دفعه اول هم می تونید شکستش بدید حتما به وقت تلف کردن مربوط نیست. فقط وقتی که نمی دونه شما کجایی از پشت با یک اسلحه قدرتمند بزنیدش و بعد یه Combo روش اجرا کنید تمام.
دفعه اول هم می تونید شکستش بدید حتما به وقت تلف کردن مربوط نیست. فقط وقتی که نمی دونه شما کجایی از پشت با یک اسلحه قدرتمند بزنیدش و بعد یه Combo روش اجرا کنید تمام.
اگر شما همه ی نسخه هاشو رفته باشید باید بدونید که تغییری در شخصیت ها نداشتیم! کریس هم توی نسخه ی 1 بود و هم کد ورونیکا
فقط شیوا اضافه شده![]()
شما چه طوری همه نسخه هاشو تموم کردی که کریس رو نمیشناسی ؟
لیون در حقیقت توی حاشیه قرار داره ، جیل ولنتاین و کریس ردفیلد و آلبرت وسکر شخصیت های اصلی هستند .
لیون مامور پلیسی هستش که توی شماره 2 با خواهر کریس آشنا میشه .
لیون زیاد هم تو حاشیه نیستش رفیق قربونت برم .
این همه ماجرا اومده سرش میره واسه نجات دختر رییس جمهور بعد حاشیه...
میتونم بگم یه بازی نفس گیری . الان با یه به تقلب کوچیک تونستم اون غول رو بکشم همون زنه که توی کشتی که آدم ها رو میخوره و تبدیل میشه به یه چیز خیلی بزرگ . البته من دارم هارد بازی میکنم که واقعا سخت . من دیدم اصلا نمیتونم بکشمش با برنامه آرت مانی پولمو هک کردم و یه آر پی جی خریدمو کشتمش . الان دارم میرم دنبال اون یارو که میخواد در بره همون نامرد که تیر بهش میزدی جا خالی می داد که جیل رو هم زندانی کرده بود :d
Last edited by mahyarSAMSUNG; 13-11-2009 at 01:34.
آر پی جی خریدی؟! بازی خودش بازوکا می داد که؟!اون هم از نوع پیشرفتش! با کمی صبر و حوصله می شد نابودش کرد!
با سلام كسي رمز داره بزنيم پولش توي بازي زياد بشه
بچه ها این اویل چرا اینطوری بود؟!!!
خیلی ساده بدون داشتن معما نه داستانه خوبی .خلاصه فقط گرافیکش و جعبه ی مهماتش خوب بود که واقعیتر بود که بخاطر گرافیکش نشستم...از چندتا بازی مختلف الهام گرفته بودن توش...![]()
یه سوالی من داستان قبلیارو زیاد یادم نمیاد وسکر از کدوم قسمت اویل وارد ماجرا شد؟؟؟؟؟ورودش به اویل چطوری بود؟؟
اون پیرمرده رو ویلچر قبلا تو قسمتهای بازی نبود این کیه دیگه؟
ورود وسکر و همه گروه از قسمت اول بود...
اگر ترجمه های اویل رو بخونید متوجه ماجرا میشید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)