اينجا همه ما مانگا خون بوديم و با مانگا پيش ميرفتيم . از وقتي مانگا تموم شده ديگه كسي اينجا نمياد و كامنت نميزارهمنم بعد از مدت ها اومدم يه سر ببينم چه خبر هست اينجا . خوشحال شدم اينجا هنوز پابرجا مونده
![]()
اينجا همه ما مانگا خون بوديم و با مانگا پيش ميرفتيم . از وقتي مانگا تموم شده ديگه كسي اينجا نمياد و كامنت نميزارهمنم بعد از مدت ها اومدم يه سر ببينم چه خبر هست اينجا . خوشحال شدم اينجا هنوز پابرجا مونده
![]()
انيمه جذابيت مانگا رو نداره . الان كه ديگه مدت مديدي هست كه انيمه كيفيت سابق خودش رو بدجور از دست داده . و اينقدر داستان هاي فرعي قاطيه ماجراي اصلي مي كنن و داستان رو كش ميدن كه ديگه ديدنش نه تنها جذابيت گذشته رو از دست داده بلكه ديدنش كسالت آور هم شده . در كل براي سالهاي سال سرگرم شديم و لذت برديم .
کلا مشکلات انیمه از زمانی شروع شد ک تیم اصلی سازنده از ناروتو جدا شد و این فیلر های طولانی و مزخرف و کیفیت ساخت پایین که هیچ کس نگاه نمیکنه هم یادمه از همون موقع شروع شد (توی سیر داستانی از حمله پین به کونوها به بعد)
الان هم اگر روند فیلر های فعلی تمام شه معلوم نیست قبل پایان بازم قراره یه دوره بره تو فیلر یا نه ایشالا تمام میشه
راستی کیشیموتو گفته ی itachi chronicles یا همچین چیزی قراره بنویسه و داستان ایتاچی رو بگه مثل ی اسپین اف ک برای سریال ها میاد ک شاید تو همین ۲۰۱۶ شروع بشه
جالب ميشه اگه بيادولي كاش يخورده بيشتر ادامه ميدادن بفهميم تكليف بقيه چي شد ، ناروتو كه در آخر انگار همه قدرت هاش رو از دست داده بود [SPOILER] نه پروازي ميكرد و نه از انواع راسين شوريكن و راسينگان هاي جديد ( مثال : راسين شوريكن مواد مذاب پادشاه ميمون ها ) خبري بود و در آخر هم كه فقط كوروما داخلش بود و اصلا از بقيه خبري نبود
[/SPOILER]. نفهميديم سر اوروچي چي اومد و ... دلم ميخواست يخورده ( حداقل 30 قسمت ) كيشي داستان رو جلو مي برد و يخورده با قدرت هاي تازه ناروتو و ساسكه ور ميرفت و باهاشون بازي ميكرد . يه حالي به همه ميداد ولي حيف . در كل دمش گرم بهترين داستان عمرم بود كه خونده بودم
![]()
دگ واقعا چیزی نداره برای ادامه بعلاوه اینکه فکر میکردم اخر قضیه قراره انقلابی چیزی بشه و ی تغییر خاصی بوجود بیاد ولی هیچی. دقیقا ی مشت بچه خورده ک شخصیت های اصلی داستان بودن شدن مقام و مسئول و همه چی مثل روز اول
همون چند تا چپترهای اخری هم ک بیرون داد و بچه هاشان رو نشان داد خودش خیلی بود
شما برادر تشریف بیار وان پیس. به نظر من ناروتو جلو وان پیس سوسک هم نیست. انصافا خیلی خوبه
خوب بالاخره فیلر مورد انتظار ناروتو هم شروع شد... ایتاچی شیندن ... داستان سرگذشت مرموز ترین شینوبی کونوها !!! قسمت اولش که خیلی خوب بود.. این هقته جدید هم به احتنال زیاد با کودکی های شیسویی اشنا میشیم.. خوبه .. به شدت منتظرش بودم من یکی ... بهتر از فیلر های درب و داغون جیرایا بود.. کاش حداقل داستان های خود جیرایا رو می زاشتن نه ناروتوی قهرمان !
ازكجا ميتونم بگيرم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)