بهتون میده که توفیق چندانی با دیال آپ نداره، بر طبق تعریف رسمی جهانی اینترنت حداقل سرعت اینترنت پرسرعت بالای 512 هستش و زیر اون اینترنت اصلا اینترنت پرسرعت نامیده نمیشه درحالی که به مردم عادی 128 رو به اسم پرسرعت میده
    5. خط های فیبر نوری رو در انحصار خودش گرفته تا نتونن شرکتی ها روی اون اینترنت پرسرعت ارائه بدن و شما مجبور باشی از مخابرات سرویس بگیری
    6. برای نصب و راه اندازی از شرکتی ها 10000 تومن میگیره و شرکتی ها میان 15000 تومن از شما میگیرن تا 10000 تومن از اون رو به اجبار بدن به مخابرات ولی خود مخابرات برای سرویساش هزینه نصب و راه اندازی نمیگیره
    7. مخابرات بیشترین پهنای باند رو توی کشور داره و پهنای باندش چنید برابره شرکتی مثل صبانت و شاتله ولی سرعتی که به مشتری هاش میده بین یک دهم تا یک پنجم سرعت این شرکت هاست.
    در کل هدف مخابرات فقط یه چیزه: انحصارطلبی و به دست گرفتن کل اینترنت ایران و جلو گیری از داشتن اینترنت واقعا سریع بنا به دلایلی که خودتون میدونید

سلام فکرکنم اشتباه فکر میکنی
    من خودم از مخابرات 1 مگابایت نامحدود گرفتم با ماهی 40000 تومان
    سرعتشم خیلی خوبه
    اگه همین رو از شرکتها می خواستم بگیرم باید ماهی بالای 1000000 تومان میدادم

13. این کاربر از 136209 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خیلی دور خیلی نزدیک

پيش فرض

با سلام
    من از صبا اینترنت داشتم حدود 4 ساله اما الان خونمون رو عوض کردیم رفتیم تو دانش آموز با پیش شماره 601 صبا گفت فیبر نوریه
    الان مجبورم مخابرات بگیرم می خواستم ببینم برای این منطقه باید کجا برم؟ تو سایت مخابرات مشهد که اصلا هیچی ننوشته الان این دفترای خدمات مشترکین باید رفت یا مرکز تلفن؟
    بعد می خواستم ببینم 256 راحت می دن؟ من دانشجو دکتری هستم با کارت دانشجویی می دن؟ و دیگه اینکه اگه نمی دن هر شرکت سوری باشه مدرک ببریم می دن؟
    سوال دیگه اینکه کلا مدرک چی باید برد؟
    و اصلا برای اطلاع از کار مخابرات باید با چه تلفنی تماس گرفت؟
    ممنون
    دوستان جواب نمی دن؟
    البته تا اندازه ای در جریان قرار گرفتم ظاهرا می تونم 512 بگیرم و شماره هم گیر اوردم فقط می خوام از چیزایی که شنیدم مطمئن بشم
    اگه این طوری باشه که خیلی خوبه یک سوال دیگه 512 واقعا 64 کیلو دانلود داره یا افت سرعت هم داره؟
    لطفا پاسخ بدید

15. این کاربر از mohammadjt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان جواب نمی دن؟
    البته تا اندازه ای در جریان قرار گرفتم ظاهرا می تونم 512 بگیرم و شماره هم گیر اوردم فقط می خوام از چیزایی که شنیدم مطمئن بشم
    اگه این طوری باشه که خیلی خوبه یک سوال دیگه 512 واقعا 64 کیلو دانلود داره یا افت سرعت هم داره؟
    لطفا پاسخ بدید

با این شماره تماس بگیر راهنماییت می کنند

7230000

17. این کاربر از 136209 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

با جواز کسب خیلی راحت میدن من بردم ا یک مگ هم میدادن
    یک نامه هم گفت بنویس که یعنی برای شرکتت اینترنت سرعت بالا نیاز داری و خیلی هم تاکید کرد که کلمه بالا توش نوشته بشه
    یعنی کسی نمیدونه Dns ها را چند باید گذاشت؟سرعت وب گردی افتضاحه
    دوست عزیز ...

مخابرات که DNS خاصی رو پیشنهاد نمیکنه ... (اگر کرده من ندیدم !!! )

شما برای گرفتن بهترین DNS از نرم افزاره Namebench استفاده کن ! نه به اونا کار داشته باش نه به کسه دیگه

بهترین DNS رو با توجه به موقعیتت بهت میده!! (حدود 20مین طول میکشه)

الان خوب سرعت دان شما رو IDM متوسط رویه چند نشون میده !! از لینک های دایرکتی مثل سرورهای داخلی یا مثلا لینک های مدیافایر ؟ ؟ ؟

در ضمن لطف کن شما در مورد وضعیت سرعتت ، پینگت ، ... واقعا چی تفاوتی با 256 میکنه ؟ ؟ ؟

آخه 256 ماهی 13 اون ماهی 21 تومن !

سوال دیگه در خدمتم!

موفق باشی

19. این کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •