دوستان یه سوال:
دوربین Canon SX200 به نظر شما چه طوره؟ کلاً میشه یه بحث مفصل در موردش کنید؟
دوستان یه سوال:
دوربین Canon SX200 به نظر شما چه طوره؟ کلاً میشه یه بحث مفصل در موردش کنید؟
درباره SX200 در پستهاي قبلي خيلي صحبت شده . اگه سري به اونها بزنيد بد نيست . به احتمال زياد جواب خودتونو مي گيريد .
سلام حاجی بین دوربین
SONY T900
CASIO H10
کدوم بهترهومن نظرم بیشتر رو کاسیو .قیمت 300 تا 400 میخوام.میخوام هم عکس و هم فیلمبرداری بالای داشته باشهولطفا پیشنهاد خودتون رو بدید.ممنونم
بین این دو T900 خوبه. هرچند انتخاب بهتر از اینم تو رنج قیمتی که مد نظرتونه هست. کاسیو رو کلا بی خیال شو. بیشتر کامپکت مد نظرتونه؟
با سلام
از اساتید محترم کسی میتونه یه دوربینه بین 200 تا 250 به من معرفی کنه البته برام فقط کیفیت عکس گرفتنش مهمه نه فیلمبرداریش؟!![]()
جیگر منظورتHX1 دیگه یه سوال سرعت لنز چه جوریه یعنی از واید تا تله (اخر زوم) کنده معمولی وdpreview.com نوشته 4.7 ثانیه که خیلیه
سرعت کلی دوربین از روشن شدن تا نمایش عگس ...
دست درست
اما سایت tipa 20 ساله داره امار میده هاااا
خب شما چه سایتیو تو این زمینه معرفی میگنید فکر کنم dpreview.com عالی باشه درسته
تو کنونا PowerShot SX120 IS فکنم بهترین باشه تو مارکای دیگه رو نمی دونم
جیگر منظورتHX1 دیگه یه سوال سرعت لنز چه جوریه یعنی از واید تا تله (اخر زوم) کنده معمولی وdpreview.com نوشته 4.7 ثانیه که خیلیه
سرعت کلی دوربین از روشن شدن تا نمایش عگس ...
دست درست
اما سایت tipa 20 ساله داره امار میده هاااا
خب شما چه سایتیو تو این زمینه معرفی میگنید فکر کنم dpreview.com عالی باشه درسته
تو کنونا PowerShot SX120 IS فکنم بهترین باشه تو مارکای دیگه رو نمی دونم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
از بين دوربينهاي FZ28 - FZ38 - ZS3 - lx3 - SX200 - Sx20 كدوم رو پيشنهاد ميدين؟ ( فيلمبرداري و زوم برام مهم نيست) ميخوام عكساش رو مد اتومات و بدون تنظيمات دستي بهترين كيفيتو داشته باشه بودجه تا 450 ( فقط نگين پستهاي قبليو بخون چون 50 صفحه آخرو خوندم و به نتيجه نرسيدم) مرسي
سلام دوستان
خسته نباشید
من یه دوربین تا قیمت 250 هزار تومن میخواستم.ممنون میشم یه یا چند نمونه مناسب رو معرفی کنید
و یه سوال:
این دوربین که تو این تاپیک معرفی شده هنوز نیومده داخل بازار ایران:؟ :
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما مطمئنی ؟؟؟؟
دوربین های کنون ساخت کجا هستن ؟؟؟
راستی قیمتش هم که 300 تومنه !!!!با بودجه 200 تا 250 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟؟؟
اینم لینک قیمت از سایت رایان صبا :آخه منم میخوام تو همین قیمت یه دوربین بردارم. اما هیچ اطلاعاتی ندارم.برای خرید دوربین باید به چه نکاتی توجه کنیم ؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم راهنمایی کنید
Last edited by anjomshoaa; 14-11-2009 at 00:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)